17.02.11
23:36
Драстииии! Та, за втори път пускам подобна тема, този път доста по-ориентиран.
Ето инфо за мен: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49994
Доста по-уверен съм във фитнеса, всичко правя както трябва. Коремчето вече не ме притеснява, ще го стопя като нищо, и се ориентирам към добавки. Никога преди не съм взимал каквито и да било. Въпросът ми е дали тези двете са добра комбинация за мен:
Креатин: healthstore.bg/SizeOn™-Pre-Contest-734-g-Plodov-Punsh.html?keyword=sizeon
По 30 г с вода по време на тренировка, 5 дни в седмицата. (Трябва ли ми захранващ период?)
Протеин: silabg.com/bg/product/detail/bid/108/id/2932/na/SCITEC - 100% WHEY ISOLATE 0.700 g
В тренировъчен ден 24 г след тренировка, а в нетренировъчен сутрин. Преди лягане извара с кисело мляко.
Разполагам с ~250 лева в момента. Ще ги взимам месец, като за начало, да видим какво ще стане. Целта ми е в комбинация с НВД да покача мускулната маса и изчистя излишните мазнини. А пък преди лятото нещо за релеф. Каквото и да е друго инфо да ми дадете, ще съм ви много благодарен. И моля, не ми казвайте, че не трябва да взимам нищо, ако не е основателно, защото ми е ясно, че може и без тях. :)
П.С. Съжелявам, ако темата е повтаряща се, но всеки човек е различен и искам мнението ви точно за мен.
Поздрави!
Темата беше редактирана от pewpewlasers на 18.02.11 13:04.
18.02.11
12:59
!bump
18.02.11
14:33
Подобен “Up” на темата няма да доведе до нищо хубаво за теб или за темата!
А хората не искат да ти отговарят защото според изказването:
казано от pewpewlasers на 06.01.11, 16:10:
Целта ми е да стопя шкембето и мазнинките и да се понапомпам до лятото :)
Правя тази тема за да ме критикувате и съветвате, за което ще съм ви благодарен. Приятен ден.*Updated: 17.02.11
те предценяват като “летен билдър” и според дях не си струва!
Следващия момент е, че още не си почнал с тренировките и веднага на добавки - още един признак на горната категория хора :D
И последно - за тея два продукта има толкова инфо във форума, че вече като видя подобна тема и ми се повдига. Няма да споменавам, че от ползването на търсачката не боли.
Поради “Up”, честото задаване на този въпрос и многото инфо във форума и за двата продукта ще преместя темата в “Често задавани”!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.02.11 14:34.
18.02.11
15:54
Може би не съм се изразил правилно, да, искам да се стегна за лятото, но не просто това. За мен фитнесът е начин на живот, а не просто прищявка, и смятам да се занимавам сериозно. А относно това, че е изтъркана темата - съгласен съм, изчетох доста и бях посъветван от познати, но въпреки всичко искам последното мнение от вас, особено имайки предвид, че съм абсолютен новак. Всичко е индивидуално и никоя друга тема не би ми дала точна информация точно за мен и избора ми.
18.02.11
16:56
Взимай един монохидрат и един протеин и ще усетиш ефект,ако всичко друго е ок.