Започвам - помагайте

Здравейте,поздравления за хубавият форум и полезните съвети които давате на начинаещи фитнес маниаци и лаици като мен.Тези дни и аз реших да положа известни усилия към подобряване на визията си(отслабване и стягане),все пак иде лЕто та реших да се допитам до Вас дали системата която съм замислил,ще сработи?

От изчетеното до този момент от нета(а то не е малко) разбрах,че аз да постигна нещо трябва да се фокусирам в/у три неща-на първо място Хранене,на второ Спорт(конкретно-фитнес) и на трето суплементите.

За храненето ще помоля някой който наистина разбира(в този форум бол) да ми даде някакви напътствия(какво,кога и по колко),като най-добре за мен ще е конкретен хранителен режим за месец(като за това съм готов да заплатя естествено).

За фитнеса-мисля да ходя по три пъти седмично и да следвам следната програма:

-Понеделник-Гърди(4*12) и Бицепс(3*10);

-Сряда-Рамене(4*12) и Крака(3*10)-Краката са ми достатачно развити и затова са ми второ упр. въпреки,че знам че са мн. голяма мускулна група и те трябва да са водещите но....;

-Петък-Гръб(4*12) и Трицепс(3*10).

Преди всяка треноровка ще правя 10мин. кардио(най-вероятно кростренажор) а след всяка поне още 20мин.(като тук ще е вело или пътечка).Двоумя се дали да не разделя кардиото от силовата(пон.,сряда,петък-силова а вт.,четв.,събота-кардио) но незнам дали ще се справя.И тук приемам всякакви съвети и препоръки-Благодаря предварително.

За добавките-взех следните 1. silabg.com/bg/product/detail/cid/12/bid/151/id/8085/na/ACTIVLAB - EAA XTRA 2. silabg.com/bg/729-PEAK-BCAAS-POWDER.html 3. silabg.com/bg/product/detail/cid/13/bid/151/id/7234/na/ACTIVLAB - CARNITINE 3 - 128 caps. и 4. silabg.com/bg/1833-BEST-BODY-LCARNITINE-LONZA-1000ml.html .Смятам да ги пия в следната схема:

-В тренировъчни дни-сутрин на гладно 2капс. от Л-карнитина,20мин. преди тренировка една доза течен Л-карнитин+1доза БЦАА+1доза ЕАА и след тренировка 1доза БЦАА+1доза ЕАА.

-В нетренировъчни-сутрин на гладно 2капс. от Л-карнитина и 2капс. преди лягане.

ПП1:Приемам всякакви съвети,препоръки и помощ към всеки аспект от горенаписаното!

ПП2:Стартова позиция-175см./95кг. ЦЕЛ-поне -10кг. за два месеца.

ВН

16.03.11
18:15

-10 кг, за 9 седмици съвсем не е много, ако си системно спортуващ. В случай че не си обаче, сложи малко по-скромни цели - 8 кг, тъй като вероятно ще качиш около 2 кг мускулна маса дори и в отрицателен калориен баланс, заради тренировъчното натоварване и адаптацията към него.
За сериозен и траен успех ще имаш нужда от изчислен хранителен режим, който да спазваш през целият период. Това означава, че трябва да следиш храната по грамаж. Нужно ти е малко повече спорт: 3 пъти в зала и 2 тренировки тичане-ходене на открито (времето се стопля). Само с 3 тренировки седмично в зала, дори да стоиш там по 3 часа няма да се получи.

Разгледай диетите в раздел Хранене/Хранителни режими, за да се спреш на някой конкретен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1