17.05.11
15:11
и 250 да са :D картата е 5-6лв...
17.05.11
16:53
Справихте ли се на матурите, билдери :)
17.05.11
18:51
аз имам каре J :D
17.05.11
19:13
Хора, при удара, когато свия ръката в юмрук, показалеца и средния пръст трябва ли да са малко по-напред или НЕ?
17.05.11
19:15
незнам ама като го ритнеш размърдай палеца на крака да го заболи повече :D
17.05.11
19:26
Точно заради това питам. Според мен, ако показалеца и средния пръст са малко по-напред, се пазят другите пръсти. Те пак се натоварват, но не толкова, колкото ако върна показалеца и средния пръст.
ПП: Имам урок по биология, но ме мързи да го чета. Миналата седмица бях учил, но ме мързеше да разказвам и госпожата ми прости, като си мислеше, че не съм учил, а сега няма да го направи. Какво да правя, мамка му :D :D: D
17.05.11
20:36
Хора, при удара, когато свия ръката в юмрук, показалеца и средния пръст трябва ли да са малко по-напред или НЕ?
Нямаш ли плътност при свит юмрук, този който ще страда си ти. :) Отделно се съмнявам по време на действие да мислиш как да си гласиш пръстите...докато се накумиш и вече ще лежиш в поза “зародиш”. :D Стискай здраво юмрука и т’ва е. :)
Що да е фейк- да не мислиш че всички умират каг ги тресне мълния? Е разбира се може и да е :D
Аз предлагам да направим следствен експеримент, тъкмно навън се кани да вали, че даже и гърмеше ;) Ще хванем форумния спамер и ще го вържем под едно дърво :) Гласувайте, граждани!
17.05.11
21:16
дайте ми последен шанс хора :D
http://shopix.bg/Sporter-Boksovi-rykavici-trenirovychni-GS-925Black-R-GS-925R-Black
Тези ръкавици дали стават за леки спарингчета?
17.05.11
22:32
Тоя с мълнията по-добре да ходи да пусне тото и да взима джакпота, защото ако шанса да спечелиш от тотото е 1: 14 000 000, то шанса мълния да удари два поредни пъти на едно и също място е...доколкото знам няма такъв шанс :D
Такива фотошопски номера не в тоя форум :D:D:D
Туй фотошопа мноо модерен станал щом и монтаж на клипчета почнали да правят с него. Ама нейсе, тъй е като караме на стари версии от миналия месец.
17.05.11
22:52
http://shopix.bg/Sporter-Boksovi-rykavici-trenirovychni-GS-925Black-R-GS-925R-Black
Стига да не се блъскате яко - стават, но принципно са т. нар. “уредни ръкавици”. В спаринг се влиза с по-голямите ръкавици ;)
Абе ей! Какво ми подкарахте фенчето бе? Не мислите за мене, без единствения си фен искате да остана ;(
Стига да не се блъскате яко - стават, но принципно са т. нар. “уредни ръкавици”. В спаринг се влиза с по-голямите ръкавици ;)
Абе ей! Какво ми подкарахте фенчето бе? Не мислите за мене, без единствения си фен искате да остана ;(
Има размер и 16 унции? Те стават ли
17.05.11
23:02
Хед, всички сме ти фенове, макар и да разкарваш новите потребители от форума, което не е много хубаво, но пък е смешно и приятно за останалите :D
18.05.11
09:46
Има размер и 16 унции? Те стават ли
Уредните са по-твърди, по малки, нанасят се по-бързи и точни удари, но при спаринг се случва да отворят аркада.
Да 16 унции ще ти свършат работа ;) Спаринг ръкавици не ти препоръчвам също да използваш за тренировъчни. Ако си решил да се захващаш и с бокс, най-добре си вземи два чифта /едни уредни и едни тренировъчни/. Бинтовете също не са за подценяване ;)
Хед, всички сме ти фенове, макар и да разкарваш новите потребители от форума, което не е много хубаво, но пък е смешно и приятно за останалите :D
Аааа аз само олигофрените, а не всички :D
По чувал бия само с бинтове, без ръкавици.
Иначе няма да се захващам сериозно, преди време ходех 3-4 месеца и това беше. Сега само си блъскам по чувала, но с един приятел ще си зимаме и някви ръкавици от време на време да се упражняваме. ;д
18.05.11
14:41
Хора, спешно е, помагайте.... Нашите ги няма и имам само 25лв, от които трябва да дам 5лв. на един приятел. Остават 20 лева, от които да си оставя за петък за училище и да си взема списанието. Ако ям в нас, а в училище си взема няква закуска от един лев - остават 12-13лв. Утре пък трябва да ходя на кино, а 12лв. не знам дали ще ми стигнат. Билета е 7лв. и ако ми се прияде - мАМКА МУУУ!!!! Не искам да пропусна киното {}, но искам и списанието, което няма как да взема без пари. КАКВО ДА ПРАВЯ :x:x:x
18.05.11
14:46
Хора, спешно е, помагайте.... Нашите ги няма и имам само 25лв, от които трябва да дам 5лв. на един приятел. Остават 20 лева, от които да си оставя за петък за училище и да си взема списанието. Ако ям в нас, а в училище си взема няква закуска от един лев - остават 12-13лв. Утре пък трябва да ходя на кино, а 12лв. не знам дали ще ми стигнат. Билета е 7лв. и ако ми се прияде - мАМКА МУУУ!!!! Не искам да пропусна киното {}, но искам и списанието, което няма как да взема без пари. КАКВО ДА ПРАВЯ :x:x:x
Защо ли постът ти ми звучи някак познато.... http://vbox7.com/play:af6a5f4b :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.05.11 14:46.
18.05.11
15:08
Крадеш списанието и се шмугваш в киното без билет - и хоп 20лв напред :D
Брех... ти нали право завърши наскоро, бре?! (giggle)
Там ви учат на много креативност в мисленето май... :P
18.05.11
15:21
Удря си една чекия,четеш информацията от списанието в интернет и хоп - всичките пари за ядене => по-корав ставаш :)
Крадеш списанието и се шмугваш в киното без билет - и хоп 20лв напред :D
Брех... ти нали право завърши наскоро, бре?! (giggle)
Там ви учат на много креативност в мисленето май... :P
Не разваляй работата деeee… Kато го закъса и постне, че е в ареста, аз услужливо ще му подхвърля, че мога да съдейсвам за изваждането му :D :D :D