Не качавам :@

Темата е заключена.

02.03.11
00:43

Не мога да кача килограми

Лятото по цял ден бях на плаж не ходех на фитнес ставах сутринта в 10 часа ям 2 филии към 12 отивам на плаж там изяждам 1 кроасан (а не се спирам на едно място = хабя енергия) и вечерта когато се върна ям 2 филии и това ми е за цял ден. 180 см съм висок на 16 год ,тежах 56 килограма и не се опитвах да кача.
От 3 месеца ходя на фитнес поне 3-4 пъти в седмицата ям МНОГО поне по 7 пъти на ден (ориз , яйца , картофи , месо -много , мляко , ядки) изпих 1 кутия синта 6 пия аминокиселини БЦАА и креатин пих за малко. Сега тежа 57 килограма :@

Лятото пуших много , сега не чак толкова.

ДОБРЕ ВЕ МАЙКА МУ ТЪПА ДА ЕБА КО ТРЯА НАПРАЯ ДА СТАНА 65 КИЛОГРАМА !?!?!?!?

само като се кача на кантара и знам какви усилия полагам и колко се тъпча и тровя а стрелката покаже тези килограми ГЛАВАТА МЕ ЗАБОЛЯВА.
—————

Утре си вземам голд стандарт протеин , ще вида ,ако не стана поне 61 кг.  ебал съм го и фитнеса и простотиите. Да не говоря, че дадах 150 лева за добавки от които няма никаква полза а за храна двойно или тройно толкова.

02.03.11
00:48

Има няколко вариянта.Или не ядеш както трябва или претренираш здраво,по вероятно да е второто

айде напиши как тренираш и какво ядеш та да ти кажем какъв ти е случая :P

Мнението беше редактирано от mehur40 на 02.03.11 00:48.

02.03.11
01:06

Ставам във 9 ям овесени ядки ,
10 30 - 3 яйца ,
12;20 ориз със месо
14;20 - киткат
15:40 - сандвич
17:00- картофи , ориз
19 - сандвич
фитнес
21 - каквото има наготввено (винаги има месо)
00:00 - нещо сладко 1 чаша прясно мляко

(и поне 1 кофичка кисело мляко изяждам с храненията)

фитнеса не претренирам примерно за гърди правя на 3те лежанки и флайс

на ходизонталната и легналата правя с 50 на другата с 40

02.03.11
01:31

Не си давай парите за Голд Стандарт!Вземи си нещо под 100 лв същият резултат ще има.
Били описал сандвича?Защото сандвич е 1 филия с маргарин и сандвич може да е нещо много по-масивно.
Били описал и количествата храна,ориз,картофи,месо, овесени ядки и т.н.

Щом не качваш явно не ядеш достатъчно.

02.03.11
02:43

Яденето ти е слабо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1