21.02.11
18:43
Здравейте,
От много време си търся гимнастически халки, попаднах на два варианта :
Първият е от Щатски сайт, който продава комплекта за 60 USD+ 22USD за доставка. Дължината се регулира.
Вторият вариант е роден.Комплекта се регулира като дължина/3 метра/, изработен е от въже. Цената му е 120 лв.
http://ruse-sport.com/halkiivyje.htm
Виждал ли е някой или тренирал на българската версия, интересува ме най-вече възможността за закачването им по лостове,клони и т.н. От фирмата ме увериха,че това е възможно, но пусто съмнение ...............
Американските са ясни тях съм ги пробвал и са как си трябва.
Предварително Благодаря за отговорите
Съжалявам, не мога да ти помогна. Не съм ги виждал и пробвал тези от Русе.
Честно казано, тези въжета (вместо колани) на снимката... иглеждат леко несериозно.
21.02.11
21:20
Относно въжетата-моите струват 3лв. и са дебели,колкото цигара! На два ката са и нямам никакъв проблем,тежа грубо 90кг.Закачам ги с по един карабинер,става идеално и практично.
Не мисля, че е оправдано да даваш толкова пари, ако не ги използваш професионално и не се готвиш за олимпиада.
Аз продавам само халки http://www.bb-team.org/forums/viewthread/46892 , които се различават от състезателните само по сечението им.(виж обявата)
Относно закачането- с колани за товар с тресчотка е много удобно и може да си регулираш много точно височината им.
Цената им е около 7лв(за 1 бр.) за тези с товароносимост 150кг. и се намират във всяка бензиностанция.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRt9E1hu_4-jFDHvCjM_EOygmWJGkpxLSMVq8SwWKzLGmIYUQ1A_w
22.02.11
10:10
82 долара не е много повече от 120 лв. Така, че ако сериозно си решил да си купуваш си избери по-хубавите. Но ако няма да ги ползваш сериозно по-добре си похарчи парите за нещо друго.
Мнението беше редактирано от ne mo на 22.02.11 10:10.
22.02.11
10:23
Аз имам тези от $82. За Европа изпращат от Англия, т.е. не се заплащат никакви допълнителни такси. Тежат под 2кг и идват директно в пощата до вас.
Първите пъти губите по няколко минути докато успеете да вкарате лентата в заключващото устройство, но като хванете цаката става за секунди. Лентите са много здрави, слагал съм ги на всякакви места и не им личи въобще, а ги имам от повече от година.
Ето и моят афилиейт линк към тях. Всеки купил си също може да стане реферал и да спечели 10% комисионна.
казано от Oranje на 22.02.11, 10:23:
Аз имам тези от $82. За Европа изпращат от Англия, т.е. не се заплащат никакви допълнителни такси. Тежат под 2кг и идват директно в пощата до вас.
Първите пъти губите по няколко минути докато успеете да вкарате лентата в заключващото устройство, но като хванете цаката става за секунди. Лентите са много здрави, слагал съм ги на всякакви места и не им личи въобще, а ги имам от повече от година.
Ето и моят афилиейт линк към тях. Всеки купил си също може да стане реферал и да спечели 10% комисионна.
И моите са такива, наистина са добри. Мисля, че фирмата производител има някаква връзка с Йордан Йовчев.
22.02.11
10:53
Да, Йовчев е част от екипа на сайта и това е другата причина, поради която си ги купих от там. Като знам колко му е болно за състоянието на гимнастическите салони у нас, докато в Щатите го обсипват с всякакви дарове и условия, а той пак си иска в България да се развива гимнастиката. Затова и го съпортнах, макар и символично.
Между другото вече трудно се събират деца за направата на група по гимнастика. :(
Малко стара тема изкарвам , извинявам се за което.
Искам да попитам какви са ви отзивите за EXF халките ? :) Смятам след 2-3 месеца , когато започне училище и спестя от закуски, да си купя едни такива халки :) В момента разполагам с едни ръчно направени от PVC тръби , които също вършат някаква работа , но не ми изглеждат много надеждни. Тъй като смятам да продължавам да тренирам на лостове , успоредки и халки (просто това е моя начин на трениране , в това ми върви и ми допада НАЙ-много) и ако си купя тези халки , колко време най-малко ще ме изкарат ? 1-2-3 години ? Здрави ли са ? Удобни ли са ?
Благодаря Ви предварително :)
казано от Гoshko96 на 16.08.11, 14:18:
Малко стара тема изкарвам , извинявам се за което.
Искам да попитам какви са ви отзивите за EXF халките ? :)
Нямам забележки, много доволен.
казано от Гoshko96 на 16.08.11, 15:41:
От колко време ги ползвате и “износват” ли се бързо ?
Повече от 2 години. Известно изтъркване на гумираната част, останалото без никаква промяна. Заслужават си.
Е , просто прекрасно :) До 2 месеца ще се сдобия с тях :)
А за цената - колко пари ви струваше всичко с доставката ?
И аз ще ги купувам тия дни ;) Юли също изказа положително мнение. Съгласно сайта цената за 1 брой нали е 72$? Поне аз така го разбирам.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.08.11 21:53.
Обаче с доставка до България ми го изчисли 96,18$, което прави 130лв.
Няма ли вариант да се плати при доставката , а не чрез такива карти , защото не разполагам с тях ? :D визи , мастъркарти ... нямам такива работи аз. В такъв случай какво да правя ? :D
казано от Гoshko96 на 17.08.11, 11:15:
В такъв случай какво да правя ?
Даваш парите на някой приятел и той ти поръчва през неговата карта ;) а както и във фейсбука ти писах с таксите стават 150 кинта..
Открий си сметка. И друг път може да си пазаруваш нещо онлайн. Аз днес ги поръчах :)
19.04.13
16:15
Здравейте,
аз си поръчах тези: http://www.ringtraining.com/shop/elite-wooden-gym-rings.html но до самото пускане по пощата им мина 1 седмица и после пътуваха още 3. Въпреки че им писах в коментарите дали може да ми ги пуснат от Англия те ми ги пратиха от Щатите. Та трябваше да платя на митницата още едни 30лв. Това за информация само!
ПП. Сега трябва да мисля как да ги монтирам на тавана в хола... :)
Мнението беше редактирано от Nikolay Petrov на 19.04.13 16:15.
Имаше един пич от форума, за 50-60лв. продаваше много добри халки.
Аз си взех от тях, навиваш им лейкопласт и заспиват.
От 3 години ги ползвам и са чук.
Каиши си взех от Практикер за по 8лв.
Въобще не знам какви 200-250лв. сте замислили да давате.
Нали ще Ви трябват за кофички, набирания и това е...
22.04.13
10:13
Избрах си такива, от украина. За две седмици пристигат:
казано от Vasil Stoianov на 22.04.13, 10:13:
Колко струват?
22.04.13
21:01
казано от Boris Angelov на 22.04.13, 20:43:
казано от Vasil Stoianov на 22.04.13, 10:13:
Колко струват?
Днес ги платих 77 USD. Скъпо, но пък са оригинални. Да, и +превода, кой как намери))
Не знам за какво си ги поръчах, имам направени от полипропиленови тръби, хубави, но явно не ми е достатъчно...
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 22.04.13 21:04.