18.05.11
17:03
ХАХА, хора, убивате ме... Ще дрънча пари от баба ми. Дано има жената 10тина лева да даде. Ако няма, ще дрънчи тя от някой, за да даде на мен. :D
18.05.11
17:12
ХАХА, хора, убивате ме... Ще дрънча пари от баба ми. Дано има жената 10тина лева да даде. Ако няма, ще дрънчи тя от някой, за да даде на мен. :D
Направо изчакай да се стъмни и дрънни ти някой :D
18.05.11
18:14
Може и аз да отида...но само да полегна :D
В събота някой ще ходи ли на състезанието по лег?
аз :D
Колко ти беше заявката :D
Прокс, ще ги надминеш ли по лежане всички :D
В събота някой ще ходи ли на състезанието по лег?
аз :D
Колко ти беше заявката :D
2 пъти тая на Сашо :D :D :D
18.05.11
18:28
Прокс, ще ги надминеш ли по лежане всички :D
След 4-5 часа започвам яко да тренирам! :D
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.05.11 18:28.
Такава ми е идеята, Инис : )
Карфичке, за 6 опита ще успееш май- нали каза 2 пъти- тоест 2 явявания по 3 опита :D
Такава ми е идеята, Инис : )
Карфичке, за 6 опита ще успееш май- нали каза 2 пъти- тоест 2 явявания по 3 опита :D
Смятам, че ме подценяваш, смятам, че мога да бутна света :D От раз при това :D
18.05.11
19:28
една жена винаги може да вдигне света над главата си...
Напълно съм съгласен с теб, просто ще сменим гледната точка и като правиш бърпи ще разглеждаме нещата, тъй че не ти се отлепяш от земята а тя от теб ;)
18.05.11
21:26
Дайте някаква песен, от която да изкрейзя и да скърша щангата :D Може и метъл, но без онея педерастчета с дълги до под коленете коси, които си мятат главата като някоя психиасала кокошка и пеят адската тъпотия.
18.05.11
21:55
и за вас :D
Мнението беше редактирано от emzo на 18.05.11 22:10.
18.05.11
22:36
Яйчица, яйчица, как ще ви хапна аз сега..... ммммммм.... :D
Ти пък, 19.00 мина, как така ще ядеш ? :D
ахахахха, да, това беше силен съвет - и аз доста го харесах :D :D :D
Позакъснявам със закуската - това мога да кажа аз :)
P.S.: тия таблети много навлязаха и станаха популярни нещо...чак започвам да се замислям.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.05.11 10:42.
готини джаджи са, но ме карат да се замисля- смартфон в джоба, лаптоп в раницата, а сега и таблет... копютър у дома, в офиса и университета- е ние навсякъде сме заобиколени от машини- няма лошо ама по едно време има момент, в който не ги оставяш тия устройства и за миг все е дно та са всичко... бе готини са :D
Вземай нещо с Андроид, че Стийв Джобс направи голяма издънка като се скара с Адобе(FLASH) :D
Еййй, веднага тръгна да ме навива да си дам паричките :D :D :D По-скоро се надявах някой да почне да ми обяснява колко са безполезни... :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.05.11 10:53.
19.05.11
10:55
абе Стоянчо.. каква мадама имаш до тебе.. Андроид ще си купува.. не ти трябва.. един приятел има Андроид много му се кефи все с него се занимава... ще го забия в земята да се успокои накрая :D
Що бе ?
По-лесно ми е да пиша по екрана легнал, отколкото на клавиатурата(т.е. лаптоп).
Must have e.
Абе я да сменя темата, свършвам Джак3д, с к’во да го заменя след 20 дена почивка ? И да не е под нивото на Джака.
Вземай нещо с Андроид, че Стийв Джобс направи голяма издънка като се скара с Адобе(FLASH) :D
тва за айПад 2 ли е ? нещо да не му куца повече отколкото трябва ? :)