Въпрос относно Л-Карнитин

21.03.11
18:15

Здравейте. Преди 3 дена си купих Л-карнитин на BioTech / жълта кутия / и по принцип знам , че се пие преди тренировка 1 хапче и преди сън. Обаче на кутията беше залепена лепенка, на която пишеше да се взимат по 2 хапчета ВЪВ ВОДА преди тренировка. Направи ми впечатление, че хаповете са доста голями. Може би са по 1 см... Та въпроса ми е как е по-правилно да ги пия. Да пия по 1 преди трен и сън или да ги разтварям във вода, което ми изглижда много неправилно...?
Благодаря предварително.

21.03.11
19:36

Биотек имат ефервесцентен л-карнитин,да не си взел от него?В опаковка като витамините по супермаркетите е.Но пък не е жълт.Иначе почти всички други са в жълти опаковки.Виж какво пише на нея точно.На твое място обаче пих го пил както пише на опаковката,защото има различни видове л-карнитин с различна концентрация и съдържание на веществото в таблетка/хапче.

Най-вероятно говори за опаковката от 60 табл. х 500 мг., ако става въпрос за нея, пий ги по 2 сутрин и по 3-4 преди тренировка, иначе няма смисъл. Това е мое мнение, не ангажирам никой с него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1