Домашна протеинова вафла

16.03.11
16:43

Здравейте,
един приятел от залата ми спомена за някаква рецепта за домашни протеинови барове. За съжаление не мога да я намеря.
Някой може ли да ми каже нещо повече по темата? дайте някакви идей какво да си направя, което да може да се хапне навън бързо и лесно и да е с добро съдържание на протеин.
Благодаря предварително.

16.03.11
22:38

На училище , хапвам мое домашно изделие , което прилича на дюнер.Ето сега ще ти кажа , как да го приготвиш.
Продукти , които ти трябват:
1. 3 яйца
2. овесени ядки
3. кашкавал
4. Зехтин
5. извара
6. някакво месце или колбас
7. лют сос (Аз използвам Уасаби)
8. Маслинки
Начин на приготвяне:
Забъркваш трите яйца , слагаш овесени ядки (2-3 супени лъжици) и настъргваш кашкавал (малко парче,около една малка шепа настърган кашкавал).Слагаш малко зехтин на котлона и изсипваш яйцата с овесените ядки и кашкавала.Изчакваш го да се изпържи и  го слагаш в една чиния.
Омлета е стегнат , като катма и  вече може да го пълним.Намазваме с извара (по средата) , слагаме колбаса или месцето ,нарязваме маслинките и слагаме лютивото сосче. Завиваме го , слагаме го в едно найлонче и го хапваме. Дано съм ти бил полезен :)

Мнението беше редактирано от Kircho на 16.03.11 22:39.

16.03.11
22:45

Мерси много. Доста ми допада рецептата ти. Идея та ти е много добра а и хубавото е, че подлижи да модификации.
със сигурност ще го праобвам само трябва да видя как да променя режима, че 3те яйца ги ям сутрин а по 6-7 на ден ще ми доидат в повече...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1