Медицинските тестове - кой

17.03.05
12:22

Здравейте, наскоро попаднах на вашия сайт и искам да ви поздравя за високия професионализъм. Очарована съм!!!
Дано да можете да ми помогнете и на мен.
Дъщеря ми е на 15 г. и с наднормено тегло, даже доста - 166/89 кг. От май 2004 е на изготвен индивидуален хранителен режим. Обаче в резултат на това има незначителни намаления на обемите и увеличаване на килограмите. Иска ми се да направим и някакви изследвания в тази връзка, но не познавам специалист, който би преценил какво точно трябва да се изследва в нейния случай и след това естествено да разчете резултатите.
Моля ви, ако познавате такъв да ме насочите !

17.03.05
13:58

Доста сложен въпрос при условие, че тук рядко се срещат медицински лица, но все пак тези килограми за съжаление говорят за патологично състояние на затлъстяване, което най-вероятно е нужно лечение... често доста трудно.
Основния заподозрян е възможен диабет който често е съпроводен със свъх натрупване на мазнини (тъй като организма не е в състояние да регулира въглехидратите поради проблем с инсулина). Всъщност повечето неща който се сещам се свързват предимно с хормонални отклонения, така че задължително е посещението при ендокринолог!
Успех!

17.03.05
16:08

Благодаря много за отговора, ще потърся такава консултация.
И ще очаквам и други предложения, ако някой счита, че има и друг вариант.
Благодаря, от това което изчетох разбрах че сте много сладки и отзивчиви!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1