19.03.11
21:08
Малко тъп въпрос, но си мисля дали ще “хване ред”, ако примерно взема 10-12бр. аминота и ги счукам на прах и ги разтварям във вода като интра напитка. Вярно, че няма да е като БЦАА или интра продукт, но все пак са аминота, не протеин. Дали е добра идея?
19.03.11
21:11
Пробвал съм.Изключително тъпо е ...не се разтварят и остават по дъното под вид на дребни трохички,а да не говоря за вкуса,ако няма да ги смесваш с нещо.
19.03.11
21:15
Не е хубаво стомаха да работи докато тренираш.В предтренировачното хранене ако си приел достатъчно белтъчини те ще си свършат работата и няма да имаш нужда от интра продукт.Това са излишни вманиачавания,но като цяло добра алтернатива си измислил.
Brute, пределно ми е ясно, но ей така ми дойде на ум и от скука реших да пост-на. Това ми беше единствената логика - протеина не е добре, защото ще работи стомаха, а аминотата са все пак вече разграден протеин.
Ако ще правиш подобна алхимия, то най-лесно и евтино би било директно да си ги купиш на прах.
Опитай с течни, предимството е, че ще имат вкус, а освен това са и вече разтворени ;) .
Хах... разбира се, че така е по-добре. Може би трябваше още в началото да напиша защо питам за това. Просто в залата има само хапове и се замислих дали може да стане номера, но явно не.
Чувал съм твърдения от рода на “недей, защото се разрушавала структурата им”...?! Не зная какво се разрушава и дали се разрушава нещо друго освен таблетката, но ако щеш ги стрий на фин прашец, във вода няма да се разтворят :) А след като го установиш, става неприятен по-нататъшния им прием :)
казано от малкия113 на 19.03.11, 22:50:
Опитай с течни, предимството е, че ще имат вкус, а освен това са и вече разтворени ;) .
Аз пия течните на BioTech USA и ми дават и известно количество енергия (вероятно заради високите въгл), но нещо газообразувам повечко след приема им...е не е като АЕЦ Фукушима, каквото е било след Нутрим на времето, но все пак си е неприятно... Та да те питам ти кои пиеш?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.03.11 00:56.
казано от Valdis на 20.03.11, 01:17:
Стоянчо, какво знаеш за въпросната фирма BioTech USA?
Че ги правят в Европа :D Просто реших да опитам амините им.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.03.11 01:30.
казано от Valdis на 20.03.11, 01:53:
Аз си мисля, че дори са българска фирма.
Хехе...складовете на ПИККО :D