19.05.11
10:59
Абе Стоянчно вчера ме съсипа човек с тоя коментар, “За целта започваш да тренираш само бицепс и стоене на ръце - с цел масата да се изсипе в бицепсите!” цял ден се сещам за тебе и се смея като идиот хахаха.
казано от Иван Манолов на 19.05.11, 08:14:
така е =>да ядеш въглехидрати вечер си е най - сладко ;Д
казано от Bojidar Stefchev на 19.05.11, 10:59:
Абе Стоянчно вчера ме съсипа човек с тоя коментар, “За целта започваш да тренираш само бицепс и стоене на ръце - с цел масата да се изсипе в бицепсите!” цял ден се сещам за тебе и се смея като идиот хахаха.
Дано има файда от препоръката :D
19.05.11
11:16
казано от Стоянчо на 19.05.11, 11:04:
казано от Bojidar Stefchev на 19.05.11, 10:59:
Дано има файда от препоръката :D
Е как няма да има, ти направо си измисли нов метод за качване на маса в бицепс, според мене за рамо и трицепса метода също ще работи :D
19.05.11
11:27
Сега летните билдъри ще те издигнат в култ и ще ти направят паметник :D
19.05.11
11:36
и на рожденния ти ден ще има шествие в твоя чест от центъра на града към паметника... ще има безплатни опкаовки от 500гр. протеин и креатин... ще се поднасят цветя, венци и ще се пеят летно-билдърски песни в прослава на бицепсите... ще трябва да изнасяш реч...
19.05.11
11:53
казано от kristiancho на 19.05.11, 11:36:
...ще има безплатни опкаовки от 500гр. протеин и креатин...
... и всички ще те питат как да ги пият и дали ще се увредят от тази “химия”...
казано от kristiancho на 19.05.11, 11:36:
и на рожденния ти ден ще има шествие в твоя чест от центъра на града към паметника...
шествието ще е на ръце, естествено :D :D :D
мухахаха, а аз ще назнача head_hunter за главен консултант, който да обслужи информационно поклонниците ми :D :D :D
@emzo - мани ги тия химии и идвай на шествието :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.05.11 13:08.
19.05.11
13:09
е мен никъде не ме писа Стоянчо... :(
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.05.11 13:09.
19.05.11
13:22
Ти ще радаваш химията бе :D
19.05.11
15:57
Аз предлагам да са Нутрим - да им е гадно на летните :D
Мисля че този креатин много ще мотивира Летните Билдъри да си го закупят :D http://www.youtube.com/watch?v=QrDZ33T4UIo :D :D :D
19.05.11
17:02
тоя ‘’здравия’’ по фалшиви набирания от тези незнам дали може да направи...
Това се наричат ‘’Летно Билдърски набирания’‘, не всеки е способен на тази амплитуда все пак, даже e достоен за уважение.... :D
казано от kristiancho на 19.05.11, 13:09:
е мен никъде не ме писа Стоянчо... :(
Е, ти не беше ли летен билдер?! Ти си сред поклонниците, но все пак щот’ си наш човек, ще получиш от качествената химия! :D
19.05.11
18:14
стига е правя редовно крака, мъртва тяга даже и прасец правя :D ... ама пък щом има безплатно мога да се правя на най-плажния билсер на света ще съм председател на фен клуба
19.05.11
19:40
и жабяса ли тука в русе валеше тропически дъжд...
Стоянчо - ей ся гледам някъв пич взима ненужното олио от някакъв ресторант и кара дизелака така... зарибено :D
19.05.11
20:06
казано от junkhead на 19.05.11, 19:59:
60% от жените отнасят ебавки заради теглото си на работното място :D
Като гледам в мойта работа какво е - има защо :D
На обед мъкнат пълните торби с ципсове, кроасани и др. буклуци, но дойде ли лятото - спират яденето /изобщо/ :D
Пълно е с летни билдъри навсякаде :D
Положението е трагично и любимото ми “Ама защо съм дебелааа”... понякога ми идва да отвърна- “Щот си простааа”... ама съм възпитан...
Аз ги гледам как набиват банички за закуска и дюнери за обяд и тихо потръпвам в сподавен ужас. Gross е подходящото прилагателно :) ама сериозно, прекалено тежка гледка е дебела, мазна жена с мазен, лигав дюнер. Светът им е крив после.
После как да не ги ебаваш, милите камазчета:)
19.05.11
20:25
на мен най-често ми се оправдават докато привършват снакса ‘’Ген е какво да правя’’ ...
Леле, на какво сте ги направили камазчетата! :) Проявявайте разбиране, да не мислите, че е лесно да мъкнеш по сто кила мас...
Супер :) Вече и аз ще казвам, че задържам вода. Освен това “такава си ми е структурата” (sun)
Не ми кради идеята- лансирам тия реплики от сумати време, ама така е, като ме мързи да тренирам и се разпорвам от ядене :D
Значи, junkhead, не е само това....освен “такава ми е структурата”, трябва да допълниш, че правиш лесно мускули с 5 тренировки на велото, ама такъв си ти е генът :) Та и да тренираш много не бива...
Поли, ама аз си вярвам :) За една седмица съм задържал два литра вода :)
Психиатър към пациент:
- Поздравявам ви! При вас се забелязва голям напредък!
- Какъв напредък? Преди половин година бях Наполеон, а сега кой съм? Никой!
@junkhead, и те си вярват : )))))
20.05.11
07:21
казано от junkhead на 19.05.11, 20:24:
Аз ги гледам как набиват банички за закуска и дюнери за обяд и тихо потръпвам в сподавен ужас. Gross е подходящото прилагателно :) ама сериозно, прекалено тежка гледка е дебела, мазна жена с мазен, лигав дюнер. Светът им е крив после.
После как да не ги ебаваш, милите камазчета:)
Пробвай моя лаф за дюнера - не е за вярване какви физиономии ще видиш :D
Вчера гледам колегата след известно време въздържание, влачи пак дюнер. Първата ми реплика беше “Ооооо взел си голям, мазен, арабски ...../пауза/.... дюнер” :D Добре, че носи на бъзик, но пък е на път да се откаже да яде подобни буклуци :D Не е лесно човек на 40+ да си промени хранителните навици, но се възхищавам, че чете по въпроса и се опитва ;)
В работата има някакъв вирус /аз го наричам синдром на големия гъз/. Когато дойде някоя нова мома, дори да не изглежда кой знае колко добре, то след около година се сдобива със задник, много точно покриващ стола й :D
Ей, момчета, ама много сте лоши :D. Вие вместо да им помогнете, се забавлявате на техен гръб. Ако ти се яде дюнер какво лошо има да си хапнеш. Правиш си питка от яйца, а за пълнеж слагаш малко месце, картофи/варени, но нарязани на малки праченца/ и на края малко зеле и краставичка. Чесновия и другите сосове ги пропуска и ето ти нещо вкусно и здравословно и много подходящо за обяд :D :D :D.
Аз пък с нетърпение чакам почивката за да се захвана с работа :D Пращам жената и детето на почивка и една седмица ще се разцепя от работа. Почивка след почивката, празник след празника, пък после криза било и нямало пари, няма щото българина се разцепва от почивки :D
20.05.11
10:17
Защо като натисна на “последен коментар” не ме праща най-долу на дадената страница, а трябва да скролвам 1 час с тея тъпи 1000000 мнения на страница ?