05.05.11
16:48
ако разгледате в този сайт може и да намерите статия ‘’цигарите вредят - това е мит ... пафкайте тревица за дълголетна главица’‘
казано от Едуардо на 05.05.11, 16:42:
Спирайте витамините !
Аз и не съм ги почвал :D
Мнението беше редактирано от Петко К на 05.05.11 16:56.
05.05.11
19:15
Пълни глупости! Ето един пресен пример как интернет бъка от смешни твърдения.Сега ще ви кажа една реална случка.Преди година и половина правих строга диета с недостиг на витамини и по кожата ми се развиха някакви пъпки,единственото което промених беше,че почнах да пия витамини и се оправих.Това доказва,че се усвояват перфектно.По-скоро бих умрял преждевременно ако чета и се впрягам на всичко в нета,затова собствения опит е безценен!
05.05.11
20:00
казано от Madboy на 05.05.11, 15:06:
3 тата смучат на head-a змиЪтЪ :D
Ми трябва да възстановяват по някакъв начин :D
казано от emzo на 05.05.11, 20:05:
Приготвихте ли агнешкото бре ?
Още на великден :D
05.05.11
20:25
Днес докато правех корем, се изрязох бе да искам и викам “Опа..” .. секунди след това видях, че зад мен е имало една руса мацка :D :D
казано от Калоян Цонев на 05.05.11, 20:25:
Днес докато правех корем, се изрязох бе да искам и викам “Опа..” .. секунди след това видях, че зад мен е имало една руса мацка :D :D
Безумно интересна и забавна случка! Защо не вземеш да споделиш още нещо от нещо от така колоритното си ежедневие?
За тези, които пият глутамин http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/259/0/l_glutamine/?utm_campaign=L-Glutamine050511&utm_source=emailCampaign&utm_medium=email
Ма майкоооооо, е*аси изгодната цена на глутамина, как да не ме е яд че не живея в Англия или цените в БГ не станат като тамошните !
05.05.11
21:11
Хаха,кофти. :D
2 фамилни пици днес съм опаткал...Sheiko става да покачване на тегло. : ))
Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.05.11 21:12.
05.05.11
22:00
казано от Valdis на 05.05.11, 20:37:
Безумно интересна и забавна случка! Защо не вземеш да споделиш още нещо от нещо от така колоритното си ежедневие?
не дърпай дявола за опашката :D :D
Манете го тоя глута, никва файда от него, за пореден път се набутах и с по 20гр на ден нищо не усетих :D
казано от Vlado89 на 05.05.11, 20:49:
Ма майкоооооо, е*аси изгодната цена на глутамина, как да не ме е яд че не живея в Англия или цените в БГ не станат като тамошните !
Това, че не живееш там с нищо не ти пречи да си поръчаш. За поръчки със ниско тегло предлагат доставка по пощата.
казано от emzo на 05.05.11, 22:03:
Манете го тоя глута, никва файда от него, за пореден път се набутах и с по 20гр на ден нищо не усетих :D
Никога не съм взимал, а и за в бъдеще нямам намерение да го да го правя. Аз твърдо вярвам, че набавям необходимите количества та дори и отгоре от протеиновата пудра.
05.05.11
22:40
казано от emzo на 05.05.11, 20:04:
Да не изникне в нетя Анти Хед движение :D :D :D
Хахаха чакам ги аз повечко да се съберат :D :D :D
казано от Valdis на 05.05.11, 22:25:
Никога не съм взимал, а и за в бъдеще нямам намерение да го да го правя. Аз твърдо вярвам, че набавям необходимите количества та дори и отгоре от протеиновата пудра.
Колко протеин пиеш дневно бе човек :D
На мен между другото ми допадна протеина от bulkpowders /овкусения/, а нямах високи очаквания. Май вече реших проблема с протеина и от къде да пазарувам, а при мен протеина определено е сериозен проблем. ;)
05.05.11
22:43
какво се оплавате с тоя протеин аз като съм на ‘’какво даде господ и яйца от магазина’’ ко’ да правя :D анти Хед движение ли ?! ще ги бием като свидетели на йехова в Бургас ще ги бием...
Ще взема и без протеинови пудри да пробвам, кой знае и в тях колко плацебо има :)
казано от head_hunter на 05.05.11, 22:40:
Колко протеин пиеш дневно бе човек :D
Достатъчно :D :D :D + литър-два мляко + 500-1000г. мръвка + 10-ина яйца, все успявам да вържа необходимите БЦАА и глутамин.
казано от head_hunter на 05.05.11, 22:40:
На мен между другото ми допадна протеина от bulkpowders /овкусения/, а нямах високи очаквания. Май вече реших проблема с протеина и от къде да пазарувам, а при мен протеина определено е сериозен проблем. ;)
Ша са сетите вий, ама ще вземе да свърши :D :D :D Колкото до овкусяването, повече никога няма да взема овкусен протеин, като купувам протеин искам да знам, че е протеин! Още повече че неувкусения е идеален за НВД която правя в момента.
Мнението беше редактирано от Valdis на 05.05.11 22:56.
05.05.11
22:54
Огледах се в капсулиращите машинки на bulkpowders и желатиновите капсули :D
При тея цени за ВСАА и глутамин, които дават - ще се пазарува явно (blush)
Някой има ли представа от газови уредби и заслужава ли си слагането на подобно чудо?
п.п. Айде остави малко протеинец и за нас бре? (wasntme)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.05.11 22:56.
казано от head_hunter на 05.05.11, 22:54:
Огледах се в капсулиращите машинки на bulkpowders и желатиновите капсули :D
При тея цени за ВСАА и глутамин, които дават - ще се пазарува явно (blush)Някой има ли представа от газови уредби и заслужава ли си слагането на подобно чудо?
п.п. Айде остави малко протеинец и за нас бре? (wasntme)
Аз си направих, работи страхотно и пълня около 200 капсули наведнъж. Досега съм пълнил единствено АЛКАР.
Хед- заслужава си според мен, ако караш много и ако имаш готови парите... аз лично почти се отказах- дори да сложа мога да очаквам някаква възвъщаемост- ако въобще може да се говори за такава, по-скоро избиване на вложението след около 18-19 месеца. На месец правя средно между 500-1000км. Всъщност това съч го смятал преди 3-4 месеца со нивте цени ще има лека разлика- също има значение дали ще сложиш газов инжекцион и дали каранато ти е основно градско или извънградско... та така.
05.05.11
23:04
Градско предимно и аз въртя същите километри като теб. Аз съм с моноинжекция и и метални колектори, а това води до отпадане на газов инжекцион, та се замислям сериозно при тея цени на бензина. Иначе парите ги имам готови.
Valdis, сам ли си я направи или си я взе от сайта въпросната машинка?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.05.11 23:05.
Сам си я направих, но за пояснение ще трябва да кажа, че имам фреза с компютърно управление (CNC), която също съм си направил сам, но това е тема на друг разговор :D
ПП Ще постна снимки, но прърво трябва да видя жената къде я е заровила.
Мнението беше редактирано от Valdis на 05.05.11 23:11.
500-600лв ще ти искат.
По форумите има много добри оферти, ако можеш сам да си я монтираш.
казано от emzo на 05.05.11, 23:11:
500-600лв ще ти искат.
За 500-600 лева не можеш да сложиш читав газов инжекцион. А за да има смисъл цялото начинание е желателно да е читав.
05.05.11
23:21
казано от emzo на 05.05.11, 23:11:
500-600лв ще ти искат.
Ъъъъ какъвто съм технически гений по-скоро ще сглобя нещо, което ще избухне по-лошо от Фокушима :D:D:D
Има тук едни младежи със сервиз за газови уредби и мисля утре да се разходя, та да кажат оферта. Общо взето за комбито не е проблем мястото за бутилка, но съм се насочил към малки бутилки. Така и не успях да разбера от цялото четене по форуми и сайтове дали ще си прецакам машината ако сложа газ :(
Valdis, пусни снимки като я намериш. Иначе какви материали си ползвал?
п.п. Аз съм с моноинжекция и поне според прочетеното до момента съм стигнал до извода, че не съм за газов инжекцион. До колкото разбирам газов инжекцион слагат на пълния инжекцион, който в по-голямата част е и с пластмасови колектори.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.05.11 23:23.
Е щом минаваш без газов инжекцион нещата минават в друга графа- според мен ще си струва.
Ползвал съм 10мм плексиглас от който съм фрезовал детайлите. Моно инжекцията е най лесна за монтаж на АГУ, но съветът ми е добре да проучиш какво ти слагат защото обикновено слагат евтини компоненти с цел по-висока печалба а за теб остават огромните ядове след това.
05.05.11
23:33
Ами насочил съм се към Ланди или БРЦ за сега. На Ловато са взели да правят интересни реплики в Турция :D
Хед, не ти трябва инжекцион. преди години (на Гоуфа) бях с ланди и бях много доволен - никога не съм палил на бензин и за 3те години (докато го имах) не съм имал проблеми с газовото. сам си го монтирах и само фината настройка ми правиха на стенд
06.05.11
11:36
http://www.youtube.com/watch?v=iduFheY-z34&feature=related Летните билдъри да внимават, защото това ги очаква от многото концентрично.. :Д:Д:Д:Д::Д
казано от Радостин Радев на 06.05.11, 11:36:
http://www.youtube.com/watch?v=iduFheY-z34&feature=related Летните билдъри да внимават, защото това ги очаква от многото концентрично.. :Д:Д:Д:Д::Д
Тоя изглежда ужасно, на никой не го пожелавам :). Няма нищо красиво в това тяло.
Телевизора в съседната стая така гърми сякаш аз го слушам. Иде ми да сложа екипа и да бягам към залата, но трябва да почина, че мускулната е навсякъде. Дали ще се удържа, не се знае :).
казано от head_hunter на 05.05.11, 23:33:
Ами насочил съм се към Ланди или БРЦ за сега. На Ловато са взели да правят интересни реплики в Турция :D
Оня ден говорих с един от главните техници в Ловато и даже той ми препоръча друга марка :D :D :D
“Tе газ” няква уредба, ама за инжекция става дума :)
Мнението беше редактирано от korpusito на 06.05.11 13:54.
казано от emzo на 05.05.11, 22:47:
Ще взема и без протеинови пудри да пробвам, кой знае и в тях колко плацебо има :)
Аз съм без пудра вече половин година и карам на здраво хапрване 30 минути след тренировката :D
Бърз въпрос за бързи отговори :D След по-малко от 3 седмици заминавам на бригада в САЩи отсега мисля какъв стак да си спретна там :D Мислех си за Thermolife, 3-те продукта + азотния им бустер, разбира се плюс протеин и рибено масло. Други идеи ?
Возя си се в трамвая, качва се Филип Аврамов. Дупчи си билетче човекът, застава на колелото. По едно време към него се приблжават две 15тина годишни девойчета. Побутват се, подсмихват се, той ли е, не е ли той. По едно време застават срещу него на колелото и изтрелват въпроса: “Вие сте актьор, нали?”. Чудех се да плача ли, да се смея ли ... но със сигурност се изчервих отвътре...:D :D :D