14.06.11
19:30
ако за моята програма питаш е следната
понеделник - раце ( бицепс , трицепс , предмишница)
вторник - гръб , корем
сряда - гарди
четвъртък - рамо трапец врат , корем
петък - раце (бицепс , трицепс , предмишница)
събота - крака (тях ги правя много рядко смисал нередовно повечето пъти почивам в събота и неделя)
относно опражненията
Раце - трицепс - започвам с лежанка тесен хват , френско , скрипец , скрипец със важе ; бицепс - вдигане на прав лост от стоеш (нз точно как се казва опражнението прав си и обръщаш лоста на бицепс ) , чукове от прав стоеш , скотово сгъване със щанга, чукове от наклонен седеж
Гръб - скрипец , гребане на скрипеца , мечка , още едно упражнение ( но незнам как се казва то на машина се прави - сядаш опираш си гардите и дърпаш назад :Р ) , мъртва тяга
гарди - лежанка (нормална) , лежанка горна част , лежанка долна част , флайс кросоувър , флайс с дъмбели и кофи
рамо трапец - нз как да ви го обясня точно но са основните опражнения ( 5 упр. за рамо и 3 за трапец )
раце - както в понеделник с малки исключения
Всички опражнения правя по 3 серии по 6 повторения с максимално килограми
Очаквам мненията ви и предложенията ви :) Благодаря Предварително :)
14.06.11
19:43
Можи би най-голямото ми предложение е да слушаш внимателно в часовете по български език... всеки прави грешки но твоите са набиващи на очи...
отностно програмата като цяло е ФУЛ със грешки...
1. правиш гръб а на миналия ден си правил ръце... бицепса ти на нищо не мяза а ти направо го убиваш с този гръб
2. тея гърди най-големия мускул и няма да имаш продължителен ефект и растеж ако ги правиш в 6 упражнения... ( Мистър Симетрия прави 5упражнения а е на химия, 100% хранителен режим и живота му е бодибилдинг )
3. тренирането на рамо в 5упражнения също е неоправдано.. напредналите във фитнеса момчета ги тренират в 4 упражнения най-много. И 3упражнения за рамо може да са ти напълно достатъчни.
4. 3 упражнения за трапец ?! със сигурност се препокриват - 1упражнение е достатъчно след рамената
5. Нещо краката са ти много сърдити ми се струва ... тялото е като машина ако една част не е в ред не е изчилсена правилно ( не тренирана в твоя случай ) цялата машина работи ама не на пълни обороти...
14.06.11
20:56
Мерси за инфото ;) а относно грешките получават се защото използвам абв кирилизатор нямам кирилизатор на компа а тук не ми го прехвърля в сайта ... иначе си имам 1 на ум окей кажи ми тогава кога да правя гръб гарди ? понеделник - раце , вторник - рамо трапец или крака ? сряда гърди ? четвъртък гръб , петък раце ? ??? предложи нещо проблема с краката е такъв че не съм от града , от близко населено място съм затова пътувам всеки ден докато бях на даскало не ми беше проблем но сега след като не съм трябва да пътувам само заради фитнеса , не че не го правя :) но чак и събота ... :х