Добавките и необходимите за тях средства

EN

06.02.04
23:15

ХОра да ви попитам... Тренирам сериозно (3 пъти на седмица ако тва може да се нарече сериозно) вече 1,5 год. До сега не съм взимал абсолютно нищо,но мисля да започна с някви протейни креатин и т.н. Интересно ми е колко пари ще са ми необходими на месец... ДАНО НЕ КАЖЕТЕ няква космическа цена,че...

Кажете някъв оптимален вариант... Хем да понапредна малко, хем да не ми излезе мама и тате пари...

LU

07.02.04
10:32

Еми виж сега,ако няма6 много пари креатина и протеините на Нутрим са най-доброто решение.1кг протеин е около 26 лв,а креатина е 20 лв за 200гр и 6е ти стигне за около месец(ако не правиш зарежд преиод)

Успех

17.02.04
19:06

как без зареждащ период ?... 5 дена по 20 гр. = 100 грама и после по 5-10 грама на ден да подържа става пак около месец с зареждащия период. Пак тои както не е вземал нищо досега мисля че и не толква големи дози ще имат голям ефект

18.02.04
00:48

Няма файда от зареждащ според мен. Направо секи ден по 5-7 грама разделени на 2 приема.

18.02.04
16:44

beastie не сам сагласен с теб. Креатинът се взема по 5-7 грама в 2 приема ако го използваж за възтановяване или ако тренираш някакъв спорт от рода на бокс,кик бокс,карате и т.н. кадето натоварването е и умората са големи !

LU

18.02.04
23:12

Креатина може да се взима и без зареждане.По 5-7гр на ден,Beastie правилно ти е казал.

PR

19.02.04
02:03

vigte bilderi sas ili bez zaregdasht period( vapreki che bez e po-dobre,za spravka mogete da poglednete starite broeve na OLIMP)vsichko opira do shibanite PARI .Ako imash kinti mogesh i po 40gr.da piesh a tova koeto niama da go usvoish shte go izpikaesh.a pak i ima neshto drugo -to tova si e samo edna aminokiselina i tia ne dava magicheski rezultati ,a ako veche se kombinira s vsichki ostanali dobavki togava mogem da govorim za nehsto po seriozno,i otnovo pak opirame do PARITE

19.02.04
13:14

Абе без пари трудно става но става,но трябва много добро хранене което не е без пари...Но все пак най-евтини са добавките на Нутрим и Биогейм

LE

10.03.04
19:37

Абе я стига сте се оплаквали че нема пари.Всеки може да се лишава от нещо,да събира 1,2 месеца и да си купи хубави суплементи да ги използва месец,след това постигнатото лесно се поддържа.После като пак има пари може пак да си вземе суплементи.Те могат да се спират и почват няма лошо.

11.03.04
00:56

gore dolu shte ti izliza mejdu 50 i 70-80lv na mesec

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1