Помогнете за креатина

21.03.05
00:37

Зравеите казвам се Алехандър от Ихтиман. Тренирам от 5 месеца и мисля да вземам Креатин , но незнам какви дози точно , както обикновенно ли да го пият (както следва: зареждаща - 20г , подържаща-5г) като имате предвит че съм 6 кг и днес направих 16години , и в момента правя четеридневен сплит за покачване на маса :))
Добре дошъл във форума. Моля спазвай правилата и пиши на кирилица!
по-здрави
Емил

21.03.05
10:07

как така си 6 кг????
Креатин наистина ще ти трябва, като те съветвам да го пиеш стриктно и редовно. Започни с фаза по 10 грама на ден, сутрин на гладно, 30 минути преди закуска, и веднага след тренировка по 5 грама - една малка чаена лъжичка с лек връх! В нетрнировъчни дни почни сутрин и следобед, на празен стомах, така 5-6 дена!
На 7мия продължаваш само с 5 грама на ден! Купи си и декстроза - 2 лева килото е и се взима около 40 фрама от нея, заедно с креатина! Успех и пукай желязото, че лято идва братле!  :wink:

21.03.05
13:01

Здрасти пак сам аз. Исках да кажа 60 кг де. Мерси за разсписанието което ми каза, а тожа “декстроза” какво представлява?!?! Търсих го в  търсачката и ми излиза като различни неще , има го под формата на някакво лекарство, което ми сеструва че се приема чрез инжекция. Сигорен ли си че няма да ми навреди зле? И ако може да ми кажеш каде мога да го намеря.
                              Благодаря предварително...

21.03.05
15:36

[quote author=“Tak3oVeR”]Здрасти пак сам аз. Исках да кажа 60 кг де. Мерси за разсписанието което ми каза, а тожа “декстроза” какво представлява?!?! Търсих го в  търсачката и ми излиза като различни неще , има го под формата на някакво лекарство, което ми сеструва че се приема чрез инжекция. Сигорен ли си че няма да ми навреди зле? И ако може да ми кажеш каде мога да го намеря.
                              Благодаря предварително...

Хехе, това е проста захар, нищо няма да ти стане, глюкоза не си ли пил??? Споко, не е опасно, но само 2-3 лъжици след тренировка батка, не повече. Търси в аптеки, на прах е и сладка като захар!
Не е лекарство, друг вариенат е с лъжица мед да взимаш креатина, и то сполучлив вариант!
Бегай в залата и стоманата кърти!  :)

29.03.05
18:31

Аз ти предлагам да си земе6 креатин на уедър.мене ли4но много ме кефи и кат зема стипендията 6е сам парви в магазина :lol:

02.04.05
22:15

Абе само с тоз креатин какво 6те напражи6 паржо си вземи един хубав протеин или ти пие6 незнам не каза.Парво си поеми протеиновите нужди 4е тогава креатин и глутамин ти трябва са6то.По 2.2 грама на килограм тегло протеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1