Кое е по-доброто според Вас?

18.02.11
02:06

Здравейте доста се чудя коя от двете комбинации е по-добра
Bsn No Explode + Cellmass + Truemass
Bsn No Explode + Cellmass + Bsn Syntha
Реших този път да пробвам доказала се марка на пазара,но ми е трудно да реша коя комбинация е по-добра,а ми се иска да остана доволен все пак Bsn са доста скъпи добавки и ми се иска да взема правилното решение за оптимални резултати,а не после да съжелявам...:)
Успех на всички :)

18.02.11
06:06

Truemass си е по-скоро gainer, докато Syntha-та е матрица. Основната разлика е във въглехидратното съдържание + още малко мазнини във TrueMass.

18.02.11
09:49

Скажи цели :) Ако съдим по подфорума, значи търсиш маса ?

18.02.11
12:37

Ами първо мерси за бързите отговири,а иначе да целта ми е още малко кг да кача но нз от кой от двата продукта ще съм по доволен,а иначе като ги гледам не се различават много,и  именно това ме затруднява да избера продукт...
И още нещо този пак който съм си харесал от продукти,какво мислите за него ? :)

18.02.11
12:57

Поне 2 кутии селмас ще ти трябват, дано си го предвидил. Синтата е по-добрия вариант.

18.02.11
17:00

Хм и аз пак като ги разглеждах започнах да се убеждавам че Синтата е по-добрия вариант...Само не можах да разбера в тренеровъчни дни се пие преди и след трен също може и след ставане,а в не тренеровъчни как е положението

18.02.11
17:46

Пак сутрин в нетренировъчен ден , даже ако ядеш 30 мин някаде след дозата протеин може и половин доза да пиеш с янкакъв бърз въглехидрат , поне аз така правя сутрин

18.02.11
19:01

Аха ясно,мерси много:) Сега се чудя дали има смисъл да взема и нещо друго или тези продукти са ми напълно достатъчни.Който е ползвал БСН нека каже дали е доволен от марката,че доста хвалби чух но ...е друго да го каже някой,който е ползвал продуктите :)

18.02.11
20:50

Аз бих избрал syntha-та пред truemass. Според мен след ставане сутрин и след тренировка е най-добре. В нетренировъчен ден само сутрин. Надолу не чети, ако твърдо си решил да ги пробваш.
Първо да кажа, че ако е за 1 път няма нищо лошо. За целогодишно ползване са неоправдано скъпи. (награди, номинации... като Gold standart-а)
Знам, че не е достатъчно да пиеш само веднъж нещо, за да имаш конкретни впечатления, но съм пробвал Xplode и нямаше абсолютно никакъв ефект при мен. За cellmass какво да кажа - 40лв лв за 200гр. Eми 20лв. струва 300гр чист креатин етил естер. Глутанимът е по-скъп, около 30лв. за 150гр. Следователно не ми изглежда изгодно. Truemass i syntha ептен не ми изглеждат изгодни, бих взел голяма разфасовка протеин, който да ми служи за доста по-дълго време.

18.02.11
23:25

Мерси за инфото Лост.Прав си за това,което каза и на мен ми се струват доста скъпи и точно това нз дали цената си струва,макар че то за да се получи някакът ефект не кофи,а направо чували ще трябват да се изпият :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1