:D :D :D :P
П.П. Можем да повторим?
(giggle)
Специално за вас! :P
Мнението беше редактирано от Ирка на 01.04.11 17:45.
01.04.11
18:23
Ъъъъ, кой, какво? Абе народе, защо не цитирате такива убавини а? Сега като са делнали постовете ние какво ще четеме?
Егати, то човек да не излезе спойлера да си боядиса :D
Я дайте съвет с какво да си мажа лапичките, че вчера си поиграх с една боксова круша, но ръкавиците ми бяха нови и стана едно мазало - усетих се, че нещо не е наред, като почнах да оставям кръв по крушата /ръкавиците са като за ММА, а не за бокс или уредните/ ;(
01.04.11
18:49
мда и аз не трябваше да ходя на фитнес явно... все пак съм главен герой във филма с режисьор Сливер :D
01.04.11
18:53
мда и аз не трябваше да ходя на фитнес явно... все пак съм главен герой във филма с режисьор Сливер :D
Не се кори...филма приключи :D
01.04.11
18:56
дори и парите не ми дадоха... ебати държавата :D
01.04.11
18:58
Даже ако трябва да сме честни ти дължиш пари...очаквай поща :D
Д**ба и троловете дето се навъдиха по тоя форум :D
Дам, започва да става досадно :D
01.04.11
19:02
^^ Това да не е лек намек към спамерите :D
Тц. Аз само зад клавиатурата съм сила :D
Не бях пердашил круша скоро /за протокола - спамери също/, а в залата ни сложиха и аз съответно реших, че ще е добра кардио :D
Взех си хубави ръкавици, попердаших 30 мин. и днес едвам превключвах скоростите :D
01.04.11
19:06
нямам поща не разбирам !!! :D
01.04.11
19:06
нямам поща не разбирам !!! :D
Обикновена поща, не e-mail! (giggle)
^^ Това да не е лек намек към спамерите :D
Тц. Аз само зад клавиатурата съм сила :D
Не бях пердашил круша скоро /за протокола - спамери също/, а в залата ни сложиха и аз съответно реших, че ще е добра кардио :D
Взех си хубави ръкавици, попердаших 30 мин. и днес едвам превключвах скоростите :D
Аз отдавна съм мераклия на круша, ама още не съм и измислил място.
ПП Пък и не ми е в категорията :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 01.04.11 19:08.
01.04.11
19:10
В залата е с размерите на плажен билдър, но той едва ли би издържал 30 минутен пердах :D
п.п. По груби сметки излиза, че за същото време 6 плажни могат да пропуснат сезона, поради здравословни проблеми :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.04.11 19:13.
01.04.11
19:27
Мале плажните билдъри превзеха тотално форума .....
Ти що мислиш почнах крушата - днес круша, а утре плажен (devil)
Даже ако трябва да сме честни ти дължиш пари...очаквай поща :D
нямам поща не разбирам !!!
Обикновена поща, не e-mail! (giggle)
А може би някакъв вид посещение....щом се дължат пари... :D :D :D
01.04.11
19:50
Посещение от пощальон без врат :D
01.04.11
19:55
ебавате се на мой гръб ама нищо... нали е голям ще ви издържи :D карфичката да е 50килца.. Прокса го сложи 70кила ... 120кг Ха че мъртвата тяга ми е повече :D това не е заяждане да не си помислите нещо такова :P
01.04.11
19:55
По-лошо от това може да стане само ако се добави думичката “вазелин” :D
ебавате се на мой гръб ама нищо... нали е голям ще ви издържи :D карфичката да е 50килца.. Прокса го сложи 70кила ... 120кг Ха че мъртвата тяга ми е повече :D това не е заяждане да не си помислите нещо такова :P
Да зема да се кача и аз а?
Тц, без вазелин е по-лошо :D :D :D
01.04.11
19:57
По-лошо ако е без вазелин (ROFL)
01.04.11
19:57
Деее...как се засичаме спамерите :D
Ти що мислиш почнах крушата - днес круша, а утре плажен (devil)
Аз ако намеря кой ми разби колата, ще ти го дам да се поупражняваш малко върху него :D
Деее...как се засичаме спамерите :D
‘щот мислите на една вълна :D
Аз не мисля, в момента тренирам и пиша импулсивно между сериите.
01.04.11
20:01
мноу станахти уа... вие ме почнахте от две места... едни ми говорят как мутра ще ме чука без вазелни от другата страна ми се канят да ми скачат на врата... :D:D
мноу станахти уа... вие ме почнахте от две места... едни ми говорят как мутра ще ме чука без вазелни от другата страна ми се канят да ми скачат на врата... :D:D
Щта прайм корау копиле, стига да оцелееш :D
01.04.11
20:07
добре за качващите на гърба ми окей придобива се базова стабилност на скелета.. ама тая мутра за къв ... ми е !? с какво ще помогне... може би прага на болка ще ми се качи с 2-3 етажа и така няма да усещам болка във залата което да ме разсея психически :D това ще ви е идеята ми се струва
Ти ли разби колата на ПеткоК??!! :O ‘щото само това остана :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.04.11 20:11.
01.04.11
20:10
ако говориш за тази на Петко не бях аз... ако става дума за тази на комшията Асен от 6 етаж който не дойде да опрай нета.... е имам пръст в това :D
Ти ли разби колатана ПеткоК??!! :O
Определено гузен ми изглежда :D :D :D
ако говориш за тази на Петко не бях аз... ако става дума за тази на комшията Асен от 6 етаж който не дойде да опрай нета.... е имам пръст в това :D
Тогава внимавай да не те емнат от още една страна - по прокурорски действаща :D :D
И на мен така ми изглежда ...
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.04.11 20:14.
01.04.11
20:15
което ме накара да си спомня
‘’Скъпо списание аз съм ваш редовен читател и имам въпрос... жена ми е адвкоат, родителите й са сърдии, брат и е прокурор а сестра й работи в министерство на правосъдието на важен пост... та въпроса ми е : Има ли смисъл да започвам бракоразводно дело ? ‘’
01.04.11
20:24
Тогава внимавай да не те емнат от още една страна - по прокурорски действаща :D :D
И на мен така ми изглежда ...
Ами карайте го към нас направо :D
http://vbox7.com/play:811b0e00 - айде едно ново шъфъл клипче от днескаа :D :P
Мнението беше редактирано от George на 01.04.11 20:28.