мляко

14.02.11
22:02

Здравейте искам да попитам, тренирам за качване на маса и въпроса ми е какво количество прясно мляко е добре да пия на ден.
В момента пия по 500мл, но мисля да го увелича на 1л.

14.02.11
23:24

Ако нямаш проблеми с лактозата,пий колкото можеш повече,а ако е и домашно не се замисляй.Аз лично за това от магазина имам доста речерви.

shooter_ лесно можеш да разбереш колко мляко ти понася...един път пробвай да изпиеш 1л,ако имаш газове след това означава,че не успяваш да усвоиш такова количество и трябва по-малко!При мен 1л е на границата на възможностите ми!

15.02.11
00:55

Здравей ! Аз лично лятото си правех експерименти като пиех по 3-4 литра прясно мляко 3%мазнини на ден като добавях овесени ядки и не съм имал почти никакви газове само кадето бях издут в стомаха като балон от толкова течности ..

Мнението беше редактирано от mandingo на 15.02.11 00:57.

15.02.11
09:41

Аз на ден си пия към 1,5 литра и нямам никакви проблеми обаче домашно мляко, това от магазина не ми харесва.

Колеги не съм прочел както трябва (снощи бях уморен) аз реших на веднъж като количество,защото аз по толкова си правя шейковете по 1л!В твоя случай говориш за ДЕН...1л съвсем спокойно можеш да си пиеш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1