25.02.11
00:37
Абе като се замисля, като се кача за кардио и аз оглеждам зайчетата :D :D :D
Но по време на силова тренировка никога :)
Това тренировката + заглеждането по жена в залата не е работа :D, нито тренировката ти тренировка, нито пък заглеждането гледане...ама пък знае ли човек. Може да се похвали някой съфорумнец с гадже от залата, лошо няма ! :D
Аз съм възпитан млад господин и не ги заглеждам, а ги ухажвам:) Заглеждането/зяпането е проява на лош стил и липса на обноски :D
25.02.11
07:36
Аз съм възпитан млад господин и не ги заглеждам, а ги ухажвам:) Заглеждането/зяпането е проява на лош стил и липса на обноски :D
Е и ние сме си животни. Лъвът също заглежда, зяпа и дебне плячката си преди да й се нахвърли ;)
25.02.11
08:57
мъжът е ловеца а “зайчето” плячката това си ни е в природата нали е срамота да не полувуваш малко когато ти се отдаде възможност...
25.02.11
10:16
Аз пък предпочитам зали без зайчета, защото ме разсейват и не мога да се съсредоточа върху тренировката :)
25.02.11
10:25
Аз предпочитам зайчета без зала,но понеже не съм Хю Хефнър младши....
мъжът е ловеца а “зайчето” плячката това си ни е в природата нали е срамота да не полувуваш малко когато ти се отдаде възможност...
Събуди се, приятелю, отдавна не ловуваме ние, мъжете :) Вълкът стана плячка на зайчето, а и по-зле ще става :D
25.02.11
11:23
хубаво е да има такива зайчета
Във фитнеса на Карабиберов или Атама, а чат-пат и в Академик се срещат доста добри екземпляри :)
25.02.11
13:15
нищи по темата няма да казвам ама чувам се развива подтема за красивите жени във фитнеса :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.02.11 13:16.
25.02.11
13:15
По въпроса със зайчетата, никак не можем да се разберем с жената :D :D :D
х 2
Караме да сменям залите ,че да не съм се заговарял много много със тях :D
25.02.11
13:16
нищи по темата няма да казвам ама чувам се развива подтема за красивите жени във фитнеса :D
Олеее...сърцетооо :D Прекратявам абонамента си за темата, че взе да става тежко за очите, сърцето и др. части на тялото :D
Зайчетата винаги имат нужда от помощ особено с техниката на изпълнeние на упражненията, която трябва да бъде показана отблизо. Жената трябва да прояви разбиране, както казах сме възпитани госпада, които не могат да оставят една дама да “страда” :D
Мнението беше редактирано от AbSs на 25.02.11 13:18.
25.02.11
13:18
госпожица номер 1 от моя пост ми е на началния екран на телефона... :D тва’ е моят идеал... да ме скубе да ме лъже да ме бие да ме наказва.. искам я на скрипеца !
ПП: имаше една русокоска в залата постоянно ‘’неможеше’’ да си мести дисковете и ме викаше да помагам :D ... а и веднъж нямаше никой в залата само аз и две момичета и ще правя мечка но с лоста и хватката от лодката.. и трябва някой да настъпи отзаде и азз ко да прая отивам при момичетата и казвам на едната ‘’Извинявай ще дойдеш ли да ми стъпиш на щангата?’’ трябваха ми 0,456 сек. след това да осъзная как е прозвучало и да покажа щангата като доказателство за думите ми... и тя гъзето се престара и стъпи с два крака отгоре на щангата и то не накрая а по към средата... абе тежка серия беше :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.02.11 13:25.
Зайчетата винаги имат нужда от помощ особено с техниката на изпълнeние на упражненията, която трябва да бъде показана отблизо. Жената трябва да прояви разбиране, както казах сме възпитани госпада, които не могат да оставят една дама да “страда” :D
Ще ти дам телефона и да и врътнеш една лекция, ако успееш да я убедиш другия път ще черпя от Bulkpowders :D
25.02.11
13:55
Е, добре, ти можеш ли да направиш нормална тренировка при такива гледки около теб?
Мен ми се е случвало да забравя колко серии съм направил от дадено упражниение :D
Прати жената на фитнес и когато самата тя има нужда от помощ ще разбере колко си бил прав;)
25.02.11
14:10
ами да със сигурност ще се разсея ако има само некви яки какички ... но да погледнем реалноста идват балове залите се пълнят със закъснели с остслабването тлъсти високовъглехидратни какички така, че кво’ да ме разсее ... не държа в никакъв случай да има красиви момичета просто няма да мога да направя качествена тренировка.... но пък ако иска някоя красавица да тренира инструктора неможе да я върне :D :D
Прати жената на фитнес и когато самата тя има нужда от помощ ще разбере колко си бил прав;)
Тя си ходи, сама. Шегата на страна, аз съм си направил зала за трениране, понеже не обичам да се съобразявам с нечия друга тренировка, пък и обонянието ми е прекалено чувствителено към разни миризми съпътващи някои от посетителите на фитнес залите. А поради естеството на работата ми понякога се налага да тренирам доста късно, фитнесът ми е на работното място дефакто.
25.02.11
14:42
БАСИ ЯКОТО
И аз съм на този принцип, преди време осъзнах, че трябва да си направя зала и почти съм готов. Остава ми да си направя една трибойска леженка :)
футболисти , манекени, разбирачи, тея които само обсъждат, летните билдъри. Иначе аз съм с висок праг на дразнимост! За 2 годинии само 2 пъти да съм се развикал!
25.02.11
18:37
Дразнят ме тези, които не тренират за себе си ,а просто аверите им да разберат, че ходят на фитнес.Дразнят ме миризлизливците /прекалено миризливите/!!Смешни са ми звуците, които издават някои хора.Дразнят ма преакалено приказливите.
Мнението беше редактирано от Northern Lights на 25.02.11 18:42.
Ае вие сте само 1 час от 24 в залите, може и по малко.. Какво толкова се впрягате, не ми се мисли как преживявате ежедневните дразнителни на работа, на училище, на пътя. Толерантност.
25.02.11
23:26
Събуди се, приятелю, отдавна не ловуваме ние, мъжете :) Вълкът стана плячка на зайчето, а и по-зле ще става :D
Като стана въпрос за зли зайчета
http://vbox7.com/play:bc335ed6
:D
Нищо не мразя в залата. Дори и да е от тип “квартален фитнес” ( без лъскави уреди и готини дъмбели, зайчета ) си е “моята зала”. Има само едно момче, което като влезе в залата ми разваля тренировката. Мирише отвратително. Просто е нетърпимо. Иначе когато отивам да спортувам нищо не ми пречи. Има от всичко - новаци, които разхвърлят дисковете, бабанки, които не си разтоварват тежестите като приключат, хора за украса ( които само седят и си говорят ).
Прочетох коментари и ми направи впечатление, че се някои се дразнят, че им дават съвети, но се кефят като им искат съвет. Типично бъгарски манталитет. Аз се радвам, когато дойде някой и ми каже “Защо не направиш това “така и така”, защото ...” След това обсъждаме защо мисли, че така е правилно.
Не се възвеличавайте от факта, че спортувате, защото приличате на Крика с лафа му “Не е важно да имаш само тука, а и тука ( сочейки десния и левия си бицепс )”.
27.02.11
19:56
в
Мнението беше редактирано от Guletlaskacha на 02.03.11 18:59.
02.03.11
18:59
в петък като бях да тренирам имаше един който пърдеше по търлички на 3 пъти около него се носеше миризма на кисело зеле.сигурно от напъните се е изпускал момчето,та ме издразни с тази миризма
05.03.11
18:49
онзи ден един сополанко на 16 години развали радиото в залата и си навлече гнева ми,искал да смени станцията и повече радиото не тръгна.
05.03.11
19:26
Тласкач, ти не може да си на 25+.
А иначе по темата - дразни ме некой да прави бицепс с големия лост, да застават 3-4 човека на лежанката и да праят по 5-6-7 серии, да слагат щипки на лежанката, фешъни дет идват по 1 път и правят по 5-6 упражнения за бицепс, дебели батки дет си мислят, че гребат, ма техниката им е толкова лоша, че сеедно правят трапец и още МНООООООООООООООООООООООГО работи.
Най яко е когато лостаджийте почават да си приказват за ВЕЛИКАТА ХИМИЯ ПРОТЕИНА, даже споделиха с мен че се умира от него :D
05.03.11
20:31
Повечето неща изредени тук може само да ме разсмиват.Единствено ме дразнят невъзпитаните-независимо дали са пуберчета или назобани батки.
26.03.11
20:42
Дразнят ме мъжагите, които в продължение на 10 сек блъскат като алтави, издавайки животински звуци, а после 10 мин се разхождат поклащайки се гордо.
11.05.11
13:14
Най-много ме дразни като някои ми казава тея кила са ти тежки сложи си по-леки.Или пък някой като почне да говори и не си затваря устата,едва ли не тря да го слушат всички в залата.
11.05.11
18:45
Е то ако няма кой да те дразни с нещо в залата направо не е интересно.... а тези които ме дразнят в залата са същия тип хора, които го правят и извън нея.
Случка от преди седмица. Направих 2 упражнения за гърди (лег и полулег) с по 4 серии, някво фешънче си беше на втората серия за бицепс.
Аз не се дразня, смешно ми става просто от някои неща.Все пак съм отишъл да тренирам.
Много мразя някой да си бие зоба в съблекалнята смисъл ясно че взимат ама що се показват на всички също много мразя някой кат дига и да пърди :D на всеки може да се случи ама кво щи стане да постискаш малко да се отдалечиш от там къдет всички са се събрали ...