19.03.11
15:09
Ето го продукта silabg.com/bg/7008-ACCELERATIVE-NUTRACEUTICALS-MUSCLESPEED-90caps.html .
Искам да попитам за този абзац в описанието:
Покачва нивата на Ацетилхолин!
Ацетилхолинът е основният химически преносител на мисълта и паметта - Хермес на вашия мозък. Този невероятен медиатор е жизненоважен както за съхранението, така и за извличането на паметовите следи и може да се окаже от голяма важност за концентрацията. Той играе и значима роля при координацията на мускулите.
Може да съществува и повишено равнище на ацетилхолинстреза - ензим, който разрушава ацетилхолина. Този ензим унищожава наличното количество от годен за употреба ацетилхолин и така сериозно поразява паметта. Това е особено вярно за разстройствата на паметта, включително и разстройството на Алцхаймер.
Има ли от какво да се притеснявам при употребата му или аз не съм разбрал смисъла на изречението , защото не съм наясно с термините.
Темата беше редактирана от ilian27 на 20.03.11 18:28.
20.03.11
19:28
казано от ilian27 на 19.03.11, 15:09:
Ето го продукта silabg.com/bg/7008-ACCELERATIVE-NUTRACEUTICALS-MUSCLESPEED-90caps.html .
Искам да попитам за този абзац в описанието:.....Има ли от какво да се притеснявам при употребата му или аз не съм разбрал смисъла на изречението , защото не съм наясно с термините.
Единствения повод за притеснение е съмнителните резултати, които би получил от това. 110 лв.? Ебаси.
Това, което искат да кажат е следното: според доста проучвания, физическите натоварвания водят до намаляне на нивата на ацетилхолина в тялото, което вероятно намалява потенциала на нервната система да изпраща импулси към мускулите; съответно идеята е да сипеш малко допълнително, за да си сигурен че ЦНС ще си работи. Чудно как не са взели Нобелова награда за това.
MuscleSpeed MS4 съдържа някой и друг витамин, но активните съставки са слабо дозирани - пък и без това не се разбира какво точно и колко има, защото си крият запазената формула; няма и достатъчно кофеин за да е ефективен за сваляне.