20.03.05
17:27
какви могат да бъдат последствията за непълнолетен от 1 цикал с някакав стероид, да кажем бианабол понеже сам чувал че е наи-добър, и има ли смисал да правя такова нещо ?
20.03.05
18:16
честно ти казвам незнам за кво задаваш такъв вапрос!начи едно от нещата които може да ти се случи е да ти се затвори хипофизата и следователно от там ти спира цялостното развитие..
ама кво да ти обяснявам..
а за мен бионабола е най-скапания стероид...
[quote author=“Pitt_Bull”]честно ти казвам незнам за кво задаваш такъв вапрос!начи едно от нещата които може да ти се случи е да ти се затвори хипофизата и следователно от там ти спира цялостното развитие..
ама кво да ти обяснявам..
а за мен бионабола е най-скапания стероид...
Кво??? Искаш да кажеш че другите са много хубави и да взимат тях ли :evil:
Не взимайте каквито и да е стероиди още повече че повечето от вас не са стигнали максимума си :evil: !!!
да бе и аз сам много против стероидите ама по миналия ден некви ми разправяха как ако не се прекалява а бе буул шитс
20.03.05
20:23
ее стига бе хора!ми четете добре и после пишете!
Sido ае батка много ще ми е интересно да ми покажеш каде точно съм казал че стероидите били хубави!
Казах ” за мен бионабола е най-скапания стероид”—>това е мойто мнение конкретно за бионабола :evil: :evil: :evil:
Лично аз не съм ползвал стероиди и нямам и намерение да зимам !!!
Ае батка и друг път недей така! 8)
от един цилъл нищо не може да ти стане е зависи от дозите и години и всичко е строго индивидулно всеки организъм е различен
[quote author=“Pitt_Bull”]ее стига бе хора!ми четете добре и после пишете!
Sido ае батка много ще ми е интересно да ми покажеш каде точно съм казал че стероидите били хубави!
Казах ” за мен бионабола е най-скапания стероид”—>това е мойто мнение конкретно за бионабола :evil: :evil: :evil:
Лично аз не съм ползвал стероиди и нямам и намерение да зимам !!!
Ае батка и друг път недей така! 8)
Ми аз така те разбрах явно обаче всички сме на еднакво мнение ама и аз мисля че от един цикъл няма да ти стане кой знае какво ама не се знае де. Няма повече така да правя батка извинявай :)
от доста голямо значение е колко време ще е цикала ти и в какви количества ще го пиеш бионабола
Ми да кажем 6 седмици
1-3-5-5-3-1
какво пък може да ти стане ?
И какво можеш да постигнеш според вас ?
23.03.05
14:27
бионабола не е препоръчителен за начинаещи зобачи... Може да е евтин но е МНОГО силен... ама много! За пързи цикъл може да се вземе например оксандролон (анавар) - него го предписват и на жени и недоразвити деца (например на тия в африка). Друго много безвредно засилващо медикаментче е Примоболана... Някои даже го взимат между циклите защото действа изключително слабо на тестисите и не спира собственото ниво на тестостерона.... Но нали знаеш - цикъл има смисъл да правиш на тия години само ако мислиш да се състезаваш при юношите или младежите... Иначе ядене, ядене и пак ядене (виж ми подписа :))
23.03.05
17:24
Мад и аз съм горе долу на твоите години 1 или 2 по малък съм но все пак ще изкажа мнение не мисля че има нужда от стероиди ако има достатъчно качествена храна и добавки с тези леки стероиди нз какво ще постигнеш ....то кирия няма никаква освен само ядене пак ядене протеин ядене ......
27.03.05
00:33
Мад по добре недей да се тровиш.Аз направих един цикъл и мисля че това беше голяма грешка въпреки супер добрите резултати които имах.Единствения траен ефект е че се окосмих малко повече по гърдите и корема а преди това почти нямах косми там(те и сега не са много).И без стероиди можеш да постигнеш нещо стига да знаеш как!Все пак ти си решаваш но имай думите ми в предвид.