Негово величие Футболът

27.02.11
20:27

Реших да направя една тема за може би най-популярният спорт на планетата - Футболът.Имате ли любим клубен отбор, държавен ? Обичате ли да гледате мачове ? Най-симпатичен футболист ? Имате ли някакви случки или спомени от футболна среща ? Като автор, започвам аз.

КЛУБЕН ОТБОР:AJAX AMSTERDAM
НАЦИОНАЛЕН ОТБОР: Холандия
Футболист: от “миналото” - Недвед,Батистута, Верон, А.Ширър и прочие
            от “сега” - Снайдер,Каут,Форлан,Суарес

Не зная откъде ми е тая любов към равната земя, но знам, че Аякс са били велик отбор, най-големите и си оставам на мнението, че най-класните футболисти са Холандци и Германци.

АЧ

27.02.11
20:39

Клубен отбор: Челси
Национален: Бразилия
Футболисти: Меси, Лампард

От българските отбори съм от Левски.

Няма да забравя разочорованието си, когато Тери изпусна дузпата за Челси на финала за Шампионската лига срещу Ман. Ю.

Мнението беше редактирано от Ачо на 27.02.11 20:46.

27.02.11
21:00

Клубен отбор: CSKA
Национален: Aржентина
Футболисти: и аз Меси

няма да забравя как ме арестуваха на мач на цска, анищо не бях направил :D

Мнението беше редактирано от boika на 27.02.11 21:00.

27.02.11
21:17

Kлубен:Реал Мадрид
Национален:Франция
Футолист:Зидан(той се пенсионира де ,но пак ми е идол :D )
Финала на СП‘06 Зидан VS Матераци ,нямаше такава идиотщина :D

27.02.11
21:22

Готина е темата ;)

Отбор: Арсенал/Реал Мадрид
Национален: Холандия/Бразилия
Футболист от миналото : Зидан, Бекъм, Тиери Анри, Роналдо
Настоящи: Фабрегас, Снайдер, Ван Перси

Няма да забравя финала на световното 2002 с двата гола  на Феномена. Най-голямото разочарование е загубата от Барселона на финала на CL през 2006 :(

Мнението беше редактирано от korpusito на 27.02.11 21:23.

TO

27.02.11
21:37

Хубава тема !

Клубен отбор: Ливърпул !!! (Отделно харесвам играта на Барселона,Челси и може би играта на Арсенал преди 4-5 години.)
Национален: Испанския национален отбор разбира се./Отделно също харесвам играта която показват бразилците и сега и преди.
Футболисти от миналото: Феномена - Роналдо !! Зидан,Роналдинйо.
Настоящи играчи: Луд фен съм единстевно на Фернандо Торес ! Но други играчи които заслужават адмираций според мен са - Меси,Кристиано Роналдо,Руни,Джерард,Суарез. Тези се сещам в момента.

Аз пък ще запомня финала от 2005 в който Ливърпул победи Милан след уникален обрат ! За съжаление нямах възможност да го гледам и се наложи на повторение,но въпреки,че знаех какво се случва си беше велико !!

Мнението беше редактирано от Torres9 на 27.02.11 21:37.

27.02.11
21:42

Най-накрая ;D

Клубно ниво :      Арсенал !!!    и онзи звезден Реал Мадрид (но като привърженик на хубавата игра симпатизирам и на най-различни)
Национален :  Англия, Франция, Холандия
Футболисти  : Анри, Зидан, Роберто Карлош, Феномена; почти целия на Англия; Сегашните ме е страх да не ги урочасам и тактично няма да ги спомена :D

Никога няма да забравя финала на Шампионската Лига 2005та- въпреки, че и Милан и Ливърпул ги мразя, това беше най-интересният мач който си спомням

27.02.11
22:13

Клубен отбор:Арсенал
Национален:Англия,Холандия
Футболист:ван Перси,Насри,Фабрегас
Най-лошото изпълнение на Арсенал и разочарование за мен е днес(27.02.2011) на финала за английската купа

Мнението беше редактирано от mastajay на 27.02.11 22:14.

27.02.11
23:07

Mastajay, не си объркал форума  ]:)

27.02.11
23:19

Тотнъм, Манчестър Юнайтед
Испания, Холандия, Мексико
Гарет Бейл, Лука Модрич, Уесли Снайдер, Видич, Рууни и много други

27.02.11
23:25

Любим български отбор - Левски;
Любим западен - Барселона;
Обичам да гледам само западноевропейски футбол;
Най-симпатичен ми бе Трифон Иванов :D

27.02.11
23:43

Тъй като анатемосахме репликата “x2”, дадох палец нагоре на мнението на Стоянчо. Абсолютно 1 към 1.

С Лео Меси на мястото на Трифон Иванов де :D

Клубен: Барселона,Арсенал,Манчестър Юнайтед
Национален: Бразилия
Футболисти: Robin Van Persie,Ronaldinho,Messi,Cristiano Ronaldo

Няма да забравя победата на Ман.Ю. срещу Ливърпул с 3:2 когато Бербатов вкара 3 гола и единият му беше един от най-красивите в Английската Висша Лига !

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 28.02.11 00:28.

24.11.12
12:14

Клубен отбор : ЦСКА , Барселона
Национален : Германия
Футболисти от миналото : Роналдо-феномена , Роналдиньо
Сега : Меси,Роналдо
Няма да забравя 2005 година мача между Милан и Ливърпул.

Мнението беше редактирано от Rumen Dimitrov на 08.09.13 18:47.

04.12.12
19:08

Да бутна малко свежест в темата ;)

Клубни: ЮВЕ,Левски
Национален: България(над мен е пълно с емигранти май :) )
Футболисти:Тук мога да изброявам с часове,НО....Дел Пиеро(най-любим).....Зидан,Роналдо(оригинал),Роналдиньо,Ривалдо,Стойчков,Беркамп,Синьори и мн.др. Като тифоз на Юве ще изброя заради кои съм им фен (Раванели,Виали,Баджо,Дел Пиеро,Конте,Дешан,Ферара,Ди Ливио,Песото,Перуци....Ще забравя някой за това и др.)
Сега:Меси е бог,Роналдо е мълния...

Няма да забравя нищо(аз съм малка енциклопедия на тема футбол).
Запалих се по Юве 1996 след спечелването на ШЛ.По Левски от дете(всички знаем за Гунди)
Най-жестокото чувство което съм почувствал от футбола беше 1994.Да гледаш по сред нощ мачовете на лъвовете и след това с знамена в рака по цяла нощ да пееш химна БЕЗЦЕННО.

03.09.13
23:08

Нещо много затънала тази тема, а предполагам има много фенове на най-великата игра.
КЛУБЕН ОТБОР:Реал Мадрид
НАЦИОНАЛЕН ОТБОР: На първо място нашите ЛЪВОВЕ, а симпатични са ми Германия и Бразилия
Футболист: КР7, Марко Ройс, Раул Гонзалез Бланко, Буфон, Иско, а като играех вратар много се кефех на Ивайло Петров :D

Като цяло футбола стана на първо място пари... трансферите това лято го потвърждават - Бейл, Кавани, Фалкао, Неймар...

DO

07.09.13
18:59

Я кажете на големите западни отбори що са им толкова свежи футболягите с по няколко мача на седмица включително и ШЛ ? Бягат търчат, финтират се не спират, за топката пледират, съдията провокират ...
Как така им плащат десетки милиони на година е ясно и на малките деца.

Мнението беше редактирано от donsir на 07.09.13 19:02.

07.09.13
19:56

КЛУБЕН ОТБОР: ЦСКА, Барселона
НАЦИОНАЛЕН ОТБОР: Испания, (и естествено България :D)
Футболист: Шави Ернандес, Меси и най-великия - СПАС ДЕЛЕВ!!!! :D

07.09.13
20:23

Клубни отбори: Левски , Байерн Мюнхен , Барселона
Национални отбори: България , Холандия , Аржентина
Футболисти: Робен , Иниеста , Владо Гаджев , Меси , Нойер , Кроос

Винаги ще помня мача с Челси , Барселона .. мачовете от Лига Европа сезон 2010/2011 когато за малко да минем групите , но Иво главата ни прецака  , но все пак незабравими мачове с уникална атмосфера + едно доста екстремно гостуване в Перник преди около 2 години :D

Мнението беше редактирано от -Phoenix на 07.09.13 20:29.

07.09.13
21:13

Обичам да гледам мачове, да. Български футбол обаче не гледам, защото или се отегчавам, или се изнервям.
Спомени от футболна среща ... никога няма да забравя Балотели в мача срещу Германия на Европейското миналата година. Още ми става тъпо като се сетя.

КЛУБЕН ОТБОР: Реал Мадрид, Байерн Мюнхен
НАЦИОНАЛЕН ОТБОР: Германия
ФУТБОЛИСТИ: Роналдо, Рамос, Алонсо, Йозил, Мюлер, Швайнщайгер.

08.09.13
11:34

КЛУБЕН ОТБОР: ЦСКА София
НАЦИОНАЛЕН ОТБОР: България
Футболист: Стоичков, Л. Пенев, Давор Шукер, Алън Ширър, Трифон Иванов, Марадона.

08.09.13
16:15

Клубни отбори: Нефтохимик, ЦСКА, Барселона
Национални отбори: България, Испания
Футболисти: Бербатов, Тонев, Миланов, Меси, Нани
Най-омразни футболисти: Йовов, Индзаги, Уелбек, Пепе

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1