18.05.12
12:12
Една забележка, между бялата и кафявата захар разликата е толкова малка, че няма разлика - просто търговски трик! И ако ще са плодове, да са с нисък ГИ :) Има някои неща, с които не мога да се съглася, но като цяло статията ми харесва до толкова, че бих препоръчал да се чете на много хора.
27.06.12
16:44
браво за темата :)
08.09.12
17:36
Искам да кажа браво за темата.Честно да си кажа,за пръв път влизам да чета за това как човек трябва да се храни и доста от нещата не ги знаех.Идеална е за хора като мен,който си нямат и на идея за какво става на въпрос!!! :)
П.П Направи ми впечатление че отдолу има коментари относно храната коя е полезна и коя не,по нагоре си е написано,че всичко е препоръчително и строго индивидуално.
Мнението беше редактирано от Vencislav Milev на 08.09.12 17:38.
22.11.12
15:27
Ради, би ли обеснил за разликата при дългозърнестия бял ориз?
Без да се заяждам, струва ми се глупаво.
22.11.12
17:57
Ради, би ли обеснил за разликата при дългозърнестия бял ориз?
Без да се заяждам, струва ми се глупаво.
Глупаво е, да. Изтрих го. Беше писано преди доста време :) Все тая е какъв е оризът :)
22.11.13
13:05
И аз имам забележка към мазнините. Разбирам, че статията е насочена към “бегинъри”, но е много подвеждащо названието, че се делят на ненаситени (добри) и наситени (лоши).
Лошите мазнини са ТРАНСмазнините. Те са най-вредните и трябва да се избягват, защото човешкото тяло няма механизми, с които да ги усвои ефективно. Наситените мазнини са полезни. Не заблуждавайте аудиторията, защото тези неща ги пише по етикетите и ги виждат всички. ;)
Мнението беше редактирано от Boyan Donev на 22.11.13 13:07.
Здравейте, това е фейсбук страница на моя колежка,която учи технология на ферментационните продукти в УХТ.Тя представя всичко за виното и храната от химична гледна точка.Надявам се да ви хареса :)
19.03.16
14:06
123