07.03.11
21:26
някой пил ли го е? И ако го е,да изрази мнение.Аз искам да си го закупя и да го използвам като заместител на едно хранене и се чудя кога да е другия прием.Повече клоня към преди лягане ,но тогава си хапвам извара ,така че преди тренировка удачно ли ще е.
Също така ще започвам да чистя да добавя,като допълнително инфо.
П.П. Не искам коментари от типа ‘’няма смисал да даваш толкова пари за протеин’‘,просто защото имам възможност да го взема на ниска цена.
един от любимите ми протеини,бих го пил по всяко време!
не е само суроватъчен обаче ;)
07.03.11
21:30
Ще ти свърши работа, качествен е. След тренировка нека е другият прием, освен ако не пиеш отделно друг протеин(изолат).
Пил съм го, ако ще е заместител на хранене пии двойни дози. Давам ти съвет като човек изпил 5 кг поне от него. Протеиновото съдържание не е много високо затова в двойни дози. Ако е на добра цена - ОК. Но по-добрия за тази цел според мен си е Myofusion
07.03.11
21:43
също така забравих да добавя ,че ще го комбинирам със SizeOn PreContest.Вече дори съм си закупил sizeon-a ,а скоро явно ще взема и syntha 6.
П.П. Никакав зор нямах за протеин ,но просто като ми предложиха такъв на толкова добра цена просто...а и докато съм на училище ми се губи 1 хранене и така ще си го добавя.
Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 07.03.11 21:47.
Добър протеин е. Става и за заместител на хранене, но не засища толкова, колкото BSN Dessert. Следтренировка и някъде между храненията. Можеш да го направиш и като първа закуска.
07.03.11
21:59
Пил съм го. Като цяло малко са му доста въглехидратите и от тази гледна точка не е много изгоден и все пак наистина може да замества хранене. Като вкус е в топлистата :).
07.03.11
22:06
казано от entwickler на 07.03.11, 21:59:
Пил съм го. Като цяло малко са му доста въглехидратите и от тази гледна точка не е много изгоден и все пак наистина може да замества хранене. Като вкус е в топлистата :).
Еми брат точно затова съм си го избрал.Защото е с нисък % въглехидрати понеже ще чистя и храненето което ще замествам е,както казаха по-горе преди основните,като лека закуска.
07.03.11
22:16
Еми брат - точно този не е с нисък процент въглехидрати. Ако искаш такъв Syntrax Nectar е твоя протеин!!!
Можеш да си вземеш двата - единия да заместваш - другия за след тренировка.
07.03.11
22:27
офф да... ти си го написал,аз не съм те разбрал правилно,както и да е... .
Еми добре ще го разгледам Synthrax-a ,ще помисля добре преди да няправя покупката.Но не ми се дават пари и за двата.
Мерси за мненията.
09.03.11
02:11
казано от Стоянчо на 07.03.11, 21:45:
...Става и за заместител на хранене, но не засища толкова, колкото BSN Dessert. ....
Да, ако приемем за чиста монета това което казва фирмата-производител. Но на етикета не пише точно колко казеин има в матрицата, а съдържанието на калции е подозрително ниско (ако има достаъчно казеин би трябвало да е по-високо). Аз лично бих му добавил малко казеин ако ще се ползва за MRP.
казано от Solomon Kane на 09.03.11, 02:11:
казано от Стоянчо на 07.03.11, 21:45:
...Става и за заместител на хранене, но не засища толкова, колкото BSN Dessert. ....
Да, ако приемем за чиста монета това което казва фирмата-производител. Но на етикета не пише точно колко казеин има в матрицата, а съдържанието на калции е подозрително ниско (ако има достаъчно казеин би трябвало да е по-високо). Аз лично бих му добавил малко казеин ако ще се ползва за MRP.
Всъщност това го споделям от личен опит. Просто така ги усетих преди година когато чистих именно със Синта и Дессерт. Има логика в думите ти! Ако не гледаме етикета, чисто физиологически се чувствах сит по-дълго с Дессерт - ок.3 часа.