Периартрит на рамото?

16.03.11
20:53

Здравейте.Накратко моя проблем се получи преди 10 месеца.От тогава е ходене по мъките.Какви ли не лечения пробвах,но при всяко или няма ефект или е малак ефектът.Още преди 9 месеца ми биха кортикостериоди,пиене на хапчета ,сега ме лекуват с лазери и ортотриптер,но все още има някои движения , при които има опъване.Правил съм снимка на ядрено магнитен резонанс ,която показа че нямам патологични изменения.Изчел сам доста такива теми , но в тях не разбрах едно-има ли човек ,които се е възтановил напълно.Единственото нещо,което не съм направил е артроскопия.Моля,ако някой се е спречквал с този проблем да сподели дали се е е оправил и как.Благодаря ви предварително и се извинявам,че правя тема с подобно име при наличието на доста такива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1