21.02.11
02:14
Здравейте сърфорумци!От няколка месеца се ровя и чета всякъкви теми в форума относно марките гейнъри и сега е тъкава каша в главата ми ,че неможите да си представите.Молбата ми към вас е да ми помогните с избора на качествен гейнър,от начало се бях спрял на universal mega mass 3000 ,но на последък чета доста негативини мнения за този продукт.Кажете вашето мнение и ако не съм се насочил към добър гейнър ми педложете друг,но моля без български боклуци понеже ми писна да си давам парите ,а резултата нулев.Знам ,че е нужен хранителен режим и имам изграден! на 15години 185-6 висок и тегло 65кг моля тези който смятът да пускат коментар от типа на “малък си ,яж и тенирай” да ги спестят и благодаря на отзовалите се!
Темата беше редактирана от driftr3g на 21.02.11 02:18.
забравих също да попитам от къде мога да взема гейнъра на който се спра и той да отговаря на марката ,а не някой менак
21.02.11
05:49
Един от най-добрите е на Optimum Nutrition Pro Complex Gainer.
Още един мога да препоръчам Real Mass на Gaspari
+ Universal Real Gains или Dymatize Elite Mass Gainer
21.02.11
08:42
Muscle Juice Revolutions ...
21.02.11
11:28
Тия пари за “гайнера” по-добре да се вкарат във еквивалент на гейнъра храна,но ти си на 15 години и си използвал целия си физически капацитет и няма накъде вече,така че давай смело!
А тозина към който съм се насочил какво ще кажете за него? Също смятам да си купя БЦАА на Explode
Мнението беше редактирано от driftr3g на 21.02.11 11:52.
21.02.11
13:38
на 15години 185-6 висок и тегло 65кг моля тези който смятът да пускат коментар от типа на “малък си ,яж и тенирай” да ги спестят
А какъв точно си?
Експлоуд щял да си купува? Нещо за качество, ала-бала?
На всичко отгоре и акъл не приемал! Много ми е интересно кога 15 годишен успя да си състави хранителен, тренировъчен режим, свикна на правилно изпълнение на упражненията и до добавките стигна щото вече развитие няма? За пореден път призовавам съфорумците да не отговарят на подобни въпроси!
но моля без български боклуци
смятам да си купя БЦАА на Explode
“Доообре” казал Жорето-Бекама ;)
JUMBO или JUMBO PROFESSIONAL на Сайтек.
Вкуса е добър, работи добре,
е, поне според мен де
на 15години 185-6 висок и тегло 65кг моля тези който смятът да пускат коментар от типа на “малък си ,яж и тенирай” да ги спестят
А какъв точно си?
Експлоуд щял да си купува? Нещо за качество, ала-бала?
На всичко отгоре и акъл не приемал! Много ми е интересно кога 15 годишен успя да си състави хранителен, тренировъчен режим, свикна на правилно изпълнение на упражненията и до добавките стигна щото вече развитие няма? За пореден път призовавам съфорумците да не отговарят на подобни въпроси![/quote} 1.Сутрин 6:40 - 7:30 4 яица (само белтъка) 2 ,3 лъжици мед и около 250 мл мляко понякога и по 50 -100 гр овес
2.Голямото междучасие 9:30 - 9:50 кисело мляко 400 гр 4.5 масленост
3.След училище 2:00 - 2:30 200 250 гр. пилешки бутчета (понякога свински месо ) , Малко ориз с 2 3 филии пълнозърнест хляб
4.Към 4:00 - 4:30 Около 200 - 300 гр ориз
5.Тренировка 18:00 - 18:30 до 20:00 - 20:30 веднага след като приключа с тренировката 3 лъжици мед
6.Вечерта към 20:30 - 21:00 200 - 250 гр. пилешки бутчета или пържола с 100 гр. ориз(или картофена салата) и 2,3 филии пълнозърнест хляб
7.Преди да си легна Мляко200 мл или кисело мляко 400 гр . и около 100 гр извараТова е хранителния ми режим и 100 процента правя упражненията правилно понеже собственика на фитнеса ми е братовчед тренираме заедно ,а той е постигнал добри резултали :)
Последно се спирам с избора на monsternutritions.com/products/715 този продукт ,но реших да ви попитам от този сайт мога ли да го купя смисал дали наистина съдържанието ще е на оптимум нутритион
Мнението беше редактирано от driftr3g на 21.02.11 20:25.
22.02.11
13:26
По-добре си вземи някаква по-голяма разфасовка,няма смисъл от тази еднокилограмовата
monsternutritions.com/products/477
monsternutritions.com/products/603
monsternutritions.com/products/470
тези също са добър вариант,избери си нещо от тях :)
22.02.11
13:31
И това което си го показал на ОН е протеинова матрица,сега забелязах,не е гейнър.
22.02.11
13:33
...и да сайта е надежден,много хора от този форум са пазарували от там,включително и аз,така че не се притеснявай.
22.02.11
15:36
Абе не знам дали ще те оправи гейнер ... то на 15 обикновено се удря яко платото ... и развитие няма каквото и да правиш ... обмисли някви други варианти ...
например ЯЖ и ТРЕНИРАЙ!
Иначе сериозно - не си вкарвай парите в глупости ... особено пък гейнер. Храни се нормално ... мини на добавки когато имаш солидна основа и наистина няма друг начин за растеж - тогава има смисъл от добавки и така ще достигнеш максимума - ако се хвърлиш от сега на добавки - нищо не правиш. Знам, че не искаш съвет, ама понеже форума е публичен и ще минат още 100 като тебе със същия въпрос, може би е добре да има повече мнения.
Момчето е решило да взема гейнър, значи ще взема...едвали ще те послуша...или поне аз така си мисля...
22.02.11
18:50
Според мен най-добре направо на хардкор продукти да минава..
22.02.11
19:39
На 15 години имах същия проблем като тебе тренирах яко и бях пълна греда :) не мърдах на никъде ни нагоре ни надолу няма смисъл от добавки ,но ако твърдо си решил аз бих се спрял на Ulitimate : Muscle juice Revolution много добър вкус добре се разтваря като съдържание е добре ,но ще ти го кажа пак не очаквай кой знае какво на 15 години си нямаш достатъчно хормони още ;) за да си много як яж и имай търпение и нещата ще станат :) .