Stak

Темата е заключена.

24.02.11
18:46

V nachaloto na tazi sedmica si zakupih stak systoqsht se ot :
-Jack3d
-SizeOn (Gaspari Nutrition)
-Protein Gold Standart
-TrueMass BSN
Iskam da popitam kak da piq proteina i true mass-a , dali pravilno sam izgradil dnevniq plan na hranene?
dnevniq mi rejim na hranene e sledniq :
08:00-09:00 - zakuska (75-100g miusli s polovin kofichka kiselo mlqko 0.1% + 30-40g bademi) + doza ot TrueMass-a
11:30-12:00 - 150-175g pileshko + 150g zadusheni zelenchuci + 100g kulmove
14:30-15:00 -  150g pile + 100g pecheni/vareni kartofi + doza Protein (30g)
Trenirovkata mi e okolo 4as i polovina sled hraneneto , 30 min predi da otida v zlata piq Jack-a , a v zalata povreme na trenirovka piq SizeOn-a
Sled trenirovka piq Protein 30-40g doza
okolo 19:00 qm 6 beltuka 3 jultuka
21:00 - 150g pileshko +100g zelenchuci + 75-100g kartofi
Neznam Dali e dobre da piq oshte edna doza protein predi lqgane?

Celta za momenta e da zapochna da iz4istvam , sushtevremenno da zapazq muskulnata masa.

Iskam syvet za hranitelniq rejim (kak da go podobrq) i dali priema na true mass-a i protein-a sa dobre napraveni?

Na vseki 4 dni zarejdam s 400g vyglehidrati glavno makaroni , kartofi i oriz (vareni)

Sushto taka po otnoshenie na SizeOn-a i Jack-a gi piq samo v trenirovachni dni , nali taka e pravilno ?
Produktite mi vliqqt nenormalno dobre , chuvstvam se super , focusiran , koncentriran , treniram s malki pochivki i efekta ot trenirovkata e po golqm i za po dulgo vreme.
P.S Visok sam 187 teja 97kg.

24.02.11
18:49

Не мога да ти разчета - вероятно е заради латиницата :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1