23.02.11
11:41
Аз съм нова във форума :) от всичко прочетено до сега по форуми си спретнах едно режимче+тренировка и така от две седмици го спазвам :
Хренене : примерно меню като часовете не винаги ги спазвам
Закуска: 9:00ч кисело мляко с мюсли
10:00ч плод
Обяд: 12:00ч пуешко филе,салата зеле с моркови и кълнове,сирене
15:00ч плод,кисело мляко или едно варено яйце
Вечеря: 19:30ч -20:00ч риба, зелена салата ,маслини
Тренировки : 3 пъти седмично (с такова време разполагам )
Предварително се извинявам за глупавите обяснения но не съм в час с тези неща
3x15 бицебс
3x15 рамо
3x15 гръб
3x15 гърди
3x15 крака предна част
3x15 крака задна част
3x15 крака вътрешна част
3x15крака външна част
Сред тези тренировки правя коремни преси 3x 20 два пъти седмично
Кардио 30-40мин
Мислите ли че е добър ? Аз съм на 28г.,160см,60кг :(
23.02.11
13:44
Храненето ти е доста добре, по този начин ще сваляш мазнини.Не знам какви са ти целите? За тренировката, да кажат хора които разбират, дали е добра за жена, тука не съм много компетентен :) аз разбирам от хранене.Ако спазваш тоя начин на хранене, като разнообразяваш храната разбира се но да остане по този начин :) Аз се храня почти по същия начин :)
Успех!
23.02.11
19:36
Да мисля да остана с този режим на хранене понеже се чувствам добре и още по важно е че не гладувам :))) Целите ми са 7-8 кг :) Балгодаря за отговора ще чакам някой да ме посъветва и за тренировките .
Мнението беше редактирано от Антоанета Димитрова на 23.02.11 19:38.
A как е разположена тренировката спрямо храненията?
Малко ми се вижда храната, сигурно защото липсват грамажите.
3 пъти седмично е ок.
С тези обяснения за тренировката ти наистина е сложно, защото на практика не е станало ясно какво правиш във фитнеса. Но ти едва ли тренираш сама, нали? Сигурно разчиташ на инструктор? Ако е така, все още нямаш нужда от съвети за тренировките, поне не и докато не придобиеш известна самостоятелност.
23.02.11
22:54
Ти с тоя режим на хранене си НВД, преполагам знаеш, с това примерно меню дето си дала даже ще направиш кетоза.Не те съветвам повече от един месец, месец и половина да правиш кетонна диета, трябва после да почнеш да хапваш повече въглехидрати, за теб около 80гр. наде поне за подържане.И си купи Омега3 и пий яж мовече ненаситени мазниниа до като си на тази диета, примерно:ленено олио си купи или олио от гроздови семена, и по 2гр, на ден омега3 задължително до като стваляш кила, предпазва и кожата от увисване при сваляне на кг, винаги до като се свалят кг трябва да се поемат по гоелми количества мазнини омега3 за да не увисва кожата и да е здравословно :) има и такава диета даже ВМ НВД!
24.02.11
14:00
благодаря за съвета и двама ви