04.03.11
00:53
Здравейте първо :) нов съм във форума на 22години и стаж 1 година в залата.Става въпрос за качване на мускулна маса.Доста съм слабичък 68кг. и 1,83 висок.Та какво ще кажете за Mass fx power pack.С какво да го съчетая до 230лв и при приема му зачестява ли се пулса или да се вдига кръвно ????Мерси предварително :) :)
04.03.11
01:06
Една година в залата и хард добавки - браво бе! След две години на разстежен ли ще минаваме?
Кога влезе в залата, кога хранителен и тренировъчен режим изгради, че само хардкор добавки ти липсваха? Да позная ли, че от втората седмица в залата си почнал с креатин и гейнър? Я не се занимавай с глупости, щото нито стажа ти в залата, нито годините ти са подходящи за подобен род добавки. Вземи си един протеин, креатин и мулти витамини, освен ако не бързаме да ставаме здрави за плажа, но и с този стак няма да върже ;)
04.03.11
14:55
Добре тогава няма да пия тест. бустера ще ви послушам.А какво ще кажете за това стакче защото чета из форума има доста доволни от фирмата controlled labs :
Green MAGnitude
White Flood
Purple Wraath
Целта ми е да кача маса.
Може да предложите и някакъв друг стак до кам 230лв.
04.03.11
15:09
Смени White Flood с Jack3d и Purple Wraath с Xtend и по-добре няма на къде за сега :)
През другото време наблягаш на мнооооого храна (с много белтъчно съдържание). Към добавките естествено протеин, но това и сам си го знаеш. Декстроза добавяй в следтренировъчния шейк.
И защо да го прави ?!? От финансова гледна точка или ? Лично аз бих предпочел стака на контролед лабс.
04.03.11
18:22
а с какво мога да заместя азотния бустер защото имам проблем със сърцето(някой път получавам тахикардия с пулс около150 и с тея азотни бустери ме е малко страх да не ми активират тахикардия :()
Изполсзай на Controlled Labs Green Magnitude + Purple Wraath може би кам 200 лв ще легнат ,провери си....но имай в предвид ,че големите кутии стигат за 2 месеца и 20 дена ,което е супер ! ;)
Към тях добавяш и суроватъчен протеин .Вземи си и някакви витаминки.точка :D в смисъл това е достатъчно като добавки
Ето по важната част :) : и по-трудната за спазване , но без храна само на добавки не става ...Пробвал съм ,ама не става :D
Ако искаш повечко маса , храненето е примерно това http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd#axzz1FeVd0lzY ..
Храниш се на всеки 3 часа .Погледни в раздел хранене има много теми и си помогни гледайки от там да съставиш твоя режим.
Заради креатиновата матрица ,приемът на вода е не по малко от 3-4 литра .
До азотен бустър НЕ се доближавай ,повтарям НЕ се доближавай ! Здравето преди всичко ;)
Успех
Мнението беше редактирано от BENETTON на 04.03.11 19:19.
04.03.11
21:21
казано от Vlado89 на 04.03.11, 18:05:
И защо да го прави ?!? От финансова гледна точка или ? Лично аз бих предпочел стака на контролед лабс.
По мое мнение е по-добра комбинация. А от white flood никакъв ефект не видях при мен. Не ми действа, затова препоръчах каквото действа при всички.
П.П. Щом имаш проблеми с кръвното Jack3d не трябва да участва.