На какво се дразните най-много в залата?

Прескочи до:

Абе като се замисля, като се кача за кардио и аз оглеждам зайчетата :D :D :D

Но по време на силова тренировка никога :)

25.02.11
00:50

Това тренировката + заглеждането по жена в залата не е работа :D, нито тренировката ти тренировка, нито пък заглеждането гледане...ама пък знае ли човек. Може да се похвали някой съфорумнец с гадже от залата, лошо няма ! :D

25.02.11
00:57

Аз съм възпитан млад господин и не ги заглеждам, а ги ухажвам:) Заглеждането/зяпането е проява на лош стил и липса на обноски :D

казано от AbSs на 25.02.11, 00:57:

Аз съм възпитан млад господин и не ги заглеждам, а ги ухажвам:) Заглеждането/зяпането е проява на лош стил и липса на обноски :D

Е и ние сме си животни. Лъвът също заглежда, зяпа и дебне плячката си преди да й се нахвърли ;)

GU

25.02.11
08:57

мъжът е ловеца а “зайчето” плячката това си ни е в природата нали е срамота да не полувуваш малко когато ти се отдаде възможност...

25.02.11
10:16

Аз пък предпочитам зали без зайчета, защото ме разсейват и не мога да се съсредоточа върху тренировката :)

BU

25.02.11
10:25

Аз предпочитам зайчета без зала,но понеже не съм Хю Хефнър младши....

25.02.11
11:17

казано от Guletlaskacha на 25.02.11, 08:57:

мъжът е ловеца а “зайчето” плячката това си ни е в природата нали е срамота да не полувуваш малко когато ти се отдаде възможност...

Събуди се, приятелю, отдавна не ловуваме ние, мъжете :) Вълкът стана плячка на зайчето, а и по-зле ще става :D

GU

25.02.11
11:23

хубаво е да има такива зайчета

25.02.11
12:48

Във фитнеса на Карабиберов или Атама, а чат-пат и в Академик се срещат доста добри екземпляри :)

25.02.11
13:11

По въпроса със зайчетата, никак не можем да се разберем с жената :D :D :D

нищи по темата няма да казвам ама чувам се развива подтема за красивите жени във фитнеса :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.02.11 13:16.

KR

25.02.11
13:15

казано от Valdis на 25.02.11, 13:11:

х 2

Караме да сменям залите ,че да не съм се заговарял много много със тях :D

казано от kristiancho на 25.02.11, 13:15:

нищи по темата няма да казвам ама чувам се развива подтема за красивите жени във фитнеса :D

Олеее...сърцетооо :D Прекратявам абонамента си за темата, че взе да става тежко за очите, сърцето и др. части на тялото :D

25.02.11
13:17

Зайчетата винаги имат нужда от помощ особено с техниката на изпълнeние на упражненията, която трябва да бъде показана отблизо. Жената трябва да прояви разбиране, както казах сме възпитани госпада, които не могат да оставят една дама да “страда” :D

Мнението беше редактирано от AbSs на 25.02.11 13:18.

госпожица номер 1 от моя пост ми е на началния екран  на телефона... :D тва’ е моят идеал... да ме скубе да ме лъже да ме бие да ме наказва.. искам я на скрипеца !

ПП: имаше една русокоска в залата постоянно ‘’неможеше’’ да си мести дисковете и ме викаше да помагам :D ... а и веднъж нямаше никой в залата само аз и две момичета и ще правя мечка но с лоста и хватката от лодката.. и трябва някой да настъпи отзаде и азз ко да прая отивам при момичетата и казвам на едната ‘’Извинявай ще дойдеш ли да ми стъпиш на щангата?’’ трябваха ми 0,456 сек. след това да осъзная как е прозвучало и да покажа щангата като доказателство за думите ми... и тя гъзето се престара и стъпи с два крака отгоре на щангата и то не накрая а по към средата... абе тежка серия беше :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.02.11 13:25.

25.02.11
13:28

казано от AbSs на 25.02.11, 13:17:

Зайчетата винаги имат нужда от помощ особено с техниката на изпълнeние на упражненията, която трябва да бъде показана отблизо. Жената трябва да прояви разбиране, както казах сме възпитани госпада, които не могат да оставят една дама да “страда” :D

Ще ти дам телефона и да и врътнеш една лекция, ако успееш да я убедиш другия път ще черпя от Bulkpowders :D

25.02.11
13:55

казано от kristiancho на 25.02.11, 13:15:

Е, добре, ти можеш ли да направиш нормална тренировка при такива гледки около теб?
Мен ми се е случвало да забравя колко серии съм направил от дадено упражниение :D

25.02.11
14:02

Прати жената на фитнес и когато самата тя има нужда от помощ ще разбере колко си бил прав;)

ами да със сигурност ще се разсея ако има само некви яки какички ... но да погледнем реалноста идват балове залите се пълнят със закъснели с остслабването тлъсти високовъглехидратни какички така, че кво’ да ме разсее ... не държа в никакъв случай да има красиви момичета просто няма да мога да направя качествена тренировка.... но пък ако иска някоя красавица да тренира инструктора неможе да я върне :D :D

25.02.11
14:19

казано от AbSs на 25.02.11, 14:02:

Прати жената на фитнес и когато самата тя има нужда от помощ ще разбере колко си бил прав;)

Тя си ходи, сама. Шегата на страна, аз съм си направил зала за трениране, понеже не обичам да се съобразявам с нечия друга тренировка, пък и обонянието ми е прекалено чувствителено към разни миризми съпътващи някои от посетителите на фитнес залите. А поради естеството на работата ми понякога се налага да тренирам доста късно, фитнесът ми е на работното място дефакто.

BU

25.02.11
14:42

БАСИ ЯКОТО

25.02.11
16:42

И аз съм на този принцип, преди време осъзнах, че трябва да си направя зала и почти съм готов. Остава ми да си направя една трибойска леженка :)

25.02.11
17:39

футболисти , манекени, разбирачи, тея които само обсъждат, летните билдъри. Иначе аз съм с висок праг на дразнимост! За 2 годинии само 2 пъти да съм се развикал!

25.02.11
18:37

Дразнят ме тези, които не тренират за себе си ,а просто аверите им да разберат, че ходят на фитнес.Дразнят ме миризлизливците /прекалено миризливите/!!Смешни са ми звуците, които издават някои хора.Дразнят ма преакалено приказливите.

Мнението беше редактирано от Northern Lights на 25.02.11 18:42.

25.02.11
23:22

Ае вие сте само 1 час от 24 в залите, може и по малко.. Какво толкова се впрягате, не ми се мисли как преживявате ежедневните дразнителни на работа, на училище, на пътя. Толерантност.

казано от AbSs на 25.02.11, 11:17:

казано от Guletlaskacha на 25.02.11, 08:57:

Събуди се, приятелю, отдавна не ловуваме ние, мъжете :) Вълкът стана плячка на зайчето, а и по-зле ще става :D

Като стана въпрос за зли зайчета

http://vbox7.com/play:bc335ed6

:D

26.02.11
11:47

Нищо не мразя в залата. Дори и да е от тип “квартален фитнес” ( без лъскави уреди и готини дъмбели, зайчета ) си е “моята зала”. Има само едно момче, което като влезе в залата ми разваля тренировката. Мирише отвратително. Просто е нетърпимо. Иначе когато отивам да спортувам нищо не ми пречи. Има от всичко - новаци, които разхвърлят дисковете, бабанки, които не си разтоварват тежестите като приключат, хора за украса ( които само седят и си говорят ).
Прочетох  коментари и ми направи впечатление, че се някои се дразнят, че им дават съвети, но се кефят като им искат съвет. Типично бъгарски манталитет. Аз се радвам, когато дойде някой и ми каже “Защо не направиш това “така и така”, защото ...” След това обсъждаме защо мисли, че така е правилно.
Не се възвеличавайте от факта, че спортувате, защото приличате на Крика с лафа му “Не е важно да имаш само тука, а и тука ( сочейки десния и левия си бицепс )”.

GU

27.02.11
19:56

в

Мнението беше редактирано от Guletlaskacha на 02.03.11 18:59.

GU

02.03.11
18:59

в петък като бях да тренирам имаше един който пърдеше по търлички на 3 пъти около него се носеше миризма на кисело зеле.сигурно от напъните се е изпускал момчето,та ме издразни с тази миризма

GU

05.03.11
18:49

онзи ден един сополанко на 16 години развали радиото в залата и си навлече гнева ми,искал да смени станцията и повече радиото не тръгна.

10

05.03.11
19:26

Тласкач, ти не може да си на 25+.
А иначе по темата - дразни ме некой да прави бицепс с големия лост, да застават 3-4 човека на лежанката и да праят по 5-6-7 серии, да слагат щипки на лежанката, фешъни дет идват по 1 път и правят по 5-6 упражнения за бицепс, дебели батки дет си мислят, че гребат, ма техниката им е толкова лоша, че сеедно правят трапец и още МНООООООООООООООООООООООГО работи.

05.03.11
20:09

Най яко е когато лостаджийте почават да си приказват за ВЕЛИКАТА ХИМИЯ ПРОТЕИНА, даже споделиха с мен че се умира от него :D

AZ

05.03.11
20:31

Повечето неща изредени тук може само да ме разсмиват.Единствено ме дразнят невъзпитаните-независимо дали са пуберчета или назобани батки.

MF

26.03.11
20:42

Дразнят ме мъжагите, които в продължение на 10 сек блъскат като алтави, издавайки животински звуци, а после 10 мин се разхождат поклащайки се гордо.

Най-много ме дразни като някои ми казава тея кила са ти тежки сложи си по-леки.Или пък някой като почне да говори и не си затваря устата,едва ли не тря да го слушат всички в залата.

11.05.11
18:45

Е то ако няма кой да те дразни с нещо в залата направо не е интересно.... а тези които ме дразнят в залата са същия тип хора, които го правят и извън нея.

11.05.11
19:08

Случка от преди седмица. Направих 2 упражнения за гърди (лег и полулег) с по 4 серии, някво фешънче си беше на втората серия за бицепс.

11.05.11
19:20

Аз не се дразня, смешно ми става просто от някои неща.Все пак съм отишъл да тренирам.

11.05.11
19:41

Много мразя някой да си бие зоба в съблекалнята смисъл ясно че взимат ама що се показват на всички също много мразя някой кат дига и да пърди :D на всеки може да се случи ама кво щи стане да постискаш малко да се отдалечиш от там къдет всички са се събрали ...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1