Чиста фитнес зала + сауна кв. Лозенец или района на НДК

23.03.11
19:28

Здравейте,

Наскоро се преместих и търся просторна и проветрена зала в Лозенец и района на НДК. Важно ми е да има пътеки за тичане, сауна и свободни тежести. И най-вече да е проветрено.

Ходих до  The Cat, но е под задимено кафене и няма врата - какво ти тичане... В Оазис вечер е задушно, понякога направо смърди и сауната им никога не е пусната. Фитнесът в Кемпински няма сауна от известно време и не се знае дали и кога ще има.

Досега не съм била само във фитнеса на Hill Hotel (някой ако знае цени, ще се радвам да сподели!) и при Малееви, защото ми е малко далеч.

Кажете ми, че има такава зала наблизо, но аз просто не съм знаела за нея! :)

Ами... щях да спомена Малееви от тези, за които се сетих. Останалите са вече изброени от теб, съответно отказани. За жалост конкретно в района няма чак толкова варианти.

23.03.11
19:46

Някой бил ли е в The Hill? Тя поне ми е по-близо...

23.03.11
19:50

Аз съм ходил, за жена е перфектна залата :)

23.03.11
19:52

кажи цени, моля! :)

23.03.11
19:56

Нямам спомен, но не е евтино съ сигурност. ~8 лв единичната ми се върти.

А, сетих се за още един - фитнес “Галерия”, намира се зад бившето заведение South Park (сега Happy), ъгълът на Богатица и Баучър, ако не се лъжа. Мисля, че отговаря на изискванията ти. Сравнително нов, т.е. не толкова популярен все още. Ценовият му клас е малко над този на Оазис.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 23.03.11 20:03.

23.03.11
21:06

много благодаря и на двама ви :) ще ги пробвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1