Задушени зеленчуци

16.03.11
19:26

Имам ново въпросче (от скоро не съм на НВД и се старая да разнообразя храненето, понеже бях на диетата 1 година, та съм позабравила какво е да се яде нормално). Та интересува ме какви задушени зеленчуци мога да си хапвам без притеснения за грамажи и тн. (например за вечеря около 19 часа)? Въглехидратите в тях не са такива, че да се отразят на килограмите, нали?
аз лично се сещам за зеленчуци от сорта на моркови, царевица, грах, лук, гъби, броколи, ряпа....те ок ли са? Вие кои предпочитате за вечеря?

16.03.11
21:33

без царевица =>ок

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1