Навехнат крак - запитване.

22.03.11
23:12

Здравейте на 18.03 (петък) си навехнах крака(глезена)от стъпване на криво на тренировка..... няколко дни лежах и не можех да ходя сега си вървя добре без проблеми обаче като мърдам самия глезен и усещам болка...утре искам да отида на тренировка,но се чудя да не го претоваря нещо пак да го навехна по някакъв начин вие как мислите?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 25.03.11 12:55.

Не само мисля, а не трябва да го товариш, докато не се възстанови напълно. Докато нещо те боли го оставяш на мира. 2 пъти правих такава грешка и вече не мисля да го правя. Удължава се възстановяването, болката може да остане хронична, а може и да се влошат нещата. Няма как да предскажем какво ще се случи ако тренираш, но аз не бих рискувал. :)

23.03.11
14:55

Почивай, за да не стане както е казал ProXxX - аз от точно такава глупост си патя. Левият и десният глезен са ми с разтегнати връзки, а левия щрака като за световно и ме боли (при влажно време, умора и тн). И цялото това, защото ми беше толкова акъла преди години и не исках да се застоявам ... и така от 3-4 поредни контузии ...
Моят съвет е - изчакай да се възстановиш и тогава продължавай с тренировките, иначе рискуваш много.

23.03.11
20:04

Благодаря! :) :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1