Футбол/Фитнес | Стречинг/Фитнес

09.03.11
17:32

Футбол/Фитнес и Стречин/Фитнес,това са двете теми за който искам да попишеме.
Как мислите,че ще ми се отрази фитнеса и покачването на мускулна маса върху футбола?
Горе говоря за Street Fitnes (лостчетата,успоредките и т.н.) ...
Възможно ли е забавяне,предполагам че да.
Точно за това е вотрата тема стречинг/фитнес.
За спорта,който тренирам едно от най-важните неща е да си пъргав и еластичен,точно за това е нужно да комбинирам стречинга ... с фитнеса.
Какво мислите за правене на стречинг по време на фитнес тренировка (например:правиш 10 набирания и разтягаш за крака,после дурго упражнения пак стречинг и така нататъка)?

АЧ

09.03.11
18:45

Лостовете няма да ти попречат на футбола. Отивай да помпаш смело. Относно стречинга - да ;) Относно лостовете ще станеш физически издържлив, силен и напомпан. Забележи футболистите. И те тренират мускули. Тамън ще имаш по-здрава физика на мачовете. ;)

Мнението беше редактирано от Ачо на 09.03.11 18:51.

09.03.11
19:24

казано от achkos на 09.03.11, 18:45:

Отивай да помпаш смело. Относно стречинга - да ;)

Благодаря ти.
Тоест със стречинга в допълнение си е супер,всичко по реда си,нали?

АЧ

09.03.11
19:32

Ами както ти искаш, стречинга до колкото знам премахва млечната киселина, която причинява мускулната треска :)

09.03.11
19:38

Струва ми се , че си написал ‘’комбинирам стречинга ... с фитнеса.’’ като две неща които не се комбинират...но всъщност са в комплект :)
Ще ти помогнат-смело напред!

http://www.bb-team.org/articles/3180_futbol-i-fitnes-kombinatsiya-nevazmozhna#axzz1GAr1z8lO

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1