20.03.11
18:38
Знам, че е против правилата на форума, но ме чопка доста отдавна една дилема..
Оставяме настрана храненето и тренировките. Взимаме под внимание само продуктите спомагащи свалянето на телесни мазнини.
Ситуацията е следната.. Налага се човекът Х да започне сваляне на мазнините (моя милост). Гледа разни продукти спомагащи изгарянето на мазнини и констатира следното - Кленбутеролът няма страничните ефекти на стероидите, единствено високото кръвно и спазмите са по-често срещани странични ефекти. Обаче кленбутеролът е смятан за “забранен”, затова поглеждаме добавките. Да, ама не! Оказва се, че и те имат не по-малко странични ефекти (става въпрос за фетбърнарите, йохимбе..), и то все подобни на клен-а. Сърцебиенето, изнервянето, повишаването на температурата пак са възможни странични ефекти. Няма спор, че Кленбутеролът предлага много до добри резултати от всички хр. добавки, който спомагат свалянето на мазнини. Основният въпрос е, дали Кленбутерол не е по-добро решение против мазнините дори от гледна точка на здравословното? Трябва ли да го вписваме в графата ЗАБРАНЕН, само защото е лекарство? Нима 20 дни на Кленбутерол са по-изтормозващи тялото отколкото 2 месеца на карнитин, йохимбе, бърнари и др. подобни? Това е много фундаментален въпрос за мен, а и надявам се за всички останали. Очаквам оживена дискусия, защото мисля, че си струва. :))
Контадор го хванаха с кленбутерол, както и доста други елитни колоездачи...
да не говорим колко лекоатлети го взимат...
ако не действа, няма да го взимат...нали...
аз не ти препоръчвам да ползваш такива медикаменти...но не те и спирам...пробвай...и Да-наистина е малко по-безопасен от стероидите...
20.03.11
18:55
Ще те разочаровам,но кленбутерола е отживелица.Научно установено е,че увеличава сърцето и има редица повече минуси от изброените от теб.
20.03.11
19:06
казано от radostin radev на 20.03.11, 18:38:
Оставяме настрана храненето и тренировките. Взимаме под внимание само продуктите спомагащи свалянето на телесни мазнини.
Няма как да оставиш настрана храненето и тренировките - и това важи за всички хранителн добавки, както и за стероидите. Освен това, нещо което действа на генетично надарен, трениращ по поне 30 часа седмично професионален спортист на стероиди определено не действа по същия начин на някой, който вдига 2-3 часа седмично и не е нито едно от изброените неща. На някои хора клена действа не към изчистване, а обратното: пише го и в листовката (”Продължителното лечение с високи дози кленбутерол предизвиква увеличение на мускулната маса поради анаболния му ефект.”). Според мен поне това е един доста надценяван препарат.
20.03.11
19:40
казано от radostin radev на 20.03.11, 18:38:
Знам, че е против правилата на форума, но ме чопка доста отдавна една дилема..
И като знаеш, че е против правилата на форума какво направи?
Ще ти кажа аз какво ще направя - ще те предупредя официално и ще те сложа под наблюдение, ей така просто да си знаеш!