13.02.11
23:09
Здравейте!
В статията за диетата пише: “Най-удачно е тренировката да е в късния следобед или около час преди вечеря.”
Конкретно ме интересува кога трябва да бъде направена тренировката спрямо храненето - казва се, че храненето започва в 16-18 часа, означава ли това, че тренировката трябва да стане в 15 часа примерно, визирайки “час преди вечеря” - в случая кое се счита за вечеря - началото на храненето (салатите, предястията), или по-солидното впоследствие?
И като се казва, че е по-добре да е в късния следобед, отхвърля ли се възможността на това тренировката да е сутринта?
И като цяло, с удоволствие ще прочета за опита, на опитали тази диета, как им се е отразила, как са я разнообразявали (променяли) и как са тренирали!
Благодаря предварително!
13.02.11
23:31
Най-добре “разчупи” малко тая “диета” и хапни малко преди самата тренировка и направи голямото плюскане след нея. Според мен се губи много мускулна маса от тази диета и като цяло я смятам за нездравословна. Но ако си твърдо решен да постигаш някакви резултати с тази диета, хапвай малко яйца/месо преди тренировка и си прави храненето както си е по диетата половин- един час след тренировката. Пии много течности. Успех!
Някои успяват преди да хапнат да тренират- при мен не се получава добре. Ти може и да издържаш- пада ми кръвното и ми се вие свят. Виж дневниците на Freelancer и Maynard техните режими са доста стабилни. Като цяло пробвай на гладно тоест преди хранителния ти прозолец, ако не ти е добре следващия път пробвай, като 1-2 часа преди това си приел някакви калории и протеин. Разгледай дневниците и ще си отговориш на много въпроси- по принцип това е един от вариантите на цикличното хранене- аз ползвам малко по-лека версия eat-stop-eat се води имам 2 дни по 24 часа без ядене другото време си ям нормално- имам предвид равномерно баласнсирано към високомазнинно с умерен прием на белтъчини.