Дневникът на Петраки :]

Темата е заключена.

Започвам го, защото искам да следя прогреса си, а и да споделяте, какво трябва да подобря :) Подчертавам, че в момента чистя и след това ще започна да качвам ММ(искам да махна мазнините първо и да се стегна). Уж спазвам нещо като РБД, но поради финансови и други причини ми е малко трудно да ям, точно това, което трябва. Години-17, Ръст-180см., Тегло-80кг (14,5кг мазнини), Стаж в зала- 1 година(като от 5 месеца тренирам, както трябва или поне е по-добре от преди и определено е така.)
Тренирам без никакви добавки, но мисля да си взема 1 протеин и амино..
21.03.11г.
Първо ще запиша, какво съм хапнал днес:
1. 6:45. Преди даскало, хапнах 1 купа Nestle Fitness chocolate(имам и купичката на нестле, онази синята. Пълня си я на половина с ядки, прибавям 2 супени лъжици ленено семе и наливам 1 чаена чаша 0.1% мляко.)
2. 10:00. В голямото хапнах 2 банана и 400мл мин. вода+1 вафла... (много ми се ядеше :Д).
3. 13:00 Като се върнах си нарязах 1 краставица(направих си я със сол, олио(слънчогледово) и оцет) и 1 чиния боб-манджа имаше с 1 филийка бял хляб.
4. 17:00 Веднага след като свърших с тренировката хапнах 2 лъжици ленено семе с около 150мл. вода+1 нуга халва за да възстановя енергията.
5. 20:00 След школата по танци хапнах 1 краставица по същия начин,  варено,пушено филе от свински врат(чисто месо и леко мазнинка), около 250гр. беше филето горе-долу 100гр. лютеница(домашна).

А сега тренировката. Гърди+бицепс
От 4:30 до 5:15 бях във фитнес залата и ето какво правих:
1. 2x10 50кг повдигане на щанга от лег.
2. 3х10 45кг повдигане на щанга от полу-лег.
3.3х10 15кг на ръка, повдигане на дъмбели от полу-лег.
За бицепса:
1. Сгъване на щанга 3х10 25кг.
2. Сгъване на дъмбели 45 градусов наклон 3х10(на ръка) 10 кг. на ръка.
3. Сгъване на дъмбели от стоеж 3х10, бързо, 5кг. на ръка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1