20.03.05
22:17
Значи решил съм да взимам л-карнитин + амино асид 3800. Мислех, че това е добре, но ^MaD^ ми каза, че глутамина е бил за запазване на мускулната маса в този период и аз вече не знам какво да взимам. След 1 седмица трябва да поръчвам вече и искам да знам какво ще е най-добре да взема :)!
ЕДИТ : Айде бе химици айде че трябва да казвам утре ко ще взимам моля ви кажете !
26.03.05
21:18
като гледам вече е късно ама аз да си кажа :D :D :D
За да запазиш мръвката :wink: в период на топене на мазното 1-2 продукта няма да те оправят (с или без тях ще е все едно). Ако искаш добър резултат трябват бесни комбинации и много кинти (визирайки себе си*).
:arrow: протеин - доста поне 2гр на ден
:arrow: амино - 2-3 пъти на ден
:arrow: глутамин - 5-10 гр дневно
:arrow: креатин - ДА! Тук много хора казват че той е за маса, задържа вода и не е за сваляне, НО освен добре изразените му и широко популярни анаболни ефекти, той е и силен АНТИКАТАБОЛИК.
Така като гледам на месец си трябват минимум 150лв за теа екстри.
*минало лято приложих смес м/у НВД и кето (вечер без въглех. много месо, кисело мляко и протеин на прах) а резултата беше плачевен - в най - добрия случай да съм бил смъкнал 3-4 % мазнини. Релефа беше малко по-добър, за сметка на обема който изчезна.....смрък :cry: