23.03.11
19:28
Здравейте,
Наскоро се преместих и търся просторна и проветрена зала в Лозенец и района на НДК. Важно ми е да има пътеки за тичане, сауна и свободни тежести. И най-вече да е проветрено.
Ходих до The Cat, но е под задимено кафене и няма врата - какво ти тичане... В Оазис вечер е задушно, понякога направо смърди и сауната им никога не е пусната. Фитнесът в Кемпински няма сауна от известно време и не се знае дали и кога ще има.
Досега не съм била само във фитнеса на Hill Hotel (някой ако знае цени, ще се радвам да сподели!) и при Малееви, защото ми е малко далеч.
Кажете ми, че има такава зала наблизо, но аз просто не съм знаела за нея! :)
23.03.11
19:33
Ами... щях да спомена Малееви от тези, за които се сетих. Останалите са вече изброени от теб, съответно отказани. За жалост конкретно в района няма чак толкова варианти.
23.03.11
20:02
А, сетих се за още един - фитнес “Галерия”, намира се зад бившето заведение South Park (сега Happy), ъгълът на Богатица и Баучър, ако не се лъжа. Мисля, че отговаря на изискванията ти. Сравнително нов, т.е. не толкова популярен все още. Ценовият му клас е малко над този на Оазис.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 23.03.11 20:03.