10.04.11
19:49
Ау каква драма имало в спам темата..
10.04.11
19:49
на кого обръщам внимание ?!
10.04.11
19:52
Има повече от една ?! Женкари тук не се толерират!!
Апелирам Криско да получи
BAN HAMMER
10.04.11
20:01
казано от DeadManWalking на 10.04.11, 19:45:
Мале,балъци сте всички,в gohard.org влизат всички модели на визаж,’щот се събираме само пичове там и си уреждаме оргии.Имаме си специална тема даже,аз след 2 седмици тръгвам.Тоя форум тука е умрял,женските дигат олелия при всяко ущипване и нямат цици.
Ей, ти що мислиш съм админ в гохард и влизането там е по-трудно от масонската ложа? :D
Следващия път някоя мома като каже “Кажи нещо за себе си?” - пускам линк към темата и е моя за цял живот и половина :D
10.04.11
20:32
head_hunter,бъзик някой като ни е прочел мненията да е объркал линка и вместо .org да е написал .com . :)
http://www.vbox7.com/play:8a745f44 ....то не бяха стероиди и анаболи, сега добавки и диети...хрътките скоро ще разследва и форума :D В клипа се появява и един стар познайник от форума :D
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 10.04.11 21:14.
10.04.11
22:23
казано от DeadManWalking на 10.04.11, 20:32:
head_hunter,бъзик някой като ни е прочел мненията да е объркал линка и вместо .org да е написал .com . :)
Хахаха, яко :D Искам там админ, по възможност и някакви проби :D
казано от Vlado89 на 10.04.11, 21:14:
http://www.vbox7.com/play:8a745f44 ....то не бяха стероиди и анаболи, сега добавки и диети...хрътките скоро ще разследва и форума :D В клипа се появява и един стар познайник от форума :D
Къде го видя това за разследването на бб-тийм?
Ще разследват хеад хънтара заради агресията срещу плажните билдери и балните премеждия на децата, парадиране с модераторски права и т.н. :D Иронизирах предаването, хем нацелват интересни неща, хем говорят и глупости...
10.04.11
22:45
казано от Vlado89 на 10.04.11, 22:31:
Ще разследват хеад хънтара заради агресията срещу плажните билдери и балните премеждия на децата, парадиране с модераторски права и т.н. :D Иронизирах предаването, хем нацелват интересни неща, хем говорят и глупости...
Да те поправя - ще ме разследват за гавра с плажни билдъри ;) :D
Сори, не усетих иронията (blush) Щях иначе да им отговоря на няколко въпросчета с удоволствие (devil) Нацелват те питонЯ .... ъъъ таковата де Белчо Христов нацелват :D Тая водеща може да му е фенка и за това да правят такива предавания или да си е играла с .... питонЯ в пясъчника като дете /не не е това, което си помислихте мръсници такива - “Питона” беше ника на този потребител тук/ :D
11.04.11
00:35
казано от Vlado89 на 10.04.11, 21:14:
...хрътките скоро ще разследва и форума :D
Не забравяй, че първите 2 букви на форума са bb (Б.Б.), така че даже и Чък Норис би се замислил много преди да предприеме нещо.
11.04.11
00:50
Абе върти ми се един въпрос в главата. Какво точно аджеба представляват “летните билдъри” и с какво са заслужили омразата на head_hunter. Във всяка втора тема ги “анатемосва” .
П.С. Тъй като съм зле с английския се допитах до чичо google translate, за превод на headhunter. До колкото съм разбрал, си ловец на глави. “Летните билдъри” ли преследваш?
Мнението беше редактирано от Zombi Bombi на 11.04.11 00:58.
11.04.11
06:43
Добро утро народе!Имали будни?
Има. Първо ще ходя да тренирам, после ще ходя напомпан на работа... ебати кефа :) И цял ден ще ми се спи пак.
Започна утрото със студентски поздрав тип... :D
Мнението беше редактирано от emzo на 11.04.11 12:06.
11.04.11
14:53
ебати откачалника аз не го вярвам незнам.... :D и пред мен да го нарпави пак няма да повярвам
ей тоя е същия откачалник :D
Мнението беше редактирано от emzo на 11.04.11 15:45.
Напоследък все по-често си мисля дали е нормално хора на 14-15-16-17 год. да пият добавки за изгаряне на мазнините с цел намаляне на телесното тегло. Не трябва ли на тази възраст да се занимават повече с уроците си. Не им ли е прекалено рано? Да променят хранителните си навици и да се хранят доколкото е възможно здравословно да, но да мислят за бърнъри. Чудя се и откъде ги намират тия пари?
Карпи, ти остави нас (17 годишните, дето взимаме бърнери), 60-70 % от хората в залата на моята възраст вече взимат анаболни стероиди. Повечето, които занят как да направят терапията, си имат страхотни резултати, нищо им няма на топките,нито гинекомастия и.т.н. Няма нищо лошо в това да пиеш бърнери, по-внимателно просто трябва да се приемат. Иначе аз пък се чудя как толкова голям % от хората на моята възраст ходят 3-4 пъти в седмицата на бар, ..имат пари..., и се наливат с огромни количества алкохол, пушат по кутия цигари на ден, пушат и трева няколко пъти на седмица. К’во праим?
@Емзо, по принцип не съм фен на никаква друга музика освен метала (малко изключение правят еминем и тупак :Д),обаче трака кърти,даже на телефона съм си го качил :D
Впрочем и за уроците :D Мисля, че освен по български + предмета, по който ще се подготвяш на матура няма смисъл да се мъчиш да го учиш.Казваш за 3, подмазваш се малко на учителя, и ти пише 5. Толкова :D Имам успех около 5.10, пък не съм отворил учебник (подчертавам, че не се хваля). Между другото аз нямам учебник все още, само по математика :D
Мнението беше редактирано от Riko на 11.04.11 16:02.
11.04.11
16:02
karpi, рано е... но (1) търсят лесния и бърз начин и (2) има ужасно много родители, които дават пари на децата си без да се интересуват последните как ги харчат. Сега... дали фет-бърнърът е лесното решение - това е съвсем отделен въпрос.
11.04.11
16:18
казано от Rikoo на 11.04.11, 15:59:
Мисля, че освен по български + предмета, по който ще се подготвяш на матура няма смисъл да се мъчиш да го учиш.
Впечатлен съм... наистина. Има едно нещичко, което старите хора наричат ‘обща култура’... Да не говорим, че науките не са напълно изолирани една от друга. Твърде често се получава така, че за да опознаеш една от тях, трябва да имаш знания от поне още една друга.
Ясно ми е, че няма да ме разбереш и да оцениш правилно това.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.04.11 16:25.
Ами написах този коментар заради един нов дневник в дамския раздел http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52379. Дори и хора, които нямат нужда от чистене прибягват до тях. А и това са над 100 лв., които мога да бъдат използвани за истинска храна.
Индустрията с добавките има нужда от хора търсещия лесния път, но все пак повечето в този форум са любители, а не състезатели.
Да хубаво е да изглеждаш голям и изчистен или пък слаб и релефен, но защо се прибързва с някои неща. Не може ли нещата да се правят стъпка по-стъпка?
11.04.11
16:50
то, че може да става стъпка по стъпка е ясно.. тук има доста момчета трениращи без доабвки и изглеждат добре.. Проблема, че хора които взимат такива добавки
1. незнаят точно какво им дава съответната добавка
2. тренират хаотично, хранят се хаотично
и то резултата е ‘’ Само дадох пари а нищо не става’’ ... има хора които плюят по професионалистите ( културистите ) с думите ‘’Ха и аз да им зимам анаболите и аз ще съм като тях’’ но всъщност тези медикаменти те задължават да живееш по един начин... всеки живот различен от този кара анаболите да те съсипят... физически, визуално и психически. Затова тяхната работа е наистина сериозна... но пък те са решили да е така
Пробна матура по втори задължителен ДЗИ (англ. ез.) - 5,20.
Пробна матура по първи задължителен ДЗИ (БЕЛ) - 4,00.
Пробна матура по трети избираем ДЗИ (философски цикъл) - 4,50.
Срамота. Май все пак ще се наложи да прочета нещо.
п.п. За резюме по БЕЛ се падна закона за правата и задълженията на търговците... Не мога да повярвам, че съм изкарал 5/7 точки.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.04.11 18:11.
11.04.11
18:32
НЕ!!! Няма такъв идиот!
казано от Thrashmetal на 11.04.11, 18:09:
п.п. За резюме по БЕЛ се падна закона за правата и задълженията на търговците...
Я пак...Какво се е паднало???
казано от ProXxX на 11.04.11, 18:32:
НЕ!!! Няма такъв идиот!
Летните билдери вече са и готови за състезание, даже и го показват :D явно им стига 1-2 месеца на креатин да напомпат бицепсите и са готови за състезание и за плажа :D
казано от Кольо Пияндето на 11.04.11, 16:18:
Мисля, че освен по български + предмета, по който ще се подготвяш на матура няма смисъл да се мъчиш да го учиш.
Впечатлен съм... наистина. Има едно нещичко, което старите хора наричат ‘обща култура’... Да не говорим, че науките не са напълно изолирани една от друга. Твърде често се получава така, че за да опознаеш една от тях, трябва да имаш знания от поне още една друга.
По принцип съм съгласен, ама в България толкова много неща има за учене, че затова сме сега в това положение.Немога да се изкажа правилно като цяло, обаче училището е препълнено с безмислени предмети..На мнение съм, че физика няма смисъл да се учи повече от 1-2 години, математиката след 6-7 клас - абсурд.Географията и биологията според мен са доста интересни, но в биологията има доста неща, които не ги вълнуват 90 % от читателите. Не ме интересува честно казано нищо за безгръбначни животни или по математика как се смятат синуси и косинуси на сбор от ъгли и подобни.Който иска да става физик - ще учи физика в университета и.т.н. Примерно в моето училище за щастие само в 8 и 9 клас имах - физика,химия и биология. Имаме само история и география по 1 час. Имаме 50-60 % часове по професията ни, което е чудесно.Нямам какво повече да кажа..
казано от Rikoo на 11.04.11, 18:59:
казано от Кольо Пияндето на 11.04.11, 16:18:
По принцип съм съгласен, ама в България толкова много неща има за учене, че затова сме сега в това положение.Немога да се изкажа правилно като цяло, обаче училището е препълнено с безмислени предмети..На мнение съм, че физика няма смисъл да се учи повече от 1-2 години, математиката след 6-7 клас - абсурд.Географията и биологията според мен са доста интересни, но в биологията има доста неща, които не ги вълнуват 90 % от читателите. Не ме интересува честно казано нищо за безгръбначни животни или по математика как се смятат синуси и косинуси на сбор от ъгли и подобни.Който иска да става физик - ще учи физика в университета и.т.н. Примерно в моето училище за щастие само в 8 и 9 клас имах - физика,химия и биология. Имаме само история и география по 1 час. Имаме 50-60 % часове по професията ни, което е чудесно.Нямам какво повече да кажа..
Идеята да учиш тези предмети е не толкова да станеш добър в тях, а да разбереш в кое искаш да се развиваш и пътьом да си разшириш общата култура. Да не говорим в колко много професии да си с широка обща култура е огромен плюс.
На мен пък историята и географията ми бяха досадни и не особено интересни... по тях не съм чел толкова въобще гледах да покрия един минимум от знания, за да имам понятие от нещата... биологията, химията и физиката обаче ми бяха много интересни и се интересувах и допълнително, но това съм аз. Още една подкрепа за това, че трябвада се изучават всички неща е, че единици знаят какво искат да учат в действителност- те са неориентирани, а така има възможност за една минимална база от знания и след това възможност да се доразвият и профилират нещата. И като цяло тръгнах дапиша дълъг пост, който се изтри, но може много да се каже- аз също мислех в гимназията, че са ме товарили с прекалено излишни неща, но сега в нещата се промениха- виждам нещата по малко по-дург начин.
11.04.11
19:21
той верно е идиот ама и тея около него не са много за сцена а ? :D :D :D :D
ПП: География е единствения предмет по който имам някакви стабилни знания ( по-конкретно държавите по света...)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.04.11 19:22.
Вземи тия 100 домашни яйца :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 11.04.11 19:40.
Виш това е мое мнение.Примери колкото искаш мога да ти дам. Кажи ми къде ще ти помогнат тия синуси и косинуси + 90 % от теоремите в живота? И стотиците теореми по алгебра също.. тия k+n на 5та къде ще ми трябват?Както казах и аз съм на мнение, че има и и неща, който трябва да се учат от всяка една наука.Примерно - 1-2 години физика, 2-3 биология, 1-2 химия стигат да се ориентираш дали искаш да продължиш натам. А не както в повечето училища да ги мъчат до 11-12 клас. А за химия или математика говорим ли.. оле майко като се сетя 8-9 клас по химия какви неща учихме ми идва да си тегля куршyма :D