Здрасти

05.03.11
21:52

Можете ли да ми помогнете с тоя хранителен режим... искам да покача 10 килограма за около 2-3 месеца,възможно ли е и как да гопостигна :)

05.03.11
22:01

Възможно е аз за 3 месеца ги качих мойте 10кила ,обаче ако кожата ти не е достатъчно еластична ,за тоя кратък период имаш шанс да се нацепиш(както при мен) ,виж ми дневника там съм написал програмата и храненето.1-2 седмици кръгова трен и после направо на сплита минах.+ гейнер също ще ти е от полза (само преди и след трен го зимах аз)

Мнението беше редактирано от martinn на 05.03.11 22:02.

05.03.11
22:02

http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
http://www.bb-team.org/hranene/statii/za/hranene-101

Опитай с малко четене на първо време.
Избери си хранителен режим, подбери храната която да присъства в него, според собствените ти вкусове и възможности.
И тогава, другите потребители ще могат да ти дадат съвети и насоки.
Също така, важно е да споменеш твоите данни, цел, стаж и т.н.

При така поставена тема, получаваш най-общ отговор:
      - храни се повече и с качествена храна

Убеден съм, че това не би ти помогнало много.

Мнението беше редактирано от 6th на 05.03.11 22:02.

08.03.11
12:06

10 кила за 3 месеца ...  освен на стероиди да си не знам как ще ги качиш като мускул ...  ако дръпнеш с 10 кила нагоре за тоя период 80% ще е вода и мазно .

@иван иванов ... и ти ли си от тия фитнес ентусиасти бързащи за лятото . следя ти последните 4-5 безсмислени теми , по които има писано с тонове във форума . вземи се разрови, почети ,пробвай ... не си някакъв уникален . ако си мислиш че за 3 месеца ще станеш като по кориците на списанията ... пак помисли . иначе успех

Мнението беше редактирано от CheFolino на 08.03.11 12:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1