ВЪПРОС ЗА РЕЛЕФ

16.03.11
14:38

Привет!На 23 години съм имам опит в залата...Висок съм 1,72 и съм 68 кг,добре сложен,но откъм релеф има какво да се желае,нямам особен режим за храна,и въпросите са ми отностно именно него...е сваля ли се мускулна маса при релеф,добре ли е всеки ден да се тренира/да се бяга/ако е за релеф и преумората враг ли му е и като цяло за организма,дори мисля няколко пъти в деня да тренирам,а има ли значение като при масата дали се правят по-бавно упражненията?При бягането набиват ли се краката също така ?Благодаря ви пичове и пички :]Много ще съм ви благодарен,много ми е важен този въпрос!

16.03.11
14:39

дори мисля всеки ден да тренирам всички мускули

16.03.11
15:26

Не е добре да се претренира. Добре е постепенно да се стресира организма и той да се адаптира!!! Помисли малко в по-дългосрочен период. По-добре си промени начина на живот и спортувай редовно, а не две седмици всеки ден и после...

16.03.11
16:17

не съм казал,че не спортувам редовно,но искам за 2 месеца да се постарая да изглеждам по-добре за лятото

HE

16.03.11
16:25

Защо чака два месеца преди лятото?
Или всички масово се сещат като се затопли времето и се присетите, че почват фанелките с къси ръкави и потници. Тея неща се правят с планиране, а сега ще планираш релеф, но за следващата година.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.03.11 16:27.

16.03.11
16:26

Е то зимата къв смисъл има? :D :D :D

16.03.11
17:54

Познавам жени, които не си махат космите зимата “щот не се виждат”.
Винаги съм се чудил каква е далаверата да се скъсаш от усилия няколко месеца преди лятото, за да можеш да ходиш наперено по плажа 2 седмици и евентуално да впечатлиш и забършеш някоя кифла с IQ 70, а като свърши лятото и вече ти е все тая. Все едно животът приключва. Няма секс, не се къпеш, не се събличаш и няма кой да впечатляваш. Човек трябва да прави тези неща преди всичко за себе си, а не за да се кокорят околните. Убеден съм, че нито една сериозна жена няма да те оцени по мускулите. По-добре си купи луксозна лимузина :D

П.П.

Най-странното е, че повечето от темите са точно за плажното билдване. Не знам защо се пуска нова от всеки, а просто не потърси сред 89809099787 теми “Как да се стегна за лятото за 1-2 месеца и да сваля 20 кила за това време”

Мнението беше редактирано от Anthony на 16.03.11 17:56.

16.03.11
18:00

аз си редувам -маса ,релеф ама сега си почвам само второто,няма на къде :d

16.03.11
18:01

Не забравяй, че някой живеят на морето и сезона е по-дълъг от две седмици ;)

Мнението беше редактирано от Valdis на 16.03.11 18:01.

16.03.11
18:03

казано от Miroslav Mitkov на 16.03.11, 18:00:

аз си редувам -маса ,релеф ама сега си почвам само второто,няма на къде :d

Щом си редуваш, значи имаш опит с това. Защо тогава задаваш глупави въпроси?

16.03.11
18:12

Щом на 1.72 ръст си само 68кг, нещата не са добре и няма да успееш да направиш кой знае колко до лятото.

На теб ти трябва и маса.

Казвам ти го, защото аз съм 1.70 и знам как изглеждах при 68кг.

17.03.11
00:10

казано от Владимир8507 на 16.03.11, 18:12:

Щом на 1.72 ръст си само 68кг, нещата не са добре и няма да успееш да направиш кой знае колко до лятото.

На теб ти трябва и маса.

Казвам ти го, защото аз съм 1.70 и знам как изглеждах при 68кг.

пич прав си за масата но когато я имам не е от първо качество с 2 думи за това наблягам на релефето,ти колко кг си сега

17.03.11
07:06

Аве човек ,ти въобще наясно ли си със значението на думата релеф ... на какво ще правиш релеф ... на сухите ти кокали ли ?  трябва ти мускулна маса , на която вече ще направиш “релефа” . мускулната маса се прави с много трениране , ядене и почивка и ВРЕМЕ-ПОСТОЯНСТВО . Забелязваш ли ,че никъде не ползвам думите добавки или стероиди  дотук . Това е така защото най-вероятно това ще е първото към което ще се ориентираш , щото гледам си от тия които искат лятото да идва скоро ...

някой по горе ти каза да си планираш релефа за лято 2012 .... дотогава си планирай да качиш поне 5-6кг чисто мускул за година . това как да го направиш ... прочети статиите на сайта за хранене , трениране  и почивка ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1