22.03.11
14:37
Няколко човека ме помолиха да съчиня нещо като ревю, та реших да драсна няколко реда :)
За отправна точка ползвам ревюто на старата формула.
За по-пълна представа :
Ръст : 183 см
Тегло : 77—-> 80 кг
Стаж : 2 години и 3 месеца
Разтворимост и вкус 9/10
Значително по-вкусен от стария сайз, но пък поне 4 пъти по-сладък. Дори в литър вода е много сладък, което за мен е ок, но на някои хора може да не им понесе. Разтворимост перфектна. (Grape cooler е вкуса, който пих)
Сила и издръжливост 10/10
Рекорди на няколко движения, къде с килограми, къде с повторения и то като се има предвид, че не тренирам със силова насоченост и повторенията ми се движат в диапазона 8-10. Не е нещо невероятно, но покачване си има. С 5х5 според мен ще има още по-осезаем ефект.
Цена в България 5/10
Без намаление е скъп, но при цена под 100 лв е ок, при положение, че старата формула струваше толкова, а стигаше точно за месец.
При 3-4 тренировки седмично стига за месец и половина-два.
Общи впечатления :
Аз лично съм много доволен от продукта, напълно оправда очакванията ми, които все пак бяха реалистични. 3 кг лично тегло и +1 см на ръката за 40 дни, имам за още около 10 дни, така че може да има още малко развитие в килата, за което ще ъпдейтна.
Огромно предимство е, че се пие само в по време не тренировка, така че да не се чудиш през другото време кога и как да го пиеш, както е с други креатинови продукти (старата формула се пиеше преди лягане, което си е неудобно). Във формулата си има и интра комплекс, така че се спестява от специален такъв продукт.
Важно е да уточня, че съм качил 3 кг БЕЗ промяна в хранителния режим, който е почти еднакъв от месеци насам, което за мен си е сигурно доказателство. Храната беше ~180-90 гр. белтък дневно, 350-400 гр. въглехидрати и 70-80 гр. мазнини (за справка- в дневника).
Доста е дискутиран и въпроса с близо 40-те грама захар в доза, но лично при мен няма видимо омазняване (а аз съм си доста маниак на тема 6 pack и щях да пропищя веднага). Препоръчвам комбинирането на Сайза с азотен буустър, за да е пълен ефекта.
Това е от мен, със здраве :)
Темата беше редактирана от emzo на 22.03.11 15:26.
22.03.11
15:08
Таман на време ми идва това ревю. Голям съм фен на Гаспари продуктите и се чудя отдавна за това нещо. Само че ме спира това че е с монохидрат.
казано от Valdis на 22.03.11, 15:02:
Защо не я пусна в продуктови ревюта?
Първо трябва да се одобри и ще я преместят :)
@ entwickler На мен монохидрата не ми понася.
22.03.11
15:17
казано от korpusito на 22.03.11, 15:11:
казано от Valdis на 22.03.11, 15:02:
Защо не я пусна в продуктови ревюта?
Първо трябва да се одобри и ще я преместят :)
@ entwickler На мен монохидрата не ми понася.
Е тук не е ли преобладаващ?
22.03.11
15:21
Явно не е, и все пак е CreaPure. Много ми се иска да пробвам MagnaPower или така наречения магнезиев креатин хелат отделно. Вече започнаха да налагат тази форма във всички нови комплекси.
Да те питам, ти колко кутии изпи, само една ли? Аз в крайна сметка се спрях на PreContest, но мисля да шибна две кутии за 48 тренировки.
Proprietary Blend е, не се знае колко е моното. Месец и нещо преди да почна сайза пиех монохидрат, разликата е от земята до небето.
казано от Десо на 22.03.11, 15:21:
Явно не е, и все пак е CreaPure. Много ми се иска да пробвам MagnaPower или така наречения магнезиев креатин хелат отделно. Вече започнаха да налагат тази форма във всички нови комплекси.
Да те питам, ти колко кутии изпи, само една ли? Аз в крайна сметка се спрях на PreContest, но мисля да шибна две кутии за 48 тренировки.
И на мен ми е интересен тоя Magna power, понеже той е един от трите, които ги пише на етикета и ако монохидрата не ми действа, то в тоя е разковничето. Третия е Disodium Creatinе Phosphate, който не ми е познат.
Само една кутия, но аз тренирам 3-4 пъти седмично и 2 кутии има да ги пия 1 година :D PreContest бих пробвал и аз.
Мнението беше редактирано от korpusito на 22.03.11 15:36.
22.03.11
15:34
Явно това ще е следващото нещо от Гаспари, което ще добавя. Тази марка все повече ме радва.
22.03.11
15:53
казано от korpusito на 22.03.11, 15:32:
казано от Десо на 22.03.11, 15:21:
И на мен ми е интересен тоя Magna power, понеже той е един от трите, които ги пише на етикета и ако монохидрата не ми действа, то в тоя е разковничето. Третия е Disodium Creatinе Phosphate, който не ми е познат.
Само една кутия, но аз тренирам 3-4 пъти седмично и 2 кутии има да ги пия 1 година :D PreContest бих пробвал и аз.
И не само в SizeOn, също така в Green Magnitude, Storm, Synthesize, Cellmass NT. Мисля, че това е модата в момента сред креатиновите матрици, но отделно такъв продукт почти не се намира.
Усещам как PreContest с 5 грама бета аланинче ще ме изтреля към небесата :D
22.03.11
15:58
А какво мислите ще стане ако се вземе superpump Max преди тренировка? Според вас съвместими ли са?
Те точно затова са направени като стак, за да работят заедно...мисля че синергитично се казваше :D
22.03.11
16:20
С Superpump Max ще си обогатиш допълнително количеството креатин и аминокиселини.
Пийте си Макса,нищо че има 40гр захар :) Пре контеста е ужасен на вкус и лично мен адски ми дразни стомаха,като някои тренировки не можах дори да ги завърша.
22.03.11
17:15
Нищо му няма на вкуса.В момента пия пре контест и си го пия без проблем.
казано от tra^la^la на 22.03.11, 17:16:
Искаме снимкии!!
Бицепс и преса (rock) :D
Soon :D