10.04.11
09:36
Ау- всички ли спят?
Нем :) Добрутро
Добро утро... снощи бях на дискотека...просто пари за такава простотия никога повече, как може да се кефят на такава музика хората не знам. :D
10.04.11
10:02
Добро утро... снощи бях на дискотека...просто пари за такава простотия никога повече, как може да се кефят на такава музика хората не знам. :D
Е стига де... Нищо лошо няма в дискотеките, стига да си в добра компания. Е и дискотеката да не е някоя дето влизат некви мазни цигани с лъщящи тениски ;)
10.04.11
10:15
Няма такова нещо като Мейдън....мерси за поздрава :)
:D Ми взимай ме :D, кога тръгваме?Ето нещо за лека нощ (по - скоро за добро утро):
eййй лесно се дават в днешно време девойките :D
Няма такова нещо като Мейдън....мерси за поздрава :)
:D Ми взимай ме :D, кога тръгваме?.....
eййй лесно се дават в днешно време девойките :D
Ахаха, не знам как е при девойките :D
Ще уточня, че разликата във възрастта при мен и СКОТА е като разликата в габаритите на А3 и С250TD…в което няма нищо лошо....за него : ))) Пък и за мен : D
Но за пътувания - аз съм точният човек : )
Айде, кат’ сте рекли да сме на тая вълна...:P
Който не се е събудил още - веднага да става! :D
http://www.youtube.com/watch?v=G8lINi0gTbQ
10.04.11
10:40
и за да е сигурно събуждането.. !
Е по-подходящо заглавие от това, за ставане сутрин...не виждам кое! (giggle)
http://www.youtube.com/watch?v=SFvCx6w_ptE
10.04.11
11:33
уф аз пиша домашно... да се ползва гугъл с учебна цел е доста трудно... не е като да търсиш песен или филм :D
Домашно по какво? (wasntme) Ако е математика или информатика...имам малко работа, та...:D
И аз прая домашно - кюфтета с доматен сос. (giggle)
Е стига де... Нищо лошо няма в дискотеките, стига да си в добра компания. Е и дискотеката да не е някоя дето влизат некви мазни цигани с лъщящи тениски ;)
Не знам, аз не издържам да слушам еднакви песни цяла вечер(чалга).
10.04.11
11:45
Домашно по какво? (wasntme) Ако е математика или информатика...имам малко работа, та...:D
И аз прая домашно - кюфтета с доматен сос. (giggle)
де да беше... трябва да намеря в гугъл ‘’изискванията и начин за осветление на открити строителни площадки’’ ... къде за бога ще го има ТОВА в гугъл... при положение, че не сме взели урока ( аз трябва да го преда ) няма как да го науча остава само интернет и то ... толкова безумна тема няма
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.04.11 11:46.
10.04.11
11:56
Не знам, аз не издържам да слушам еднакви песни цяла вечер(чалга).
На чалга нормален човек няма как да издържи. Виж на електронна музика или на рок мога да си отхапя пръста и да не усетя нищо от еуфорията. :D:D:D
и за да е сигурно събуждането.. !
С това се събуждам батенце.Винаги ставам! :D
10.04.11
12:00
о да тя електронна музика само за нормални хора :D Горан Брегович ис дъ бест :D
Айде айде.... значи всичките по дискотеките са ненормални, щото слушат чалга :D :D :D За мене вече легенди се носят за премеждията ми :D :D :D…...
10.04.11
12:16
о да тя електронна музика само за нормални хора :D Горан Брегович ис дъ бест :D
Да не бъркаме хубавото сръбско и гръцко с нашата грозна, смешна и жалка чалга. Btw…електрониката ме направи човек :D
И аз прая домашно - кюфтета с доматен сос. (giggle)де да беше... трябва да намеря в гугъл ‘’изискванията и начин за осветление на открити строителни площадки’’ ... къде за бога ще го има ТОВА в гугъл... при положение, че не сме взели урока ( аз трябва да го преда ) няма как да го науча остава само интернет и то ... толкова безумна тема няма
Опа колега виж
тук
както можеш да хвърлиш и бърз поглед на наредба номер 3
10.04.11
12:38
мерси колега но ние осветлението в сгради сме го взели... авариино и евакуационно също... демек всичките начини в сгради сме взели сега сме извън сгради... ще видя пак гледах наредба номер 3 ама пак ще погледна вече над един час немога да почна подготовката на урока... тя даскалицата живее до нас... накрая ще ида такъв скандал да и вдигна, че ме е пратила за зелен хайвер :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.04.11 12:38.
Горан Брегович ис дъ бест :D
Както казва един познат : “Драгана Миркович форевър”! :D :D :D
Аз па съм такъв музикален помияр, дето нийде го нема! :D :D :D Слушам от Селин Дион до WASP! Aаааа, и да не забравя Чайковски, Бетовен и Моцарт! :D :D :D
Не знам за теб, Крис, ама мойто домашно е готово! (giggle)
Ся идва ред на лъскането! :P
10.04.11
12:45
ми то да бъркаш кИфтета не е голяма фолософия... :D
ПП: най-накрая съм готов с урока... с малко информация и много фантазия се получават чудеса :D :D :D посвещавам го на Стоян.. неговия линк ползвах не баш по темата ама :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.04.11 14:16.
Тая спам тема се превърна в тотален шит, 3-4 човека дъвчат едни и същи глупости и ми облъчват главата с метъл.
П.П КристиЯнчо и Синдел да си разменят скайповете и да ни избавят от мъките ( игнорнал съм ги, ама just in case )
Ай със здраве.
10.04.11
14:33
Е по-подходящо заглавие от това, за ставане сутрин...не виждам кое! (giggle)
http://www.youtube.com/watch?v=SFvCx6w_ptE
Вчера си беше що годе добре - ако не друго - натегнах прасеца малко :)
уф аз пиша домашно...
И аз имах домашно ... ма тате го изпи :D
Инис, той Кристиян има развинтено въображение... за пътуване иде реч : )
Мадбой, 150 лева може и да и земеш.
Мнението беше редактирано от Бойко на 10.04.11 15:13.
10.04.11
16:49
Малко поздравче, докато сте на вълната :)
Тая спам тема се превърна в тотален шит, 3-4 човека дъвчат едни и същи глупости и ми облъчват главата с метъл.
П.П КристиЯнчо и Синдел да си разменят скайповете и да ни избавят от мъките ( игнорнал съм ги, ама just in case )
Ай със здраве.
Ми кат’ си ме “игнорнал”, къ’в ти е проблемът тогава?
Отговарям ти, защото съм убедена,че ще го прочетеш!
Като не се пише в темата, се почва :”Скукааа, що никой не пише?”
Като се пише, същата работа : “Само глупости се пишат”! Е нема угодия!!! Как не се оплака,че ти облъчват главата с чалга...ама явно си от “другите”. :D
Т’ва за размяната на скайповете е идея, ама нали някой трябва да ни чете простотиите, не е интересно да си ги четем само двамата! :D
Споко, знам,че съм дразнител, не откриваш топлата вода!
Предполагам,че Кристиян го бОли шнура, а мен пък - неговият женски аналог!
И понеже, оттървавайки те от мъките, автоматично ще оттърва поне още няколко човека, демек, ще ви направя щастливи, а каузата си заслужава, бъди рахат!
...и дерзай! (y) Със здраве и на теб!
10.04.11
17:15
ти защо се ядосваш :) ... аз вървя по стъпките на моя пътеводител и искам скоро всички да ме мразят както мразят него .. :D дано го настигна някой ден :D
10.04.11
19:05
ти защо се ядосваш :) ... аз вървя по стъпките на моя пътеводител и искам скоро всички да ме мразят както мразят него .. :D дано го настигна някой ден :D
Охо колко протеин имаш да пиеш докато ме стигнеш :D
10.04.11
19:11
ще закача твоя снимка на стената си за мотивация... както Дориан е закачил снимка на Хеини през 90те години и го е разбил на последвалата Олимпия :D
Хед- погледни коментара които ме оплюва вече е почервенял... пази си идоле аз идвам !
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.04.11 19:12.
10.04.11
19:19
Само слабите мразят Хед , ама то ти стига де.
Дорбите хора черпят енергия от добротата... Великите от омразата ! (devil)
10.04.11
19:39
И НИКОЙ НЕ МРАЗИ МИШОЦИТЕ
ЗАТОВА СА СЛАБИ
Мъдри думи,Кристиянчоо,ама мацки по форуми не се свалят.
10.04.11
19:40
че тука като гледм не са шурнали реки от мацки, че да го правя :D
10.04.11
19:45
Мале,балъци сте всички,в gohard.org влизат всички модели на визаж,’щот се събираме само пичове там и си уреждаме оргии.Имаме си специална тема даже,аз след 2 седмици тръгвам.Тоя форум тука е умрял,женските дигат олелия при всяко ущипване и нямат цици.
10.04.11
19:46
И веднага контрааргумент към аргумента ти - след като не я сваляш,защо й обръщаш внимание?Само може да те разсея от мисията ти и да си останеш смъртен.