15.03.11
09:01
Решил съм да тествам 1 вариант за сваляне на тегло. По-скоро не за сваляне за тегло, защото си ми харесва а по-скоро за корема, че нещо стърчи напред :( Идеята ми е да ям малки сандвичи през час и половина два. За сега съм стигнал до черния хляб. Въпросът ми е какво да има в него? Какви меса, с какво да го мажа (примерно с маргарин може ли, с масло ли, с майонеза и т.н) Общо взето чух за чисти меса но кой от тях, шунка, филе, (може ли салами) и т.н.
Предварително благодаря.
15.03.11
09:47
Цял ден ядене на хляб не е най-разумния вариант за сваляне на подкожни мазнини. Да не говорим, че да ги мажеш с масло, маргарин, майонеза и т.н. е още по-лошо. Така ще се получи една приятна високо въглехидратна и мазнинна диета. Предлагам ти да се насочиш към друг метод :)
15.03.11
14:01
Ако имаш 6 плочки яж по 6 сандвича за всяка полочка по сандвич, така ще се оформи перфектно корема, гледай хляба да е с добра кавадратна форма да не се разваля симетрията при плочките, ако искаш плочките да са ти правоъгълни, просто сменяш хляба с правоъгълни филийки и готово!
15.03.11
19:29
Диета с хляб :) или както някой девойки правят диета с шоколад това ми е любимото хахах много са ми интересни после като кажат ама аз пазих диета ама нищо не стана ,та какъв е извода няма такова животно като диета с хляб ,за най-добър резултат премахни всички храни с гликемичен индекс над 50 също така избягвай хляб ,картофи , ориз , сладко ,газирано , алкохол , по сладките плодове примерно ядеш без тези неща 6 дни на 7мия правиш зареждащ ден демек всичко което казах да не ядеш в този ден е позволено без алкохола разбира се и газираното :) и с добри тренировки може да ти се получи желания резултат :)
23.03.11
09:41
Сега минах на 6 яйца на ден. Някой друг сандвич на закуска, но по-големия проблем е че пия по 2 литра кола на де... и Петък и Събота няма как да не пия :) Явно ще пробвам с тичане и намаляне на газираното. Преди бях свалил доста със смяната на колата с Nestea, ако няма ефект може и пак да завъртя нещата на там. Не искам да съм манекен или да се ограничавам, кой знае колко. Просто една идея трябва да оправя този корем.
23.03.11
11:22
чакай чакай ядеш само 6 яйца и 1-2 сандвича на ден ? :О Ти си нечовек аз ако изям това ще умра 10 пъти от глад
23.03.11
11:46
Ми тва е, вечерта ям некви скари, ама не много. Странното е че некви клечки ядът 2 пъти повече от мен а аз съм 108 кила човек... 6 яйца 2 сандвича, чат пат някой таратор че то само сухо... и вечерта може някоя зелена салата с 1 пържола примерно.
23.03.11
11:49
Явно целта ти е да поставиш тялото си на изпитание и да видиш дали ще отслабнеш чрез сваляне на повече мускулна маса, или на повече подкожни мазнини. Аз залагам на първото :)
23.03.11
15:58
Значи не знам на мене ми е чудно как си все още жив при тоя глад ,сега ще се опитам да ти помогна направи си диета да кажем НВД яж 7-8 пъти на ден това като количество храна ще е 5-6 пъти повече от това което ядеш в момента.Сега ще ти разкрия една тайна като ядеш ПОВЕЧЕ метаболизмът ти се увеличава и съответно гориш повече калории демек малко ядене=никакво отслабване! Трябва да ядеш много пъти по едно приемливо количество белтъчини въглехидрати и полезни мазнини за да отслабваш и съответно тренирай с мързел не става ти си 108кг . по 3гр протеин на кг телесно тегло трябва да приемаш 324 гр протеин това като количество храна е давам ти пример кило и половина пилешки гърди отделно ядеш хляб както казах диета с хляб е като диета с шоколад демек ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА .Сега не казвам яж по кг и половина месо на ден но да кажем 600гр пил. гърди 500гр извара 6-7 яица 100гр риба 1 кисело мляко 70-100гр овесени ядки и много зеленчуци може и да свършат работа за целта която желаеш.Това количество храна трябва да изяждаш на ден което както казах е много повече от това което ядеш и въпреки че е много ще отслабваш.Питай който искаш в този форум или в някоя зала или където и да е стига да разбира поне малко от диети и ще ти каже че с глад не става.А също така и без спорт не става,така че прави си сметка.
казано от Blood&Honour; на 23.03.11, 09:41:
Сега минах на 6 яйца на ден. Някой друг сандвич на закуска, но по-големия проблем е че пия по 2 литра кола на де... и Петък и Събота няма как да не пия :) Явно ще пробвам с тичане и намаляне на газираното. Преди бях свалил доста със смяната на колата с Nestea, ако няма ефект може и пак да завъртя нещата на там. Не искам да съм манекен или да се ограничавам, кой знае колко. Просто една идея трябва да оправя този корем.
Искаш, не искаш - трябва да елиминираш напитките с добавена захар - на първо място - колата, нестии-то - също. Последното, което може да се каже за него, е че е чай. Неусетно приемаме супер много захар и енергия от тези напитки. Минерална вода, когато си жаден, е най-добрата алтернатива;). Успех.