Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

Thrashmetal, съжалявам, ще ме четеш... не виждам къде е опцията ‘игнорирай’.

27.05.11
13:15

Гори ти шапката ли? :)
Тоя път си чист ти.

Хе... нищо никъде не ми гори... закачам се като цяло. :) Този път съм чист, да видим другия път... :)
На въпроса с игнорирането, обаче, вероятно може да отговори Димитър Михайлов.

27.05.11
14:59

казано от Андриан К на 27.05.11, 12:02:

Станал е направо огромен... доста по-голям от Олимпията!

мн искам и на олимпията да излезе на максссс и да къса задници (devil)

27.05.11
15:01

И ще го направи. ;)

27.05.11
16:32

Как може да харесвате човек,който буквално е чу*ал грейпфрут!

27.05.11
20:19

Ааа, много весело видео :

Много приятелски са настроени нюйоркчаните(така ли се пише?) :D

Мнението беше редактирано от Андриан К на 27.05.11 20:20.

Още се усмихвам след нюйоркчаните ( ;) )

Има доста неадекватни индивиди, на чиито гръб доста се забавлявах. На самия край човека си хвърли целия банан в торбата (ROFL). На това му викам притеснение! :D

На ямаеца му трябваха 2мин., за да разбере какво става. Сигурно заради лулата на мира, която е бил изпушил. :D

Oсобено пича на 3:20 като изръси Бритни и паднах!

По-голямата част от хората пък не знаеха какво звучи в ушите им. По дяволите, аз като си записвам музика знам какво си записвам. :D

На фона на камерата попаднаха и шепа темерути, но като цяло всички изглеждаха доста усмихнати! :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 27.05.11 20:43.

27.05.11
20:57

И аз се усмихвах след края на клипа. :D

27.05.11
22:55

http://vimeo.com/22439234
гледайте гледайте гледайте!!!

P&

27.05.11
23:27

Мъж се обажда във фитнес център и пита:
- Колко трябва да е висок един мъж, който тежи 110кг?...
- Към 2м.!..
Мъжът към жена си: - Видя ли! Нали ти казах. Не съм дебел - нисък съм!...

27.05.11
23:32

Автомобилистите: добро място, където може да се прегледа една Алфа 145 2.0 ...в смисъъъл и софтуерно?
И кое им е най-трошливо на тия коли? Май боксерите чупеха картери, предполагам и тия не са много по-хард....
И първоначалното обслужване, дочух че е голяма разправия..колко да е голяма?

Мнението беше редактирано от 6th на 27.05.11 23:32.

28.05.11
00:46

казано от 6th на 27.05.11, 23:32:

Автомобилистите: добро място, където може да се прегледа една Алфа 145 2.0 ...в смисъъъл и софтуерно?
И кое им е най-трошливо на тия коли? Май боксерите чупеха картери, предполагам и тия не са много по-хард....

За първи път чувам кола да си чупи сама картера, това е възможно при тотално разпадане на двигателя когато се счупи биела или колянов вал. По-вероятната причина за счупен картер е калпав шофьор.

HE

28.05.11
07:15

казано от 6th на 27.05.11, 23:32:

Щях да си взимам алфа, но 146. В заблуждение си за боксерите - по-здрав двигател и по-евтино обслужване.
Twin spark-а, скъпо обслужване, слаби части. Като цяло са слаби коли специално 145 и 146 /говоря за здравина, но може и на калпава кола да сме попаднали/. За 146 има вече една в семейството и аз лично не бих си взел. Точно тази, която ми е пред очите ме отказа. Приятелски съмет - насочи се към нещо друго. Иначе ако си решил да си трошиш главата с Алфа - Емзо питай, на мен ми беше давал телефона на едно момче, което е познавач на марката. Другия вариант е да те пратя при един от Алфа форума, който си има сервиз и голяма част от форума си карат колите при него /ако си от София/.

п.п. Свещите и кабелите на TS-а са майка си и баща си, частите по окачването почти като на коли същия клас, но друг е въпроса, че малко хора се навиват да ги правят ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.05.11 07:18.

28.05.11
07:21

Тия хора не слушат музика, а шум. На по 30-40-50г. бритни, гага.. o_O

P&

28.05.11
10:50

- Защо блондинката не говори по време на секс?
- Защото мама й е казала да не говори с непознати.

Обажда се шеф в офиса си:
– Някой тъпунгер да се е обаждал?
– Не, вие сте първият.

Учителката дава тема за съчинение: „Какво щях да правя, ако бях директор”. Всички почват да пишат, само Иванчо стои.
– Иванчо, защо не пишеш?
– Чакам да дойде секретарката.

Два циганина седят на един диван в хола и гледат филма “Титаник”.
На края на филма единият възмотително започва да плаче.
-Защо плачеш бе брато,да не ти стана мъчно за хората които се издавиха.
-НЕ бе...... ГЛЕДАЙ КОЛКО МНОГО ЖЕЛЯЗО ПОТЪНА

Мнението беше редактирано от picco ' на 28.05.11 10:56.

28.05.11
11:01

От 2 часа съм станал да взема да ям :D

Андиране, много готин клип- зарадва ме : )

Прокс, аз имам към 600 песни в телефона и понякога ги слушам и са ми като фон- просто минава звука покрай ушите ми докато аз самият съм отнесен нейде в пространството и ако ме пита някой какво слушам и аз бих се зачудил :D

После на жените им било трудно:
Да се имитира оргазъм е лесно. Я опитай да имитираш ерекция !

KY

28.05.11
18:24

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 28.05.11 18:38.

28.05.11
18:25

казано от Valdis на 28.05.11, 00:46:

За първи път чувам кола да си чупи сама картера, това е възможно при тотално разпадане на двигателя когато се счупи биела или колянов вал. По-вероятната причина за счупен картер е калпав шофьор.

Амии, цяла тема “клуб картер” са си пуснали в АР форума... Може би, при едни по-нормални пътища...
Аз съм с големи резерви към алфите, харесват ми, но май ще се възползвам от съвета на Хед да ги отбягвам.
Цените им, определено са блазнещи...но пък, аз определено съм за издържлива кола. :D

Мнението беше редактирано от 6th на 28.05.11 18:26.

P&

28.05.11
18:58

Отбелязвам малка грешка, но пак грешка. Пиша тук, защото не ми се занимава с абв.

“Свързвайки вашия акаунт с Facebook профила ви, ще имате възможността да споделяте с всичките си приятели, когато:
пишете в дневника ти
публикувате нова снимка
отбележите нови мерки и прогрес
пуснете нова тема във форума
коментирате статия в изданието
и други ...”

Дано не греша, но мисля, че на първата дума е правилно да се напише “си”, а на втората - “отбелязвате”.

P&

28.05.11
19:34

Това нещо е уникално

Поредния кУмпУрен проблем :D пратиха ми архивиран файл и немога да го отворя пише ми да го отворя с : Paint, Explorer, WordPad, U torrent, BS player, Windows media center, windows photo view…

ПП: оо да аз успях !!!

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.05.11 20:16.

P&

28.05.11
22:32

Айййййдеееееееееееееееее, Рууууниииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!!!!(party) (party)(party)(party)(party)

28.05.11
22:38

Кое е по-добро - клек с щанга или клек с щанга, но щангата се движи нагоре и надолу по едни неща като релси?

28.05.11
22:52

Това сериозно ли?
Едното е клек с щанга, а другото е клек на смит машина. :)
Предполагам, че това ще ти е достатъчно да намериш повече инфо по въпроса.

P&

28.05.11
22:53

Смит машина? Най-добро си е обикновенния клек с щанга.

29.05.11
00:55

казано от picco ’ на 28.05.11, 22:32:

Айййййдеееееееееееееееее, Рууууниииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!!!!(party) (party)(party)(party)(party)

Хахаха, моля ти се :D
Плешивия рижак само забави неизбежното и то с гол след засада ;)

29.05.11
01:16

BARCA ALE ALE ALE

Изкуфелият старец този път надмина всичките ми очаквания - ако някой ми обясни защо остави Бербатов извън групата за сметка на Оуен след като така и не го пусна в игра дори? Пък Чичаритко го видях за пръв път, когато Платини насмалко да го удуши с медала... Падат с 2 гола, той пуска Скоулс...

29.05.11
11:06

Нямаше засада според мен. + това съдийте пак подкрепиха барца, имаше си дузпа в края... Барца са много добър отбор, но също така ги подкрепят изключително много съдийте, от 2006 насам, колко пъти са им помогнали... В случая съм безпристрастен и за двата отбора, фен на Милан съм.. И веднага се сещам за онзи отменен чист гол на Шевченко срещу барца.. или онзи червен картон на Леман..

“I saw few die of hunger; of eating, a hundred thousand.”
- Benjamin Franklin

казано от Rikoo на 29.05.11, 11:06:

Нямаше засада според мен. + това съдийте пак подкрепиха барца, имаше си дузпа в края... Барца са много добър отбор, но също така ги подкрепят изключително много съдийте, от 2006 насам, колко пъти са им помогнали... В случая съм безпристрастен и за двата отбора, фен на Милан съм.. И веднага се сещам за онзи отменен чист гол на Шевченко срещу барца.. или онзи червен картон на Леман..

Нямаше дузпа в края, ръката беше в естествена позиция. В Англия нямаше да се свири дузпа за такова нещо, на финал на Шампионска лига още по-малко. Освен това първото полувреме имаше аналогично положение в полето на Юнайтед, когато топката се удари в ръката на Евра. Пък за това, че съдиИте подкрепят Барса не ми се спори...

изваждането на Бербата си беше харакирито на Стария... очакваното стана Чичарито напълни гащите срещу барса и въобще от заряда на мача до преди половин година риташе по мексиканските полета ся’ играе на финал в шампионска лига ... е как да стане... Берабата можеше да влезе и да извади кестените от огъня... то ако Берба има 20мача за сезона Оуен има 10.. каква е идеята тука... само заради тази грешка Юнайтед не заслужаваха да спечелят. Дузпа нямаше няма да се свири такова нещо при читав съдия няма да мине...

Отностно дилемата Ронладо vs Меси... ами колкото и медала да има Меси, Роналдо е по-завършен футболист особенно в играта с глава разликата е смразяваща... говорим като индивидуални качества... някой ще каже ‘’да ама ръста’’ е да ръста но като имаш претенции, че си най-добрия нямаш оправдания ! това, че колектива на Реал до една степен е по-слаб от този на Барса.. това е факт и затова барса имат повече отличия в последните години но като стане дума за 1vs1 Ронладо е най-добрия играч в света в последните години.. Ако не бяха станали световни шампиони Испания.. Иниеста нямаше да види златна топка, обувка или каквото и да е...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.05.11 12:01.

29.05.11
12:51

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 29.05.11 12:54.

P&

29.05.11
14:47

казано от Rafael на 29.05.11, 00:55:

казано от picco ’ на 28.05.11, 22:32:

Хахаха, моля ти се :D
Плешивия рижак само забави неизбежното и то с гол след засада ;)

Не беше засада, моля ти се. Отдолу имаше още един човек.

казано от Martin Tomov на 29.05.11, 10:55:

Изкуфелият старец този път надмина всичките ми очаквания - ако някой ми обясни защо остави Бербатов извън групата за сметка на Оуен след като така и не го пусна в игра дори? Пък Чичаритко го видях за пръв път, когато Платини насмалко да го удуши с медала... Падат с 2 гола, той пуска Скоулс...

Да, това ме очуди много. Бербатов е един много добър играч и можеше да помогне много.

казано от Rikoo на 29.05.11, 11:06:

съдийте пак подкрепиха барца, имаше си дузпа в края... Барца са много добър отбор, но също така ги подкрепят изключително много съдийте, от 2006 насам, колко пъти са им помогнали...

Човече, на едно мнение сме. Нито съм за барса, нито за манчестър, но просто не ми хареса как тоя нещастен педераст свиреше фалове на Валенсия. Тъпо се получи наистина. Може би барселона пак бяха да спечелят, но не беше честен мача.

29.05.11
16:08

Малък поздрав за ценители  :)

Малее, Инис! Върна ме 100 години назад! :D Въпреки това like-вам! :D

29.05.11
18:41

Много яка песничка да :P

29.05.11
19:07

Кай ги отнесе като цунамито Япония... :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1