18.03.05
12:12
Здравейте аз съм на 21 години 180 см 65 кг и искам да вкарам малко по хубав релеф на тялото.
Да оточня няколко неща.
1 в зала не съм влизал единственото натоварване което съм правил на мускулите е набирания,коремни преси,лицеви опори.
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ
Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. За да постигнеш желаното от теб, е нужно да бъдеш на диета (с отрицателен калориен баланс) и да правиш кардиотренировки (бягане, подскоци, колело и др). Бих те посъветвал да прочетеш в сайта повече за хранителните режими за понижаване на теглото. Както и да прочетеш една хубава статия за кардиотренировките.
Поздрави!
18.03.05
12:57
защо да отслабвам като аз съм си слаб просто няма логика
ами като си слаб прочети в сайта тенировките за начинаещи,където тренираш всички мускули за тонус и лека полека ще ти се стегнат, това е началото, вече ако искаш да качваш маса,продължаваш по съответна програма
е ти нали каза че искаш релеф т.е. да нямаш мазнини аз предполагам че ти трябва маса (мускулна) така ли е?
18.03.05
14:51
аха ясно аз горе долу имам някакъв релеф но мисля че може подобре разбрах какво имаш предвид да спадна килограми за по хубав релеф аз явно несум се изразил правилно просто искам да покача малко мусколната маса зада изглеждам за моят ръст горе доло добре
Лично аз при тези килограми мисля че ти трябва маса.65 кила не знам от къде ще почнеш да орелефяваш.При тази височина това според мен е крайно недостатъчно.Явно си изявен ектоморф.Влез във зала и започни тренировки за цялото тяло в сайта има доста неща по въпроса.Поне аз мисля че трябва да качиш килограми ,т.е мускулна маса преди да започнат да ти личат мускулите.Ако почнеш сега с диети и кардио трябва да станеш около 60кила,т.е нищо няма да се вижда освен ...ребра.Това е моето лично мнение ако имаш желание за наистина една добра физика като латинскатаV :wink:
така че ако имаш някакви други въпроси относно тренировките или хранителните добавки питаи!
Да, объркал си релефа с масата.
ОТ личен опит ти казвам, така както изглежда- 65кг - 1,80, просто като почнеш да качваш маса ще те избие на релеф, един вид. В смисъл, че ще качваш значително чисто.
Поздрави