Thermolife stack промоция!

13.03.11
02:25

Здр на всички!
Имам няколко въпросчета на които се надявам да ми бъде отговорено.
В момента стака на Thermolife - C-bol, E-bol, T-bol е на промоция в bodybuilding.com

1- вия ми въпрос е : Тъй като стака се води хардкор ( за напреднали ) , а аз съм все още зелен в спорта (1 година стаж), ще има ли максимален ефект върху мен (знам, че е строго индивидуално, на различните хора им действат различни добавки) имам в предвид, дали ще опълзотворя максимално стака при наличието на само 1 година във фитнеса.Ако не, да не си хвърлям парите на вятъра.
Малко пояснение:За тази 1 година, ако не друго поне съм се научил да спазвам стриктен хранителен режим, тренирам цялото тяло - клек, тяга, лег  - в един ден 3-пъти в седмицата ( ако това има значение).

2- рия ми въпрос е : bodybuilding.com правят ли занижаване стойност на фактурата (незнам дали се изразих правилно ) имам в предвид стака ми излиза 135$ а на бележката да ми напишат например 40$, за да платя по малко ддс и мито.Знам, че не е редно, но какво да се прави :).

П.С. Забравих да спомена - години 21 , стаж 1 година (както споменах вече) , 100 кг , 194 висок и тн....Предишен опит с добавки - креатин - монохидрат и матрица, протеинчета, аминки, и прочие. Не съм зимал хардкор продукти до сега, освен като се замисля преди 3-4 години, една кофа с креатин на JC nutrition бях изпил....Незнам кво имаше в нея, обаче за 2 месеца бях качил 10 кг, после някакви слухове за метан, бианабол в креатина им бях чувал...както и да е, много се отплеснах.

Темата беше редактирана от Zombi Bombi на 13.03.11 02:34.

13.03.11
08:36

бодибилдинг не доставят до България, не пишат занижени стойности

21.04.11
10:46

Мисля че доставят с условие да се направи плащане по банков бът (не с кредитна).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1