Съчетание на хранителни добавки...

ME

12.04.04
16:30

Искам да попитам какво да си купя, ако искам да качвам маса (имам голяма нужда) и да увелича килограмите с които тренирам. В сайта на Мусаши видях следната програма:
ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА 20-30 МИН.
- Inosine 2,5-5 g
- L-Glutamine 3-5 g
- Ni (аминокиселини в разклонена верига) 3 - 5 g или 4 - 6 капсули “Muscle recovery”
ВЕДНАГА СЛЕД ТРЕНИРОВКА
L-Glutamine 3-5 g
Ni (аминокиселини в разклонена верига) 3 - 5 g или 4 - 6 капсули “Muscle recovery”
Creatine monohydrate 20 g 2 седмици
Creatine monohydrate 15 g 2 седмици
Creatine monohydrate 10 g 2 седмици
Creatine monohydrate 5 g 3 седмици
Проблемът е, че нямам финансовата възможност да си купя тези продукти. Моля за съвет за някакви по-евтини заместители. Да си взема ли примерно L-Glutamine, Креатин и сурватъчен протеин или нещо друго??? Помогнете моля

LE

12.04.04
17:09

Въобще забрави за това което си прочел от саита на Мусаши!
Те ще ти продадат всичките стоки които имат!
Ако си начинаещ може да минеш без хранителни добваки но трябва да се храниш правилно поне 6 пъти на ден.Добавките се използват когато имаш идеален хранителен план,те се “добавят” към него!
Основните добавки които ти трябват(ако смяташ да вземаш) са Суроватъчен протеин,Креатин,Глутамин,Аминокиселини или поне някои от тях.Можеш да добавиш естествени биостимулатори като Трибестан или микроелементи като Цинк и Магнезии които се съдържат в продукта Zma!
Ако смяташ да минаваш с една добавка нека тя да е суроватъчен протеин!

12.04.04
17:55

a method smetna li kolko 6te ti struva :) zaedi gi teq ot musashi nqma nikakuv smisul da zarejda6 2 sedmici s 20gr,a sled tova o6te dve s 15, 100% sigoren sum 6tom iska6 masa si okolo 60 a tova ozna4ava,4e nqma mnogo dobre da ti se otrazi daje moje i poluvinata kreatin organizma ti da nqma nujda da se izpolzva(osobeno i kato si na4inae6).Kretina za men ne e za ka4vane na masa kakvato ti qvno iska6,a to4no da oseti6 seriozna promqna v tegloto.S risk da se povtorq tova edinstveno moje da se osu6testvi s qdene,a ako si dosta slab hapvai dosta hlqb garantiram ti promqna.Vse pak za da gradi6 tqlo trqbva purvo da naedre6,a togava 4ak tursi poka4vane na muskulna masa.Ako naistina si dosta navit sorovatu4niqt protein e dobro re6enie kakto kaza lesno nema,no nezabrqvai otna4alo ti trqbvat pove4e vuglehibrati
Sorry za dulgoto pisane :oops:

ME

13.04.04
09:45

Мерси за инфото. А какъв сурватъчен протеин препоръчвате и с какво още евентуално да го съчетая???

13.04.04
13:33

Method,не вярвай на тези реклами .Това което са написали Мусаши е много скьпо и най-вече излишно,но...Реклама,братле :o

13.04.04
14:51

ti mai nqma kvo da si pravi6 parite

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1