Губя мотивация..отчаян съм :[ ПОМОЩ!

Прескочи до:

20.06.11
19:06

Тука сте заформили спор от типа на кой е по як, бат Арни или Слай? :D

Ето малко снимки с резултатите на супер мотивирани хора.

27.07.11
13:16

Към автора: Здравей приятел..,значи виж сега..,ако целта ти е бодибилдинга...,тогава тези изказвания към теб не трябва да те засягат!Говоря за тези от типа на:”Фитнес маняците немогат да се бият” !Ти не тренираш за боец...,а за тяло!Или пък:”Вие нямате сила..,само сте надути”!Това е изказване на неподготвен и некомпетентен човек...,и  най-вече завистлив!Аз тренирам бойно изкуство и знам..,какво е сила на удара..,както и сила!Тренирам само за сила и експлозивност..,НО МОЯТА ЦЕЛ НЕ Е БОДИБИЛДИНГА!Както на теб ти викат..,че си надут ,а нямаш сила...,на мен ми викат..,че не съм огромен...,а като си огромен си силен !Тъй..,че няма се предаваш и гледай да не ти пука от тия изказвания :) !Остави ги да завиждат :)!А тука като прочетох..,имаше коментари за уличният бой и т.н..,няма смисъл да го коментирам..,защото пак ще изкочат от някъде някви “философи” и ще почнат да ми говорят глупости :) !Айде успех и само напред  !

petararnaudov

20.09.11
15:04

Mandingo, темата е отдавна, дано си възвърнал мотивацията си вече, но все пак - пикльовците в училище са последните, от които трябва да ти пука. Когато бях ученик (преди 7-8 години), бях най-хилавият от всички, физическото въобще не ми беше любимо, а и имах астма, която ме слагаше последен на нормативите. Тогава приоритетът ми беше “да уча - да сполуча”, яките момченца са ме спуквали от бъзик и бой съм ял, естествено. Обаче сега, като се срещнем случайно по улиците, няма и един, на когото искам да приличам - шкембета, кожухчета от лой за студената зима, криви стойки и тъпи физиономии. Защото те си останаха само с часовете по физическо, а аз се взех в ръце тепърва след школото, (че даже и след университета).
При теб случаят не е такъв, явно спортуваш. Но без значение дали си културист или каратист, важното е да следваш стриктно своя план, да тренираш преди всичко за да си здрав, силен, в кондиция, да се харесваш и да те харесват (само който трябва да те харесва, не всички; всички няма как да те харесват), пък ще видим после, кой кого може да набие. ;)

20.01.18
12:05

казано от petararnaudov на 20.09.11, 15:04:

Mandingo, темата е отдавна, дано си възвърнал мотивацията си вече, но все пак - пикльовците в училище са последните, от които трябва да ти пука. Когато бях ученик (преди 7-8 години), бях най-хилавият от всички, физическото въобще не ми беше любимо, а и имах астма, която ме слагаше последен на нормативите. Тогава приоритетът ми беше “да уча - да сполуча”, яките момченца са ме спуквали от бъзик и бой съм ял, естествено. Обаче сега, като се срещнем случайно по улиците, няма и един, на когото искам да приличам - шкембета, кожухчета от лой за студената зима, криви стойки и тъпи физиономии. Защото те си останаха само с часовете по физическо, а аз се взех в ръце тепърва след школото, (че даже и след университета).
При теб случаят не е такъв, явно спортуваш. Но без значение дали си културист или каратист, важното е да следваш стриктно своя план, да тренираш преди всичко за да си здрав, силен, в кондиция, да се харесваш и да те харесват (само който трябва да те харесва, не всички; всички няма как да те харесват), пък ще видим после, кой кого може да набие. 🙂

Кажете,  нещо за рахита му ?
    Когато му порастнат гърдите  рахита ще стане по голям и по дълбок тогава,
какво да прави. 
    Знаете че,  когато  един човек се занимава с  Бодибилдинг
се изискват  доста усилия (реве).
    Вместо да изгради красиво тяло може да получи обратен ефект.
    Тогава труда и усилията ще са му напразни (и изгубеното време).
    Но един човек е казал,  прави каквото трябва да става каквото ще ( Може някой ден да се хареса.  Ако не да е жив и здрав).
    Луд умора нема.

Мнението беше редактирано от Bbteam Bbteam на 22.01.18 10:25.

09.02.18
00:27

казано от mandingo на 13.02.11, 23:11:

Здравейте ! Имам един проблем с стимула и мотивацията за тренировката ми . В моя клас има едни каратистчета които всеки ден  ми развиват теми от рода на ‘’няма смисъл от тоя фитнес дето го тренираш’’ , ‘’вие дето тренирате фитнес неможете да се биете’’ , ‘’само седите надути ама нямате сила’’ , ‘’един каратист 60 кила може да набие 100 килограмов културист’’ , ‘’ставате бавни и тромави,неподвижни..’’ , ‘’на тия дето тренират фитнес само визията им е голяма но немогат да се бият’’ ,’‘нямате силни удари и са ви бавни тромави джиженията’’ ..Тъпчели сме се с химии - протеини , креатини.. за тях хранителните добавки биле химии ;D .. От тия тежести ни се набивали костите.. и куп други изказвания..
Колкото и да  се правех ,че ми е безразлично това което ми приказват и да си казвах , че не трябва да се оставям техните изказвания да ми повлияват... честно да ви кажа ми убиха стимула за тренировка.. гледах клипове мотивиращи и куп други неща но немога да си върна предишната мотивация.. :(

Моля помогнете посъветвайте ме..
Благодаря ви предварително 🙂

Първото нещо, за което трябва да се замислиш преди да почнеш да тренираш наистина е, ти за кого тренираш- за себе си или за другите? Ти да не би да тренираш, за да можеш да се биеш? Нима някой може да те демотивира само от приказки? Тренирай, защото ти харесва, защото се чувстваш по-добре и единсвеният, на който трябва да се доказваш е на самия себе си! Ако това ти е причина за демотивация може би нямаш място там, ти не тренираш за другите, а за самия себе си 🙂

Че що трябва да можеш да се биеш, насилието е льошо, на фитнес се ходи главно за естетика - красотата ще спаси света!

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1