29.05.11
19:23
Снимки ?????
Една мн надъхваща песен...
Много рядко пиша, но няма как да не споделя нещо много интересно. Та:
Снощи прекарах цялата нощ навън - кафенета, разходки и т.н. дори ходихме да гледаме изгрева. За цялата нощ от 11:00 до 06:30 когато се прибрах не бях ял нищо, а въпреки че бях буден от вече почти 24 часа преливах от енергия и направих 1 зверска тренировка от обръщания и набирания. Шантава работа. Явно организма ми беше влязъл във някакъв “авариен режим” и се възползвах на макс от него...
Обръщанията бяха 1ци 2ки и 3ки, а набиранията не съм качвал бройките над 5. Тоест заложих изцяло на експлозивно изпълнение...
Мога да повторя съвсем спокойно и при нормални условия тази тренировка, но за дадената ситуация просто всичко вървеше с учудваща лекота.
Мнението беше редактирано от Madman_ на 29.05.11 22:00.
Скота, мисля че ме бъркаш с някой. За кой форум говориш, че не мога да се сетя ?
П.П. Дано не ме бъркаш с някой истински откачен - просто ника ми е такъв... и да кажем сутрешната тренировка :D
В дата.бг не пишеш ли- бъркам явно има един човек със същия ник за това : ) ааа тренировката ти е била убиец!
30.05.11
00:12
Много як де. За 12 минути не вярвах, че мога да съм толкова щастлив.
Как ми се искаш да е неделя. Въобще не ми се ставаше, за първи път от много време насам, а за тези които искат да натоварят средното рамо могат да правят клек с щанга над глава.
Айде успешна седмица на всички :) :) :).
Мнението беше редактирано от T-X на 30.05.11 07:48.
Защо всеки мрази Понеделник ?
Аз пък станах като пич, в добро състояние, само лека мускулна треска имам от вчера :)))
Абе Емзо, я кажи някой добър “appetite suppressant” без Hoodia, която пробвах миналата година и нямаше никакъв ефект.
Мнението беше редактирано от Valdis на 30.05.11 11:03.
Мисълта ми беше като самостоятелна добвка не бърнър.
Май не мога да ти дам отговор.
Има няколко продукта, но не съм ги ползвал.
30.05.11
13:50
Честит имен ден :) Как се казваш?
Така съчетани двете изречения звучат адски нелогично ;) хаха
30.05.11
15:05
СОС, СОС, СОС. Пичове, хелп а брадар аут. Има ли тук хора, които знаят английски (адвансд+), дет могат да похабат 1 час от живота си ? Става въпрос за един превод, имам 14 страници да преведа до утре вечер, ма нема да смогна и ми трябва човек, който е навит да преведе 1-2 абзаца ? Черпя по една бира :D
Най лесния начин е да ползваш Google translate и после да си ги донаредиш смислово. ;) По-трудно ще ти е с балами дето ще се навият да го направят за по една бира.
ПП Явно е било по-лесно от колкото предполагам :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 30.05.11 15:19.
30.05.11
15:22
Е що пък да са балъци ? По-скоро аз съм балък, че не почнах още преди 3-4 дена,а го оставих за последния момент.. Гугъл траснлейт дори от времена не разбира :Д Мен ше ми отнеме повече време с гугъла :Д
Е що пък да са балъци ? По-скоро аз съм балък, че не почнах още преди 3-4 дена,а го оставих за последния момент.. Гугъл траснлейт дори от времена не разбира :Д Мен ше ми отнеме повече време с гугъла :Д
Казах го на майтап, лошото е, че търсиш някой друг да свърши работата, която си е лично твоя и предлаганото възнаграждание не отговаря на твоя зор и усилията, които трябва да вложи някой за да ти помогне. Радвай се, че все пак се намира някой, който би го направил на добра воля.
30.05.11
15:38
Според мен всеки средностатистическо човек би го направил, не е като да е адската мисловна дейност. Мен не ме мързи, просто ми е малко времето и ше изпуша ако превеждам 5 часа подред..
Модерация: Моля, без реклама.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.05.11 16:05.
30.05.11
16:14
Някое филмче, алабала, да препоръчате ?
http://zamunda.net/details.php?id=236184&hit=1
10 серии за бицепс с крив лост и пет минути кардио, силната плажна тренировка.
10 серии за бицепс с крив лост и пет минути кардио, силната плажна тренировка.
Слаба работа! За плажен билдинг поне 20 серии и двуразово кардио преди и след тренировка ;)
Хехехе , здравейте всички ^__^
Отдавна не бях писал в тази тема :D И да ви се похваля малко - днес , след 6 месеца без лежанка ; тренировки само и единствено със собствено тегло , избутах 100 килограма на лежанка 2 пъти (2 серии по едно повторение). Много се изкефих :D После който ще да ми говори , че със собствено тегло не се вдигала сила или не се поддържа ;) .
30.05.11
18:22
За поддържане - ок, но да я вдигнеш - НЕ!
30.05.11
18:25
Благодаря ти :) Давайте ощеееееееееееееее
30.05.11
18:28
Сокерес to you today ..... шукар съм thank you every day ;pp .... (рофл)
Избягвай да се изказваш така категорично, защото очевидно не си пробвал всички тренировъчни протоколи, схеми и прочие, за да имаш отговор на всичко.
30.05.11
18:29
Сокерес to you today ..... шукар съм thank you every day ;pp .... (рофл)
Бабо мравке, хате джаз? Тичам штурчо за халяс! :D
30.05.11
18:31
Избягвай да се изказваш така категорично, защото очевидно не си пробвал всички тренировъчни протоколи, схеми и прочие, за да имаш отговор на всичко.
Под “собствено тегло” разбирам да ходи да се набира, да прави кофички, лицеви, коремни и какво ли още не, но без допълнителна тежест. Така не виждам как ще вдигне силата. Издръжливостта, да, но силата не мисля...
Това всъщност е бледо копие на това—-> http://zamunda.net/details.php?id=253882&hit=1
Реклама не знам, ама на мен ми се стори смешно, един колега (визирам във форума), че е качил снимки обработвани с Фотошоп ... и го похвалих.... и съответно моя пост също го затри някой ;)