Новият ми хранителен рижим

07.03.11
19:47

Здравейте на всички. Начинаещ съм в тази сфера, занимавам се с фитнес от 1 месец и в началото на втория си купих mega bcaa plus и млечен протейн(избързах ли много с копуването на тези добавки?). И така към програмата ми на хранене:

Закуска:овесени ядки,кисело мляко/прясно,3-4 яйца(цели)
В училище:протеинов бар;сандвич с месо/риба/яйца; протеинова матрица с овесени ядки.Едно от трите, има и още варианти.
Обяд:месо/риба,салата,хляб/ориз/картофи/спагети
Преди тренировка:2 таблетки BCAA, овес,протеин/кис.мляко/
След трен:1 таблетка БЦАА, протеин,банан,мед,стафиди.Общо казано нещо сладко,но без мазнини.
Вечеря:като обяда
Преди лягане:извара,кис./прясно мляко;фъстъчено масло,зехтин,ядки или маслини.
Моля, помогнете да я обогатя и направя най добрата пограма за моя стаж.
Мерси предварително :)

казано от daniel yordanov на 07.03.11, 19:47:

Здравейте на всички. Начинаещ съм в тази сфера, занимавам се с фитнес от 1 месец и в началото на втория си купих mega bcaa plus и млечен протейн(избързах ли много с копуването на тези добавки?). И така към програмата ми на хранене:

Закуска:овесени ядки,кисело мляко/прясно,3-4 яйца(цели)
В училище:протеинов бар;сандвич с месо/риба/яйца; протеинова матрица с овесени ядки.Едно от трите, има и още варианти.
Обяд:месо/риба,салата,хляб/ориз/картофи/спагети
Преди тренировка:2 таблетки BCAA, овес,протеин/кис.мляко/
След трен:1 таблетка БЦАА, протеин,банан,мед,стафиди.Общо казано нещо сладко,но без мазнини.
Вечеря:като обяда
Преди лягане:извара,кис./прясно мляко;фъстъчено масло,зехтин,ядки или маслини.
Моля, помогнете да я обогатя и направя най добрата пограма за моя стаж.
Мерси предварително :)

От 3 БЦАА няма смисал. преди лягането извара със 2 супени лъжици зехтин и орехи ти е напълно достатъчно
след тренировката вкарай само мед 50-60гр.
обяда-месо/риба със салата и ориз/картофи
вечерята риба  със салата и ориз
в училище по добре сандвича и една протеинова матрица

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1